Bakın PKK"Lılar Nasılda Çaresiz Kalıyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar izleyipte içimin rahatlamasına sevep olan kısa ama çok geniş kapsamlı bir video : ) .. burada gece görüş sistemi ile koordineli çalışan lazer işaretleme aygıtlarının mükemmel uyumu ve bu uyum karşısında pkk'lı itlerin nasılda çaresiz kaldığı korkudan sağa sola gelişi güzel keleşle saydırmaktan başka bişe yapmadığını görüceksiniz..mükemmel bi video : )

http://www.youtube.com/watch?v=EJyPaEmev2o&feature=related

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek
    muhahahhaha süper ya birden zevk aldım :D

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek
    çok güzelll.. şarkıda ayrı bir hava katmış

........................................
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    can o malum yere vurunca böyle oluyo tabi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

orgazm oldum off beee

gerçekten büyük zevk aldım:) 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siganfu
    siganfu's avatar
    Erkek
    keşke kimyasal bişeyler atsalardı :)

Elin ekmeği ile yaşayan kurt kahrolsun, Boynunda tasma izi taşıyan kurt kahrolsun, Kar yağmış dağlarına, üşüyen kurt kahrolsun, Kahrolsun kurt postunu giyen yalancı kuzu,Dağıtanlar kahrolsun kurt sesli ordumuzu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Videodakı parca Downwiththesickness-Disturbed

hiç yoktan lazer tutasım geldı bi an ^^

Kafam oldu galiba:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

eleğe cevirdiler la adamları.

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qokhan
    qokhan's avatar
    Erkek

cok güzeLL :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek
    maldilar mal olduklarini yeniden kanitladilar salaklar bosa ates edip yerini belli ediyor dingiler iste birde egitim almismislarda kodugumun salaklari

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

Kesınlıkle benı yanls anlamayın. Ben bır turk evladıyım. ve Atatürk Torunuyum. bu görüntülerin TSK 'a ait oldugunu yada Pkk 'ya yapılan bır saldırı oldugunu ıspatlayabilicek bir belge varmı ?. Benı çelişkiye düşüren nokta şu; Genel kurmay baskanı'mız Iraq 'tan cekılmemıze amerika sebep olmadı diyor. Pekı neden Amerika Acıklama Yaptıgından 1 gün Sonra cekiliyor ? Çekilmenın bir Tarihi bir stratejisi vardır onlar bızım bilemeyecegimiz noktalardır ama hiç düşünmedimi Amerıkanın acıklama yaptıgından 1 gun sonra cekılmenın Ulkemız adına korkakca bir durum olacagını ?

şimdi hiç sevinmeyelim arkadaslar. pkk bir bok sürüsüdür ve öyle kalacaktır. ve onlar bizlerr icin yanı Ordumuz ıcın daima ilham kaynagımız olacaklardır bir nevi karımız olacaklardır. bu ulkede Tayyip ve Yandaşları gibi Düzensiz insanlar oldugu sürece hiç sevinmeyin övünmeyin arkadaslar Ülke Elden Gidiyor kimse Pkk 'dan korkmasın cünkü ben dahil benım gıbı binlerce türk evladı bugun ülkesi adına canını seve seve vermeye hazırdır. Korkacagımız nokta su olsun Tayyip ve onun gibi sinsice topraklarımızı satan ve ülkemiz adına hiçte iyi şeyler yapmayan insanlar olsun.

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
Toplam Hit: 4113 Toplam Mesaj: 24