Balerin Ne Tarafa Dönüyor ?
-
hayır hocam sola görenler yanılıyor diye birşey söz konusu değil hatun iki tarafada dönüyor ve biraz odaklanmayla iki dönüşlüde bir tur içinde görmek mümkün.Yanılmak diye birşey söz konusu değil bakış açınıza göre değişiyor.tamam ben kaptım olayı ulan nasıı rahatladım yaa :D
-
Hatun iki tarafada da donuyor..
Soyle yapin iki parmaginizi resme gore oyle ayarlayinki yukarda olan ayagi gozden kaybedin ve dikey duran ayaga odaklanin ve resmin sola dogruda dondugunu goreceksiniz..
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------
bakınız 2 türlü de görebilirsiniz havadaki bacak hem sağ hem sol olabiliyor
-----------------------------Bu ss gayet iyi açıklıyor olayı. Hatun karanlık ve üst üste gelen bacak vb. hatları keskin olmdaıgından 2 türlü de algılanabiliyor. Dikkat edin bu ss de bile oluyor. Sol bacagının üzerindeyse kıcı bize donuk, sağ bacagının üzerinde ise yüzü bize dönük oluyor. Yapmanız gereken suratını bi bize bakıyormus gibi dusunmek. Birde arkaya bakıyormus gibi. Bu sekilde her 2 halide görülüyor. Daha da zorlanırsa 2si bi arada görülüyor :D orda bırakın :D
-
Frank bunu yazdı:
mataramasuko bunu yazdı:
bakınız 2 türlü de görebilirsiniz havadaki bacak hem sağ hem sol olabiliyor
-----------------------------Bu ss gayet iyi açıklıyor olayı. Hatun karanlık ve üst üste gelen bacak vb. hatları keskin olmdaıgından 2 türlü de algılanabiliyor. Dikkat edin bu ss de bile oluyor. Sol bacagının üzerindeyse kıcı bize donuk, sağ bacagının üzerinde ise yüzü bize dönük oluyor. Yapmanız gereken suratını bi bize bakıyormus gibi dusunmek. Birde arkaya bakıyormus gibi. Bu sekilde her 2 halide görülüyor. Daha da zorlanırsa 2si bi arada görülüyor :D orda bırakın :D
-----------------------------az daha zorlasan şirinleri bile görebilirdin :)
-
Yere basan ayak soldan sağa doğru hareket ediyor. Sağa doğru dönüyor demektir o zaman. Ya da bana öyle geliyor :D
-
başına felan bakınca sola tecavüz edicekmiş gibi bakınca sağa dönüyor ciddiyim deneyin görün
-
Galerini bilmem de Gooogle iyi kaymış
-
ben buna baya kafa yordum zamanında. arkadaş sola dedi ben sağa dedim. neredeyse kavga derecesine geldik. çok ciddi. ama daha sonra farklı bir açıdan baktığımda diğer açıdan döndüğünü gördüm. kafamı çok az çeviriyorum diğer taraftan görüyorum. :D
-
saga donuyo..
golgeye bakin.
-
matrak benim üstteki mesajı oku