Bağlı Gözüken Sahte Üyeler?????
-
aslında hepimiz sahteyiz bu mesajda sahte :) bu konu falan hepsi sahte.
hepimiz holyone'ın yaptığı kod parçalarıyız :p
-
Ürkerim ama ben böyle hayalet forumlardan :O zuahaha lan hayalet gemi filmine çevirmişsiniz aq muahaha niahaha zuhahah ve hatta züleyhahaha :D
-
Panelden yapılan ayarlarla kolay o,belli bi zaman aralığında girmiş herkesi online gösteriyolar olay o : )
-
cookie timeout u 2 yıl falan yapmistir belki =P
-
gVeR bunu yazdı:
-----------------------------
cookie timeout u 2 yıl falan yapmistir belki =P
-----------------------------ben dicektim tam :D
-
Aynen Bnde öle dicaktım xD
-
dayı +1 i +100 yapar 100 üstünü saydırır mesela bende arama motorlarını üye gibi gösteriyom Google gelince google felan yazıyo googye şurda felan :)
-
Smf de bu tür modifikasyonlar kolay yapılıyor.zamanında ben de çok uğraşmıştım smf ile.İlgili sitelerde dolaşırken bunun gibi sahte üye şeklinde bir modifikasyon gözüme çarpmıştı.
-
Büyük ihtimal bi warez sitesidir.
konuyu görmek için üye olmalısınız geyiğine bi ton üyesi vardır,ama rep +10 helal kardeşim,emeğe saygı geyiklerinden başka post düşmez.
Adam bi keresinde mp3 sitesine metallica'nın elemanlarını anlatmış 10 kişi rep +10 bariz cp a.k neyin repi rep ne?
Hangi emek,neyin saygısı;görende şarkıyı bu denyolar yaptı sanacak...
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------Büyük ihtimal bi warez sitesidir.
konuyu görmek için üye olmalısınız geyiğine bi ton üyesi vardır,ama rep +10 helal kardeşim,emeğe saygı geyiklerinden başka post düşmez.
Adam bi keresinde mp3 sitesine metallica'nın elemanlarını anlatmış 10 kişi rep +10 bariz cp a.k neyin repi rep ne?
Hangi emek,neyin saygısı;görende şarkıyı bu denyolar yaptı sanacak...
-----------------------------anti ayıp oluyo ama :))