Babamın Eski Kamyonunu Bulabilir Miyim?
-
Rahmetli babamın BEDFORD marka bi kamyoneti vardı. Bizi bu kamyonun arkasında sattığı meye sebzelerle büyüttü. Malesef 2004 yılında hasta olunca satmak zorunda kaldı. Satılınca üzüntüden ağladığımı hatırlıyorum 11 yaşında filandım daha. Benim çocuk olduğum yılların bir nesnesiydi bu kamyon.
İçerde yatağı vardı oraya çıkmayı çok severdim. Babamın kucağında direksiyonunu filan tutardım ve daha bir sürü anı... Kısaca benim için anlamı çok büyük.
Malesef bir fotoğrafı bile yok. En son plaka sorgulama yaptığımda 2015 yılında bir kazası olduğunu gördüm. Kim aldı ne yaptı hiç bilmiyorum. Eğer hala birindeyse gidip babamın çok sevdiği kamyonunu görmek istiyorum. Eğer hurdaya ayrıldı ise bile bir parçasını saklamak isterdim. Acaba ulaşmamın bir yolu var mıdır arkadaşlar?
Plaka: 28 EL 861
Teşekkürler.
zeybekustasi tarafından 15/May/18 22:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Trafik şubeden bi arkadaş bul, o sana yardımcı olur
-
Konuyu okuyunca 2-3 sene önce okuduğum bir haber aklıma geldi. Bu çocuklar ile iletişime geçersen onlar yol gösterir sanırım.
mkyb tarafından 15/May/18 22:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Yarın bakar haber ederim hoca kimde araç adresi falan.
-
rushOut bunu yazdı
2004 Yılında bizden çıktı hocam... en son akibetini bilemiyorum.
-
zeybekustasi bunu yazdırushOut bunu yazdı
Plakasının değişeceğini sanmıyorum araç - plaka sağlamasını yapar ona göre haber ederim zaten merak etme.
-
rushOut bunu yazdızeybekustasi bunu yazdırushOut bunu yazdı
Plakasının değişeceğini sanmıyorum araç - plaka sağlamasını yapar ona göre haber ederim zaten merak etme.
Sizden haber bekliyorum o halde çok sağolun.
-
Up
-
takip..
tren istasyonundaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :D -
yunusdogan bunu yazdı
takip..
tren istasyonundaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :DHarbi lan o konuya baktımda bulamadım şimdi. Bulan varsa bi yollasın bana.
-
yunusdogan bunu yazdı
takip..
tren istasyonu ndaki kasa konusu gibi popüler olacağını hissediyorum.. zaten o kasayıda açmadılar gitti :D
nasıl odaklandıysam Kasa`ya. Tren ne alaka ? ^^D
konuyu kim açmıştı, O`nu da hatırlamıyorum. ^^D