Bağlama Öğrenmek İçin (Yardım)
-
arkadaşlar bağlama aldım.. ve öğrenmeye başlıyorum yavaş yavaş..mehmet saçanın bağlama metodu lazım..
e-book şeklinde.. elinde olan varmı ?bide ayrı konu açmayayım bide tek link şeklinde uzun sap bağlama dersi eğitim videoları varmı elinizde... ?
-
hocam bende öğrenmek istiyorum fakat zaman yok sana tavsiyem işmek öğrenim kursuna git
hem ücretsiz hemde iyi öğretiyor
-
hocam herşey egzersiz bi süre sonra sıkılırsın ama sonra elinden bırakamazsın sabrını yenersen :D
-
byercie bunu yazdı:
-----------------------------
hocam herşey egzersiz bi süre sonra sıkılırsın ama sonra elinden bırakamazsın sabrını yenersen :D
yenicam Allah ın izniyle.. eğitim videoları bakıyorum.. kurs kayıtları geçmişte.. netten bulabileceğim. işte.. e-book u de bulursam makbule geçer valla -
-
http://rapidshare.com/files/140292846/Bahattin_Turan_Coguer_saz__Metodu.rar
linki indiremiyorum nasıl indircem.. ? premium mu olmam lazım?
-
up..
-
hocam free yazan yere tıkla saniye baslayacak geriye dogru gidecek sıfır olunca download yazısı göreceksin tıkla iner....
-
aLcoLiq bunu yazdı:
hocam free yazan yere tıkla saniye baslayacak geriye dogru gidecek sıfır olunca download yazısı göreceksin tıkla iner....
bi tıklayıp deneseydin keşke.. olmadı işte.. -
FeRoCi bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
bi tıklayıp deneseydin keşke.. olmadı işte..
-----------------------------denedim hocam ben indirdim..
-
aLcoLiq bunu yazdı:
FeRoCi bunu yazdı:
aLcoLiq bunu yazdı:
hocam free yazan yere tıkla saniye baslayacak geriye dogru gidecek sıfır olunca download yazısı göreceksin tıkla iner
bi tıklayıp deneseydin keşke.. olmadı iştedenedim hocam ben indirdim
tamam oldu şimdi.. daha önceleri premium falan yazıyordu.. sağolasın..