Bakırköy Ve Civarında Oturan Müridler
-
sevgili müridler neye nerden başlarım bilmiorum. ben bir kekemeyim. insanların alaycı gözle baktıkları, konuşurken güçlük çeken, kimi zaman konuşmasının kahkakalarla bastırıldığı biriyim. ama artık bu sorundan hayatımın sonuna dek kurtulmak üzereyim. bakırköy'de beyazsanat die bi yer varmış. bugün konuştum. bi tür tedavi-terapi merkezi. buraya kadar herşey tmm. fakat tek sorun ben esk.de oturmam.
işte müridler sizden tek isteğim istanbul-bakırköyde sadece 15 gün kalabileceğim bi yer. öğrenci arkadaşlar olabilir. kiralarına ortak olurum. yediklerine ortak olurum. arkadaşları olurum. şimdiden tşk. ederim.
msn adresim seriouserror@hotmail.com
-
kimse yokmu oralarda oturan?
-
Sevgili kardeşim inşaallah en kısa zamanda kurtulursun. Maalesef istanbulda oturmuyorum.
-
o kurslardan birine giden bi arkadaşım var. Daha yeni bitirdi. %75 düzeldi diyebilirim. Eğer bilgi almak istersen seni yönlendirebilirim.
cem.net@hotmail.com
-
arkadaşım geçmiş olsun.Umarım şifa bulursun.Ev konusuna gelince ev müsait olmadığı için kesin cevap veremiyorum.Ama tavsiyede bulunabilirim
www.hospitalityclub.org/
bu siteye gir üye ol..Aslında site uluslararası misafirlik için kurulmuş.Ama türkiyeden bakırköyden bir sürü adam var evini açan.Üstelik parada istenmiyor. ev işlerine vs..yardım karşılığında.
ayrıca çevreme sorup soruşturacağım varsa sana bi yer ayarlarız.
olmadı en kötü ihtimal evdeki şartları zorlar bizim evde kalırsın.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşım geçmiş olsun.Umarım şifa bulursun.Ev konusuna gelince ev müsait olmadığı için kesin cevap veremiyorum.Ama tavsiyede bulunabilirim
www.hospitalityclub.org/
bu siteye gir üye ol..Aslında site uluslararası misafirlik için kurulmuş.Ama türkiyeden bakırköyden bir sürü adam var evini açan.Üstelik parada istenmiyor. ev işlerine vs..yardım karşılığında.
ayrıca çevreme sorup soruşturacağım varsa sana bi yer ayarlarız.
olmadı en kötü ihtimal evdeki şartları zorlar bizim evde kalırsın.
-----------------------------
kardeşim çok tşk.ederim. saolasın.haberlerini bekliyorum
-
ayrıca başka bi sıkıntın olursa bana pm le ulaş elimden geleni yaparım inş bi faydamız dokunur kardeş.
-
babacan annemi köye gönderirsem başımın üstünde yerin var..sen ne zaman gelceksin tarih varmı???
-
rEfLeX bunu yazdı:
babacan annemi köye gönderirsem başımın üstünde yerin var..sen ne zaman gelceksin tarih varmı???
hajım bi yer bulduum an gelijem. işten izin alıjam. vermezlerse bırakırım bile. bu kadar önemi büyük. -
gel haja gel :D reflex in ailesi memlekete giderse on numara ortam yaparız :B alkol karı kız :B tedaviye gerek kalmadan bül bül gibi öttürürüz seni :F
işin şakası şimdiden başarılar :| -
seriouserror kardeşim öncelikle içinde bulunduğun durumu çok iyi anlıyorum.
Sana tavsiyem bu durumdan insanların sana o şekilde baktıkları için kurtulmaya çalışma sen istediğin için yap neyse işim felsefe kısmını geçiyorum..
Ben bakırköyde oturuyorum. Evim oldukça müsait ancak şuan için tek problem ev arkadaşım..
Kendi başıma karar veremem onun ne düşüneceğini de bilemem ama onunla bu konu hakkında görüşeceğim.. en kısa zamanda haber ederim sana..