Babatorik
-
Proje gayet güzel ve tutar :)
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------sağ taraftaki yazı ayarları butonu varya üstte çok sinir bozucu birşey gibi geldi bana. Sayfayı oynattıkça o da oynuyo. Acayip rahatsız edici geldi bana..
-----------------------------tam olarak nereden bahsettigini anlayamadim ustat
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------onparlak bunu yazdı:
-----------------------------GusFring bunu yazdı:
-----------------------------hacı videodaki tahmin sonucunu video altına felan yazarsanız iyi olur yada bir yerlerde yazıyorda ben mi görmedim
Mesaj 23 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:53'da GusFring tarafından düzenlendi.
-----------------------------ustat bu seferde kimse videyo izlemicek =) ama mac tahminleriyle ilgili bir uygulama gelistiriliyor
-----------------------------hacı böylede can sıkıcı olabiliyor, mesala tahmini görsem sonra desem acaba niye böyle denmiş o zaman videoyu izlerim. Her tahminin videosunu izlemek sıkıyor adamı.
-----------------------------çok mantıklı bence de böyle yapın daha iyi olur hepsinin videosu yerine istenilene bakarlar
-----------------------------bu gorusleri arkadaslarimla paylasacagim,yorumlar icin tesekkurler
-
zone bunu yazdı:
-----------------------------proje güzelmiş iddaa oynamam ama proje iyi gibi geliştirirseniz tutar kanımca..
beyaz sakallı beyaz gömlekli amca daha çok yorumcu gibi duruyor diğerlerine göre
-----------------------------Proje gayet güzel ve tutar :)
-----------------------------
Proje icin gercekten ciddi emekler harcaniyor,sadece iddaa kanali degil,cocuk,muzik,bilisim kanallarida var,simdilik en yogun isleyen kanal oldugunu icin babatorik.com'u paylastim,bu arada iddaa ve ya baska bir konuyla ilgilenen arkadaslar(muzik,matematik gibi ders anlatimlari,diger spor dallari vs.) var ise istanbulda ikamet eden video cekimleri icin gorusebiliriz.
http://www.facebook.com/pages/BabaTorik/146579735825 facebook'tan da takip edebilrsiniz.
Tekrar gorusler icin tesekkurler
-
o isim ne öyle hacı :D
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------o isim ne öyle hacı :D
-----------------------------her zaman espiriden yanayiz haci .d sen olsan ne koyardin .d
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 12:12'da onparlak tarafından düzenlendi.
Mesaj 24 Temmuz 2012 (Sali) Saat: 12:13'da onparlak tarafından düzenlendi. -
beyler önerileriniz arkadaşlarımda dikkatini çekti,var mı başka göze takılan bir yer yada yapabileceğiniz öneri?
-
tam tanınmadan domaini değiştirin bence.
www.yorumizle.com 8,5 dolar
-
Biyotbt bunu yazdı:
-----------------------------tam tanınmadan domaini değiştirin bence.
www.yorumizle.com 8,5 dolar
-----------------------------yorumizle.com cok siradan degil mi ya? Babatorik daha akilda kalici gibi geldi bana
-
bence de çok sıradan bir sürü o şekil siteler var film için mesela onlineizle filmizleyelim filmcim indirmedenizlet falan hepsini kafadan attım ama baksan çoğu vardır çok ezik ve sıradan isimler. Babatorik olması iyi çünkü içerik güzel olduğu zaman daha akılda kalıcı olur neden çünkü standart değil :)