Bahçemdeki Yaratık!
-
Hocam böyle şeylerin trolünü yapma , ortada salatalık çok .Buna inanıp polise şikayet ederler seni , gözaltına alınırsın bak söyliyeyimm.
-
patata666 bunu yazdısamaccc bunu yazdılogas bunu yazdıpatata666 bunu yazdı
daha ne kadar multi hesabın var ?
Bu hesabın az önce üyeliği kabul oldu
diğerleri 10 yilin üstünde üyelikler, onlari banlatacak kadar salak mi sandin yavru :D
onlarla yorum atmam hicbir zaman, satilik o hesaplar, istersen pm at
Ahh be salata seni :D Amma boş yapıyorsun hee Yok 10 yılın üzeriymiş yok yok babaannem admindi falan :D
Uğraşsalar çok değil 1 günde bütün hesaplarını(varsa tabii) yok ederler de uğraşmıyorlar. Seninkisi şey gibi odada dolaşırken karınca görürsünde umursamazsın ya hani bırakırsın yaşasın HAYVAN heh tam o hesap. Aslında karınca sanıyor ki "Aha bu varlık benden korktuğu için bana zarar vermiyor" Hee aynen ondan. Bu forumda zararsız ama mide bulandırıcı bir haşeresin başka birşey değilsin o yüzden o hesapları al iyi sakla lazım olucak ;)
-
Başkan sen baya geliştirdin kendini, takdirle takip ediyorum.
-
bak ilerde paraya para demezsen söz ver bana eğitim videoları çekeceksin. niyazi saral gibi biri ol. mimar arslan gibi biri ol. mimar arslanda ego biraz var onun gibi olma yada. bildiğin her şeyi aktar bize. bilgi güçtür. güç seninle olsun.
-
midem kalktı amk yemek yicektim
-
herrero bunu yazdı
Ne zaman bir şey paylaşsan acayip heyecan yaratıyor bende. Bir an önce açıl artık dünyaya görelim ismini filmlerde.
Eyvallah hocam. 3 tane filmde ismim var. Anahtar, Kod adi venus ve yeni cikan Atçali Kel Mehmet. Daha fazla olacak insallah.
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Arkadaşlar sakın inanmayın bu gerçek değil (fake) sahte yani, bilgisayar ve 3d tasarım programlarıyla yapıyorlar bunları,
Robinson sen fake olduğunu söylemeseydin inanmıştım yav bende :d allah razı olsun hacım :D
-
diplomali-issiz bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
Arkadaşlar sakın inanmayın bu gerçek değil (fake) sahte yani, bilgisayar ve 3d tasarım programlarıyla yapıyorlar bunları,
Robinson sen fake olduğunu söylemeseydin inanmıştım yav bende :d allah razı olsun hacım :D
adam bahçesinde yakalamış siz fake diyorsunuz yuh artık
-
GodKlaus bunu yazdıpatata666 bunu yazdısamaccc bunu yazdılogas bunu yazdıpatata666 bunu yazdı
diğerleri 10 yilin üstünde üyelikler, onlari banlatacak kadar salak mi sandin yavru :D
Ahh be salata seni :D Amma boş yapıyorsun hee Yok 10 yılın üzeriymiş yok yok babaannem admindi falan :D
Uğraşsalar çok değil 1 günde bütün hesaplarını(varsa tabii) yok ederler de uğraşmıyorlar. Seninkisi şey gibi odada dolaşırken karınca görürsünde umursamazsın ya hani bırakırsın yaşasın HAYVAN heh tam o hesap. Aslında karınca sanıyor ki "Aha bu varlık benden korktuğu için bana zarar vermiyor" Hee aynen ondan. Bu forumda zararsız ama mide bulandırıcı bir haşeresin başka birşey değilsin o yüzden o hesapları al iyi sakla lazım olucak ;)
kimse benden korkuyor falan demedim?
Ben ticaret adamıyım, 11 yıldır bu siteden hesap satarim, sağolsun cok ekmeğini yedik.
Siz fazla takintilisiniz, eskiden de boyleydiniz. Ne adamlar küstü sayenizde foruma...
Şimdi ay şu telefonu mu alsam, ay şu bilgisayari mi alsam diye konular dışında açılan konu yok.
not: uğraşsınlar, girmediğim hesaplarin ip sini eslestirebilecek kadar muneccimse, eline plaket veririm.
-
patata666 bunu yazdıGodKlaus bunu yazdıpatata666 bunu yazdısamaccc bunu yazdılogas bunu yazdıpatata666 bunu yazdı
kimse benden korkuyor falan demedim?
Ben ticaret adamıyım, 11 yıldır bu siteden hesap satarim, sağolsun cok ekmeğini yedik.
Siz fazla takintilisiniz, eskiden de boyleydiniz. Ne adamlar küstü sayenizde foruma...
Şimdi ay şu telefonu mu alsam, ay şu bilgisayari mi alsam diye konular dışında açılan konu yok.
not: uğraşsınlar, girmediğim hesaplarin ip sini eslestirebilecek kadar muneccimse, eline plaket veririm.
uyuz oluyorumu kullandığım tek kişisin