Babamı Hallettin Mi?? (Haber)
-
'Babamı hallettin mi?'
Ankara Batıkent'te önceki gün yaşanan katliam "Katil Doğanlar" filmini hatırlattı. 16 yaşındaki kız, babasını öldüren sevgilisine insanın kanını donduran bu cep telefonu mesajını çekti.
30 Mayıs 2006 08:22
Enis Yıldırım'ın haberi
GÖRÜŞMESİNİ ENGELLEDİLER DİYE
16 yaşındaki G.K. adlı genç kız, sevgilisi Kamil Bayındır'a; kendisiyle görüşmesini yasakladılar diye teker teker ailesini öldürttü. Bayındır cinayeti şöyle anlattı:
ABLASINI KENDİSİ ÖLDÜRDÜ
"SEVGİLİM anne ve ablası ile komşuya gitti. Anahtarla eve girdim. Babasını boğarak öldürdüm. Bu arada o 'Babamı hallettin mi? Yarım saate kalkıyoruz' diye bana mesaj çekti. Sonra da eve geldiler. Ben annesini öldürdüm, o da ablasını öldürdü. Abisini de o öldürecekti."
CİNAYETİ MESAJ ÇÖZDÜ
ZANLI Kamil Bayındır cep telefonunu cinayet evinde unutunca olay aydınlandı. Polis cinayeti, ablasını bizzat öldüren, anne ve babasını da sevgilisine öldürten G.K.'nin cep mesajından çözdü.
'Babamı halledince telefonumu çaldır'
Ankara'da sevgilisi G.K.'nin babasıyla, anne ve ablasını öldüren Kamil Bayındır "G. telefondan 'Babamı hallettin mi çaldır' diye mesaj çekti" dedi.
Başkent'i şoke eden "aşk katliamı"nın arkasındaki sır perdesini, tüyler ürpertici SMS mesajı araladı. Polis, cinayeti, tüm ailesini öldürme planı yapan 16 yaşındaki lise öğrencisi G.K.'nin, 19 yaşındaki sevgilisi Kamil Bayındır'a gönderdiği, "Babamı hallettin mi" mesajıyla çözdü. Cinayetin işlendiği evde bulunan cep telefonundaki, "Biz yarım saate kadar kalkıyoruz. Babamı hallettin mi? Bana mesaj çekme, gizli telefondan çaldır" şeklindeki mesajı gören dedektifler, Baba Kadir K., anne Fatma K. ile abla Nilgün K.'yi soğukkanlılıkla öldüren Kamil Bayındır'a ulaştı. Liseli aşıklar, ifadelerinde korkunç planı ve cinayeti nasıl işlediklerini en ince ayrıntılarına kadar anlattı.
BENİ TEKMELEDİ
Yenimahalle Anadolu Lisesi öğrencisi katil zanlısı Kamil Bayındır, ifadesinde, Şevket Evliyagil Anadolu MeslekLisesi öğrencisi G.K. ile bir yıldır çıktıklarını fakat ailesinin buna engel olmaya çalıştığını belirterek dehşet verici planı soğukkanlılıkla anlattı: "G.K. babasını öldürmemi istedi ve evinin anahtarını verdi. Bir süre sonra babası geldi. Konuşmak istedim. Bana bağırıp, çağırdı, tekmeledi, kavga ettik. Ben de onu defalarca yumrukladım. Yere düştü, kemerimi çıkarıp, boğazını sıktım. Kemer koptu. Pişman oldum, kalp masajı yaptım ama kurtaramadım. Sonra ailenin diğer üyelerini bekledim."
ANNESİNİ ÖLDÜREMEDİ
Kamil Bayındır şöyle devam etti: "Bu sırada G.K.'den cep telefonuma 'Biz yarım saate kadar kalkıyoruz. Babamı hallettin mi? Bana mesaj çekme, gizli telefondan çaldır' diye mesaj geldi. Ben de 'tamam' diye cevap verdim. Yaklaşık yarım saatsonra geldiler. Annesi Fatma K.'yi yatak odasına götürdüm. G.K. da bıçağını ablası Nilgün K.'ye saplamaya başladı. Yaşananları görmemesi için annesinin yüzünü yastıkla kapattım. Annesini bıçaklaması istedim, bana 'Annemi öldüremem' deyince ben bıçakladım. Çıkan boğuşma sırasında ellerim kesildi. Sağlık ocağına gittim. G.K. evde kaldı. Abisi Hüseyin gelince onu da kendisinin öldürmesini söyledim. Cep telefonumu ve anahtarları balkondaki soğan kabına sakladım." Geniş güvenlik önlemleri altında Nöbetçi Ankara 4. Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan Kamil Bayındır ve G.K. tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Baba Kadir K. ve anne Fatma K. ile Nilgün K. dün Karşıyaka Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra gözyaşları içerisinde toprağa verildi.
Ağabeyi son anda kurtuldu
ÜÇ cesetle yalnız kalan G.K. saatlerce ağabeyi Hüseyin Kaya'yı bekledi. Gece eve gelen ağabeyine, "Gözlerini kapat sana bir sürprizim var" diyen G.K., öldürmek istediği ağabeyinin gözlerini kısa sürede açmasından dolayı amacına ulaşamadı. Babası, annesi ve kız kardeşini kanlar içerisinde gören Hüseyin K., hemen polise haber verdi. Eve gelen polis, önce ağabeyden şüphelendi. Sorguda Hüseyin Kaya'nın olayla ilgili olmadığı anlaşılınca bu kez dikkatler kardeşine çevrildi. Evde arama yapan olay yeri inceleme ekipleri, katilin balkondaki soğan kabının içine sakladığı cep telefonu ile anahtarlığı buldu.
(Sabah)
Detay: http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=160166 -
bune rezilliktir bune sevgidir karde$im ya!
işte vatan millet bunlar yüzünden bugünlere geliyor!
insan önce onu yaratanı sonra anasını babasını tanımalı
ana baba tanımayan Allah tanımaz derim ben
babamı halletinmi demek çok büyük bir soğukkanlılık am.k
ben kendimi kızın yerine koymaya çalışsamda buna ne sosyal çevre izin verir nede öğretilerim atalarım gelenek göreneklerim
ANCAK BÖYLE BİR OLAYI SOYSUZUN GÖTSÜZÜN TEKİ yapar!
harbi sinirbozucu bir durum ben hakimin yerinde olsam kıza müebbet veririm am.k göt kızı !! -
kardeş ne müebbeti saçmalama direk ip te sallandırırdım a.k
-
abi noluyoz biz yaa,ciddi ciddi bu liselere bişi oluyo!!3 ayda 13 kişi bıcaklanmış!olum noluyo ciddi yaa??
-
canum dadlu gardaşım vallaha billaha çükünden asmak lazım harbi yada taksim meydanına çıkarıp dümbelek yapmak gerek ama bunlar bile az gelir ana baba tanımayan kimi tanısın sorarım size???
ceza kardes su son 4-5 ayda accaip derecede bıçaklanma vb.
şeyler oluyor bunların kurbanlarından birisi benim :)
dayak yedim geçende bıçaklanıyordum
abü zaten bunu yapan kız herşeyini feda etmiştir erkeğe
a.k geleceği yok bu yeni neslin Vatan Millet duygusunu Millet benliğini aşılamak gerek bu ipnolara...
ama bunlardan onemlisi once bu kızı bulup şişlemek gerek!!! -
iyi yapmış benim kızda izin vermiolar öldürelim dese gider sıkarım.. titrersemde namerdim...
-
sabah OKuduğumda Sinir Krizi Gecirdim aq bunlar resmen o.ç dinsiz imansız pezevenk şerefsizler ya seni anan baban bu yasa getirdi emzirdi 9 ay tasıdı aq off of :@
-
Enayiliğinin Kurbanı Olmuş İçerde Yatıyo..
Ailelere Çocuklarınıza Sahip Çıkın Çağrısı Yapıyolar Devamlı. Bende Çağrı Yapcam : Aileler..Kendinize Sahip Çıkın.. -
iyi yapmış benim kızda izin vermiolar öldürelim dese gider sıkarım.. titrersemde namerdim...
------------------------------------------------------
annende su kizi begenmedim dese kiz gelip anani kessin mi -
zaten bu ülke nickimyok gibiler yüzünden böyle oluyor :)
şaka bi tarafa ben harbi kıza gıpta ettim ya bu ne cesaret ya sülalesini katlemiş ama enayilik çocukta tabi.
Ben bunu bilir bunu söylerim : "Ailenin rızası olmadan olan ilişkiden hayır gelmez ( istisnalar hariç) " -
Birinin olumu ustune kurulan mutluluktan - yuvadan kime ne hayir gelmis bu gune kadar ?
Toplam Hit: 2555 Toplam Mesaj: 15