Bakarmısınız Lutfen
-
çok basit yurtda merkezde hangi pc ye hangi odaya hangi ip verilmi onu bilirler gidip diceksin bu ip den benim bilgisayarıma girip heykırcılık oynuyorlar diceksin...
-
dosu aç
ping -a ipadresi
bu sana pc nin adını çözer. yada
http://www.angryziber.com/ipscan/
bunu indir ip aralığına o ip yi yaz sağtık yap bişeyler dene ordan. -
dedıgını yaptım bılgı ısleme gıttım bız bılemeyız dıyor tartıslım hata kadın ınat bılmıyoruz dıyor
-
computerwolf bunu yazdı:
çok basit yurtda merkezde hangi pc ye hangi odaya hangi ip verilmi onu bilirler gidip diceksin bu ip den benim bilgisayarıma girip heykırcılık oynuyorlar diceksin...
ya adam proxy kullnıyosa.. -
tesekur ederım ama bu dedıklerın olmadı baska warmı acaba bıldıgın
-
arkadaslar lutfen
-
herşey ortada hacı sen yurtta bütün makinelere net paylaştır sonrada gel hangi makineye hangi çıkışı verdiğini bilmedğni söyle...bilgi işlemdeki adamlar senin özelini karıştıranlar...hatta bütün yurdun başkasının günahını alma bence...Olay orada bitiyor..Gidin bilgi işleme molotoflu saldırı düzenleyin :))
-
dediklerimi yaptıysan ve aynı network te isen makinasının adını çözersin.
-
peki alperen ağdan biri olduguna nasıl emin olabilirsin?
elindeki ip lan ip'mi yoksa wan ip'mi haliyle lan ip ise ağdaki bir makinadır.
mesela elindeki ip numarasını buraya yazsan arkadaslar farklı açıklamalarda yapar bence sana.
dıyelım kı elındekı ıp lan ıp bununla adamın kımlık fotokopısını alman pek mumkun olmaz
ama bıraz hayal perest olmakta fayda var. mesela benım fıkrım atıyorum adamın ıp numarası
10.0.0.87 olsun explorer ı açıp \\10.0.0.87\ seklinde yazıp entertlayıp baglanmayı deneye bılırız..
baktık baglandı dıyelımkı sadece sharedoc. paylaşılan belgeler açık dıyelım buraya bı keylog bırakıp açmasını bekleyebılırız. baglanmadı dıyelım sifre sordu panelden dıyelım r3x ındırıp onunla tarayıp gır r3x de hemen hemen #net use \\ip\ipc$ /u:"" "" bu mantıkla kırmaya çalışıyor yanlış bılmıyosam
yada ag baglantılarım seçenegınden özellıkler yapıp oradakı ıpx sp netbios ozellıgınıde kaldırıp engel olabılırsın yada hepsını denedın olmadımı elle ıp gırmeyı bılıyosundur umarım adamın ıp sını kendı makınanın ıp ıle degıs adamın ııp sı ıle senın ıp numaran çakışsın bırazda o sınır olsun
-
arkadaslar hepınıze tesekur ederım adamın pcının ısmını buldum bu adamı nerden oldugunu bulacam cok tesekur ederım hepınıze