folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bagajda Valiz Kayboldu

Bagajda Valiz Kayboldu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

ya yaz yeni kışlıklar almıştım mont,kaban çok uçuk markalar sallama olurlu şöyle bershka,pull&beer felan salla gitsin eğer ödemezseniz tüketiçi haklarına gidicem felan de yasal yollara başvurucam de korkut elemanları

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi

imza
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

kul Hakkı diye birşey var kardeşim elini vicdanına koy. Tıraş makinen dahil 300 lira maksimum 400 lira yaz ver gitsin.

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Turania bunu yazdı:
    -----------------------------

kul Hakkı diye birşey var kardeşim elini vicdanına koy. Tıraş makinen dahil 300 lira maksimum 400 lira yaz ver gitsin.

Nası 300-400 lira? Siz bavul diye el çantası taşıyosunuz heralde.Sırf bavul zaten 300-400 lira desa da.İçinde ayakkabı,bot derimont falan varsa ne olacak? Bi derimont en az 500-600 lira.Ben olsam minimum 2000 isterdim ki uçakta kaybolmuştu bir kere öyle yaptım.Sonra bulundu ama.Kargoyla eve gönderdiler.Tabi senin valizin içinde ne olduğu önemli.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

ya yaz yeni kışlıklar almıştım mont,kaban çok uçuk markalar sallama olurlu şöyle bershka,pull&beer felan salla gitsin eğer ödemezseniz tüketiçi haklarına gidicem felan de yasal yollara başvurucam de korkut elemanları

pull&bear la bershka uçuk markaysa, türkiyenin yarısı süper zengin demek ki.Bildiğin normal hazır giyim markası hocam onlar en uçuğu

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Biletlerin arkasinda kayip valiz karsiliginda sadece bilet ucreti geri odenir yazar degismedyse

hala yazıyor geçen sakaryaya gittiğimde yolda okuyordum yazıyordu ):

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mescarine
    mescarine's avatar
    Erkek

Geçen bizim yeğenin bindiği otobüste başına gelmiş. Laptop kabinde üstte duruyormuş bir çocuğun. Heralde üniversiteye falan gidiyordu. Afyondamı ne otobüs yarım saat mola vermiş. O sırada yeğen görüyor biri otobüse binmiş. Çocuğun laptopu almış çıkmış gitmiş. Çocuk laptopun olmadığını otobüs hareket ettikten sonra farkediyor... Polis molis ifade 2 saat otogarda beklemişler. Ama tabi giden gitti bikere...

YGS: Yeni Gelin Sınavı.. Bir heyecan, bir arzu, bir istek.. Biraz hüzün, biraz acı, biraz gözyaşı..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

pull&bear la bershka uçuk markaysa, türkiyenin yarısı süper zengin demek ki.Bildiğin normal hazır giyim markası hocam onlar en uçuğu

Bunuda ekleyin :)

Ermenegildo Zegna
    http://www.zegna.com/en/rest-of-the-world/ 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frt
    frt's avatar
    Erkek

ugur0 bunu yazdı:

bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi

http://imageupload.org/?d=F4972AC71 

böle bi bavul işte hocam

son bitlisli
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

flassy bunu yazdı:

DaSpOnGe bunu yazdı:

sen mal mısın yoksa okumanda kıtlık mı var? adama gucci felan yazma bershka felan yaz dedim nerenle okuyon bilader

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
Toplam Hit: 8131 Toplam Mesaj: 54