Balerin Ne Tarafa Dönüyor ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hayır hocam sola görenler yanılıyor diye birşey söz konusu değil hatun iki tarafada dönüyor ve biraz odaklanmayla iki dönüşlüde bir tur içinde görmek mümkün.Yanılmak diye birşey söz konusu değil bakış açınıza göre değişiyor.tamam ben kaptım olayı ulan nasıı rahatladım yaa :D

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

Hatun iki tarafada da donuyor..

Soyle  yapin iki parmaginizi resme gore oyle ayarlayinki  yukarda  olan ayagi gozden kaybedin ve  dikey duran ayaga odaklanin  ve  resmin  sola dogruda  dondugunu  goreceksiniz..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    -----------------------------

bakınız 2 türlü de görebilirsiniz havadaki bacak hem sağ hem sol olabiliyor 

Bu ss gayet iyi açıklıyor olayı. Hatun karanlık ve üst üste gelen bacak vb. hatları keskin olmdaıgından 2 türlü de algılanabiliyor. Dikkat edin bu ss de bile oluyor. Sol bacagının üzerindeyse kıcı bize donuk, sağ bacagının üzerinde ise yüzü bize dönük oluyor. Yapmanız gereken suratını bi bize bakıyormus gibi dusunmek. Birde arkaya bakıyormus gibi. Bu sekilde her 2 halide görülüyor. Daha da zorlanırsa 2si bi arada görülüyor :D orda bırakın :D

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Frank bunu yazdı:

mataramasuko bunu yazdı:

bakınız 2 türlü de görebilirsiniz havadaki bacak hem sağ hem sol olabiliyor 

Bu ss gayet iyi açıklıyor olayı. Hatun karanlık ve üst üste gelen bacak vb. hatları keskin olmdaıgından 2 türlü de algılanabiliyor. Dikkat edin bu ss de bile oluyor. Sol bacagının üzerindeyse kıcı bize donuk, sağ bacagının üzerinde ise yüzü bize dönük oluyor. Yapmanız gereken suratını bi bize bakıyormus gibi dusunmek. Birde arkaya bakıyormus gibi. Bu sekilde her 2 halide görülüyor. Daha da zorlanırsa 2si bi arada görülüyor :D orda bırakın :D

az daha zorlasan şirinleri bile görebilirdin :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek

Yere basan ayak soldan sağa doğru hareket ediyor. Sağa doğru dönüyor demektir o zaman. Ya da bana öyle geliyor :D

Tren odun seçmez hacı abi...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

başına felan bakınca sola tecavüz edicekmiş gibi bakınca sağa dönüyor ciddiyim deneyin görün

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviEkran
    MaviEkran's avatar
    Erkek

Galerini bilmem de Gooogle iyi kaymış

Blue Screen of Death
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

ben buna baya kafa yordum zamanında. arkadaş sola dedi ben sağa dedim. neredeyse kavga derecesine geldik. çok ciddi. ama daha sonra farklı bir açıdan baktığımda diğer açıdan döndüğünü gördüm. kafamı çok az çeviriyorum diğer taraftan görüyorum. :D

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

saga donuyo..

golgeye bakin.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

matrak benim üstteki mesajı oku

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
Toplam Hit: 18401 Toplam Mesaj: 104