folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bakarmısınız Lutfen

Bakarmısınız Lutfen

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    çok basit yurtda merkezde hangi pc ye hangi odaya hangi ip verilmi onu bilirler gidip diceksin bu ip den benim bilgisayarıma girip heykırcılık oynuyorlar diceksin...

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    dosu aç

ping -a ipadresi

bu sana pc nin adını çözer. yada

http://www.angryziber.com/ipscan/
    bunu indir ip aralığına o ip yi yaz sağtık yap bişeyler dene ordan.

ftw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

dedıgını yaptım bılgı ısleme gıttım bız bılemeyız dıyor tartıslım hata kadın ınat bılmıyoruz dıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

çok basit yurtda merkezde hangi pc ye hangi odaya hangi ip verilmi onu bilirler gidip diceksin bu ip den benim bilgisayarıma girip heykırcılık oynuyorlar diceksin...

ya adam proxy kullnıyosa..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    tesekur ederım ama bu dedıklerın olmadı baska warmı acaba bıldıgın
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek
    arkadaslar lutfen
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    herşey ortada hacı sen yurtta bütün makinelere net paylaştır sonrada gel hangi makineye hangi çıkışı verdiğini bilmedğni söyle...bilgi işlemdeki adamlar senin özelini karıştıranlar...hatta bütün yurdun başkasının günahını alma bence...Olay orada bitiyor..Gidin bilgi işleme molotoflu saldırı düzenleyin :))

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    dediklerimi yaptıysan ve aynı network te isen makinasının adını çözersin.

ftw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tusunami
    tusunami's avatar
    Erkek

peki alperen ağdan biri olduguna nasıl emin olabilirsin?

elindeki ip lan ip'mi yoksa wan ip'mi haliyle lan ip ise ağdaki bir makinadır.

mesela elindeki ip numarasını buraya yazsan arkadaslar farklı açıklamalarda yapar bence sana.

dıyelım kı elındekı ıp lan ıp bununla adamın kımlık fotokopısını alman pek mumkun olmaz

ama bıraz hayal perest olmakta fayda var. mesela benım fıkrım atıyorum adamın ıp numarası

10.0.0.87 olsun explorer ı açıp \\10.0.0.87\ seklinde yazıp entertlayıp baglanmayı deneye bılırız..

baktık baglandı dıyelımkı sadece sharedoc. paylaşılan belgeler açık dıyelım buraya bı keylog bırakıp açmasını bekleyebılırız. baglanmadı dıyelım sifre sordu panelden dıyelım r3x ındırıp onunla tarayıp gır r3x de hemen hemen #net use \\ip\ipc$ /u:"" "" bu mantıkla kırmaya çalışıyor yanlış bılmıyosam

yada ag baglantılarım seçenegınden özellıkler yapıp oradakı ıpx sp netbios ozellıgınıde kaldırıp engel olabılırsın yada hepsını denedın olmadımı elle ıp gırmeyı bılıyosundur umarım adamın ıp sını kendı makınanın ıp ıle degıs adamın ııp sı ıle senın ıp numaran çakışsın bırazda o sınır olsun 

bir gece tanrıya yalvardım bana yeni bir bisiklet ver diye baktım ki tanrının çalışma prensibi bu degil ertesi sabah yeni bir bisiklet çaldım kendime ve gece yatağıma girerek tanrıdan beni affetmesini diledim...!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlpereN
    AlpereN's avatar
    Erkek

arkadaslar hepınıze tesekur ederım  adamın pcının ısmını buldum bu adamı nerden oldugunu bulacam cok tesekur ederım hepınıze

Toplam Hit: 2769 Toplam Mesaj: 21