folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Babamın Eski Kamyonunu Bulabilir Miyim?

Babamın Eski Kamyonunu Bulabilir Miyim?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Rahmetli babamın BEDFORD marka bi kamyoneti vardı.  Bizi bu kamyonun arkasında sattığı meye sebzelerle büyüttü. Malesef 2004 yılında hasta olunca satmak zorunda kaldı.  Satılınca üzüntüden ağladığımı hatırlıyorum 11 yaşında filandım daha. Benim çocuk olduğum yılların bir nesnesiydi bu kamyon.

İçerde yatağı vardı oraya çıkmayı çok severdim. Babamın kucağında direksiyonunu filan tutardım ve daha bir sürü anı... Kısaca benim için anlamı çok büyük.

Malesef bir fotoğrafı bile yok. En son plaka sorgulama yaptığımda 2015 yılında bir kazası olduğunu gördüm. Kim aldı ne yaptı hiç bilmiyorum. Eğer hala birindeyse gidip babamın çok sevdiği kamyonunu görmek istiyorum. Eğer hurdaya ayrıldı ise bile bir parçasını saklamak isterdim. Acaba ulaşmamın bir yolu var mıdır arkadaşlar?

Plaka: 28 EL 861

Teşekkürler.

zeybekustasi tarafından 15/May/18 22:49 tarihinde düzenlenmiştir

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aylmz
    aylmz's avatar
    Erkek

Trafik şubeden bi arkadaş bul, o sana yardımcı olur

binin yarısı beş yüz o da bizde yok
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Konuyu okuyunca 2-3 sene önce okuduğum bir haber aklıma geldi. Bu çocuklar ile iletişime geçersen onlar yol gösterir sanırım.

https://onedio.com/haber/kamyon-baba-ve-cocuklar-trabzon-da-yasanmis-goz-yasartan-bir-vefa-hikayesi-642097

mkyb tarafından 15/May/18 22:03 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

Yarın bakar haber ederim hoca kimde araç adresi falan.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı

2004 Yılında bizden çıktı hocam... en son akibetini bilemiyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı

Plakasının değişeceğini sanmıyorum araç - plaka sağlamasını yapar ona göre haber ederim zaten merak etme.

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    rushOut bunu yazdı
    zeybekustasi bunu yazdı
    rushOut bunu yazdı

Plakasının değişeceğini sanmıyorum araç - plaka sağlamasını yapar ona göre haber ederim zaten merak etme.

Sizden haber bekliyorum o halde çok sağolun.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdem358
    erdem358's avatar
    Erkek

Up

Yav he he
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

takip..

tren istasyonundaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

takip..

tren istasyonundaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :D

Harbi lan o konuya baktımda bulamadım şimdi. Bulan varsa bi yollasın bana. 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    yunusdogan bunu yazdı

takip..

tren istasyonu ndaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :D

nasıl odaklandıysam Kasa`ya. Tren ne alaka ? ^^D

konuyu kim açmıştı, O`nu da hatırlamıyorum. ^^D

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
Toplam Hit: 2488 Toplam Mesaj: 15
bedford kamyon