folder Tahribat.com Forumları
linefolder Linux ve Diğer İşletim Sistemleri
linefolder Backtrack 4 Wireless Kartı Tanıtma Sorunu

Backtrack 4 Wireless Kartı Tanıtma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arkadaşlar back track 4 de wireless kartımı nasıl tanıtabilirim çok önemli benim için lütfen yardım

Mod: Konu başlıklarını konun içerini açıklayacak şekilde yazın ki bir şeye benzesin ben düzelttim yetşin çok acil yardım hemen yardım gibi başlık yazmaktan kaçının ayrıca konunu yeride burası değil doğru yere taşıdım

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    tanıtacağın kartın modelini markasını yazmamışsın. gerekli olabilir mi sence?

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Intel® Centrino® Advanced-N + WiMax 6250 (WiMax + 802.11a/g/n) wireless kartım bu arkadaşlar lütfen yardımm

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başka çözüm yolları varmı arkadaşlar onlarıda yazarmısınız

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zfc
    zfc's avatar
    Erkek

Wimax'miş kartın öncelikle.Süper olduğunu belirtmek isterim öte yandan malesef o teknoloji henüz bizde yok :D

Yeni bir kart olduğu için sıkıntı çekebilirsin. Ben intel 5150 kartım için backtrack'in kendi forumlarında yararlanmıştım.
    Bence en etkin çözümü ordan bulabilirsin.
    Dille ilgili sorunlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Sevgiler.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım wimax ne onuda bilmiyorum ben daha bana şöyle wep şifreleri bulabilmem için yardım edebilirsen minnettar olurum sana :) ayrıca WİMAX ı da bi açıklarmısın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    wimax'ı en basit tabiriyle 50km'lik bi çaptaki wireless gibi düşün

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkür ederim arkadaşım yani 50 km çapındaki bütün wireless ağlarını çeker değilmi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

türkiyede wimax yokmuş hiç bi işe yaramadı :S

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CodeInside
    CodeInside's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Neden bt ? sLitaz dene.
Toplam Hit: 7203 Toplam Mesaj: 22