Bagajda Valiz Kayboldu
-
ya yaz yeni kışlıklar almıştım mont,kaban çok uçuk markalar sallama olurlu şöyle bershka,pull&beer felan salla gitsin eğer ödemezseniz tüketiçi haklarına gidicem felan de yasal yollara başvurucam de korkut elemanları
-
bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi
-
kul Hakkı diye birşey var kardeşim elini vicdanına koy. Tıraş makinen dahil 300 lira maksimum 400 lira yaz ver gitsin.
-
Turania bunu yazdı:
-----------------------------kul Hakkı diye birşey var kardeşim elini vicdanına koy. Tıraş makinen dahil 300 lira maksimum 400 lira yaz ver gitsin.
-----------------------------
Nası 300-400 lira? Siz bavul diye el çantası taşıyosunuz heralde.Sırf bavul zaten 300-400 lira desa da.İçinde ayakkabı,bot derimont falan varsa ne olacak? Bi derimont en az 500-600 lira.Ben olsam minimum 2000 isterdim ki uçakta kaybolmuştu bir kere öyle yaptım.Sonra bulundu ama.Kargoyla eve gönderdiler.Tabi senin valizin içinde ne olduğu önemli. -
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------ya yaz yeni kışlıklar almıştım mont,kaban çok uçuk markalar sallama olurlu şöyle bershka,pull&beer felan salla gitsin eğer ödemezseniz tüketiçi haklarına gidicem felan de yasal yollara başvurucam de korkut elemanları
pull&bear la bershka uçuk markaysa, türkiyenin yarısı süper zengin demek ki.Bildiğin normal hazır giyim markası hocam onlar en uçuğu -
ZoRKaYa bunu yazdı:
Biletlerin arkasinda kayip valiz karsiliginda sadece bilet ucreti geri odenir yazar degismedyse
-----------------------------hala yazıyor geçen sakaryaya gittiğimde yolda okuyordum yazıyordu ):
-
Geçen bizim yeğenin bindiği otobüste başına gelmiş. Laptop kabinde üstte duruyormuş bir çocuğun. Heralde üniversiteye falan gidiyordu. Afyondamı ne otobüs yarım saat mola vermiş. O sırada yeğen görüyor biri otobüse binmiş. Çocuğun laptopu almış çıkmış gitmiş. Çocuk laptopun olmadığını otobüs hareket ettikten sonra farkediyor... Polis molis ifade 2 saat otogarda beklemişler. Ama tabi giden gitti bikere...
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------ya yaz yeni kışlıklar almıştım mont,kaban çok uçuk markalar sallama olurlu şöyle bershka,pull&beer felan salla gitsin eğer ödemezseniz tüketiçi haklarına gidicem felan de yasal yollara başvurucam de korkut elemanları
pull&bear la bershka uçuk markaysa, türkiyenin yarısı süper zengin demek ki.Bildiğin normal hazır giyim markası hocam onlar en uçuğu
Bunuda ekleyin :)
Ermenegildo Zegna
http://www.zegna.com/en/rest-of-the-world/ -
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------bavulun boyutu neydi hacı ben sana bi liste cıkartıyım 1000liradan asagı para almazsın verirlerse tabi
-----------------------------http://imageupload.org/?d=F4972AC71
böle bi bavul işte hocam
-
flassy bunu yazdı:
-----------------------------DaSpOnGe bunu yazdı:
pull&bear la bershka uçuk markaysa, türkiyenin yarısı süper zengin demek ki.Bildiğin normal hazır giyim markası hocam onlar en uçuğu
-----------------------------sen mal mısın yoksa okumanda kıtlık mı var? adama gucci felan yazma bershka felan yaz dedim nerenle okuyon bilader