Backtrack Wifi Adaptör
-
Wifi adaptör almayı düşünüyorum. Backtrack i destekleyen usb wifi adaptör tavsiyeleriniz....
-
destekleyip desteklemediğini nerden anlıyoz?
-
eger wifi kirmak icin lazimsa pek onermem para harcama wepleri kirabiliyor oda basit kodlar olursa
-
7-19 bunu yazdı
eger wifi kirmak icin lazimsa pek onermem para harcama wepleri kirabiliyor oda basit kodlar olursa
almak zorundayım. hazır almışken bu özellikte olsun istedim.
çevrede wep çok :D
furkan5816 tarafından 08/Nis/13 23:18 tarihinde düzenlenmiştir -
7-19 bunu yazdı
neye dayanarak konuşuyosun bilmiyorum ama ben yaklaşık 5 tane wpa ve wpa2 kırdım
wep olması şart değil, wps özelliği olsun yeter
-
http://www.backtrack-linux.org/wiki/index.php/Wireless_Drivers
adresten bakabilirsin, tp link vardi bende onunla kirmistim ondan alabilirsin
@splintercell
anlatirsan bizde yapalim haci
7-19 tarafından 08/Nis/13 23:23 tarihinde düzenlenmiştir -
bildiğim kadarıyla wpa ve wpa2 kırmak için wordliste ihtiyaç duyuluyor. program tüm kombinasyonları tek tek deneyip uyuşan password u gösteriyor.
-
splintercell bunu yazdı7-19 bunu yazdı
neye dayanarak konuşuyosun bilmiyorum ama ben yaklaşık 5 tane wpa ve wpa2 kırdım
wep olması şart değil, wps özelliği olsun yeter
splinter usta detaya insen de bizde öğrensek :D
-
backtrack uyumlu sadece bir kere kullandığım wifi adaptorunu satabilirim sana
25'e bırakırım daha alalı 3 hafta olmadı
-
http://www.tahribat.com/Forum-Wireless-Hack-Wps-Pin-174178/1/#2086823
bu mesajda wpsli modemler için reaver'ın kullanımı var burdan bakabilirsiniz
-
Atheros çipsetli yüksek çıkış gücü(mW) olan cihazlardan tavsiye ederim. (Örneğin: AWUS036NHA 2000mW, Ubiquiti WifiStation 1000mW)
+Realtek/Ralink çipsetli adaptörleri tavsiye etmiyorum.
Neden: Sinyal olarak daha iyi çekiyormuş gibi görünse de alış ve gönderiş hassasiyetleri rezalet. Mesela %30 sinyal kalitesi olan bir ağda(Superonline 20Mbit) Atheros çisetli cihaz tam kapasite download/upload yapabiliyor iken, Realtek/Ralink çipsetli cihazlar daha iyi çekmesine rağmen transfer/bağlantı kalitesi olarak daha yavaş kalıyor.
Sonuç: Atheros çipsetlerin alış/gönderiş(Bağlantı kalitesi) hassasiyetleri daha iyi.
Benim set;
Cihaz: Ubiquiti
Anten: El yapımı Yagi
ZINDIK tarafından 09/Nis/13 00:13 tarihinde düzenlenmiştir