Bali Çekmek Ne Zamandan Beri ''Çeksin Yeaa'' Denilecek Bi Eylem Oldu ?
-
Apartmanın bahçesinde yine vukata giriş yaptım :D çekiyomudur nedir çözemedim ama ortam ve insanlar feci derecede bozuk ve duygusuzlaşmış durumdalar.
Az önce oldu mevzu. Balkona sigara içmeye çıktım baktım aşşağıda 12-13 yaşlarında bebeler poşete bi tüp baliyi boşaltıp çekiyolar. La dedim değildir filan çünkü cidden küçücükler. Baktım biri erketede diğer 2'si poşeti resmen ağızlarına sokuyolar.
Giyindim hemen indim aşşağıya, bebeler daha orda 3'ü birden asılıyolar. Ben yaklaşıp birini tuttum kolundan diğerleri direk firar, bahçeden bi atlayışları varki benim diyen atlayamaz heralde öyle.
Neyse aldım bunu ağlamaya başladı abi yapma verme polise gözünü seveyim annem babam ayrılar filan demeye başladı. Umrumda değildi çünkü ciddi manada kafam döndü, daha bacak kadarlar çocuğun yüzüne yapışmış bali yanakları filan. Zaten onu o halde görünce birden hadi la git diyecek kıvama geldim ama duramadım, ben bıraksam çocuk 3 gün sonra başka bahçede yine vuracak poşete. Aradım 155'i yolladılar bi ekip alıp götürdüler çocuğu ama diğerler kayboldu piyasadan..
Neyse mevzu asıl şu, çocukla bekliyoruz apartmanın önünde, balkona bi kadın çıktı yanında küçükte bi çocuğu, bebe feryat figan ağlıyo onun sesine geldiler sanırım.
Noldu hayrola dedi, anlattım durumu dedim böyle böyle. Kadın kan donduracak lafı ettı o an; ''çeksiin nolacak ki ?''
Zaten bu laftan sonra kayış koptu bende, ne diyosun abla sen dedim bacağım kadar çocuk bali çekiyo çeksin nolacak ya nedir dedim ? Kadın bişey diyemeden girdi evine.
Hani diyorum noldu bonzai için yapılan o gövde gösterileri sikerimler yakalayıp onu yaparım bunu yaparım demeler. Kadın bu lafı çocuğunun yanında etti birde ? O çocuk şuan baliye gel dense ne düşünecek, ne karar verecek ?
Eve çıkınca düşündüm dedim mevzular bu derece nası basit olabiliyo ki ? Yada insanlar nasıl bu derecede duygudan arınıp salak bi hale geldiler ? Resmen o kadın bana dünyanın ciddi manada siktir edilip gidilecek bi yer olduğunu gösterdi..
Burda da evli çocuğu olan müridler var kiminin büyük kiminin daha beşikte. Lütfen dikkat edin, sokaklar bizim akşam ezanına kadar koşup oynadığımız yerler değil artık. Onları göz önünde tutun ve lütfen onlara gereken ilgi ve alakayı gösterin, sokakalarda yada arkadaşlarında aramasınlar sizde bulamadıkları şevkati, lütfen lütfen..
Sevgiyle..
-
Bana dokunmayan yılan bin yarasın modunda herkes olay çıkmasın felan filan
Bu hükümetin korku imparatorluğu kurması yüzünden olan şeyler millet korkuyor buna bende dahil
Ben ne yapardım hiç karışmam içeri geçerdim
Neden dersen sistem her zaman kazanır
Ancak sisteme karşı bütün olmak gerek oda bu saatten sonra olmaz artık benim ümidim yok açıkcası
Sen şikayet edersin alır adamlar ifadeni sonra mahkeme o mu dava çıkışı bıcağı takarlar sana olan olur polis pasif olmasında dolayı bunlar oluyor paralel yapı diye diye kalmadı kimse
Atakan tarafından 03/Oca/15 17:02 tarihinde düzenlenmiştir -
sorma bizimde başımız evin etrafında içki içenlerle belada
bitmiolar o.ç biri gidio biri gelio bağır çağır sıkıldık resmen.
polise şikayet edioz kovuyolar .diğer gurup peşlerinden geliyor.
karakola sormuş babam döverseniz şikayetçi olurlarsa suçlu biz olurmuşuz .
ama kafaya koydum . tek kırma dededen kalma bişey var evde saçma mermi bulup 1-2 tane sallıcam bi gurubun üstüne en sonunda . başka yolu yok .
-
tebrik ederim guzel hareket, guzel mesaj.
-
Menapozu gelmiştir kadının. Geçen bizim burada 15 yaşlarında kız grubu apartmanın girişinde bira içiyorlardı yarım saat sonra bi baktık feryat figan kızın arkadaşları toplanmış vs etraftakiler. Diyoyorlar bira içti komaya girdi. Amk bir kere iki kutu birayla kendini kaybedecek sarhoş olunmaz. Kaldı ki kız ölü gibiydi. Gözler vs kapalı. Polis, ambulans vs geldi. Tahminim mal Bonzai çekti ondan oldu.
mkyb tarafından 03/Oca/15 17:54 tarihinde düzenlenmiştir -
samaccc bunu yazdı
sorma bizimde başımız evin etrafında içki içenlerle belada
bitmiolar o.ç biri gidio biri gelio bağır çağır sıkıldık resmen.
polise şikayet edioz kovuyolar .diğer gurup peşlerinden geliyor.
karakola sormuş babam döverseniz şikayetçi olurlarsa suçlu biz olurmuşuz .
ama kafaya koydum . tek kırma dededen kalma bişey var evde saçma mermi bulup 1-2 tane sallıcam bi gurubun üstüne en sonunda . başka yolu yok .
1- evde yapma bu tek kırma işini evini taşlarlar gerçek silah lazım olur.
2- içki içmede sıkıntı yok , bizim mallar şişeyi içine mi alıyor ne yapıyor iki bira içip sarhoş oluyorlar. Harbi diyorum millet sarhoş olabilir de böyle mal mal bağırıs kavga falan nasıl ediyorlar. Böyle sarhoş olduğunda sapitanin ickisine uyku ilacı atacaksın en iyi çözüm
-
Hocam biz çocuklarına küfür ettirip sövdürüp gülen milletiz, adam şerefsiz beşiktaaaş diye türkü soylettiriyo çocuğuna,hadi yavrum eniştene p.ç de bakyım diyen insanlarız.bu günler normal ,Oğlu sigara içtiği için kendi sigarasını oğlunun üzerinde söndürürenler var.
Yani ufak tefek şeylere dikkat edilmedimi buzamanlar normal, daha neleri olacak kimbilir
Edit:(baliciler için demiyorum, nolcak ki diyen kadının düşüncesizliği için diyorum
erebos tarafından 03/Oca/15 18:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam sizin apartmanın altıda, keşlerin yuvası olmuş. 13-23 yaş arası tüm keşleri davet eden bir mimarisi var sanırım :D Zuahhahaha.
Ama çocuğu polise yollayarak iyi yapmışsın. En azından bir daha yapmaz. O yaştaki çocuklar tineri, baliyi çeke çeke ya gaspçı ya hırsız ya da tecavüzcü oluyorlar.
Benim bir ilkokul arkadaşım vardı. Lise yıllarımda denk geldi adam balici olmuş. Baliyi çekmeye gidip geldiğinde beni tanımıyordu.
-
Polis Ne yapıyor Balicilere ?
benim bildiğim puan toplamak için için aynı balicileri haftada bir toplayıp toplayıp karakola teslim ediyorlar yada dövüp gönderiyorlar yaşı
küçükse anasına babasına teslim ediyorlar devam yani sonra çocuk
ben sosyal hizmetler müdürlüğüne götürüp teslim edildiğini hiç duymadım da
ya da farklı bir uygulama var mı?
bu dururm bakabildiğin kadar değil de yapabildiğin kadar çocuk yapanların mantığı sağolsun başbakanımız da destekliyor adam yapıyor
10 çocuk ne oluyor sokaklarda gereken eğitimi şevkati ilgiyi veremiyor belki sadece karnını doyuyor çocuğunun belki nerde olduğundan
bile habersiz sorunun kaynağı burada o ana baba belki karakolda öğrenecek çocuğunun o durumunu
devlet takipçisi olacak o dururmdaki çocuğunu pskoloğa ya da amateme göndermeyen aileyede ceza kesecek gerekiyorsa alıcak elinden -
arkadaş demişsin ki siktir olup gidilecek yer.. cidden öyle boktan bi yer oldu artık..
bu arada kadın haklı bence bırak içsin çürüsün gebersinler... en güzeli temizlenir biraz faşistçe ama yapcak bişey yok..
sadece onlar da değil bonzai içenlerde bırakın içsin geberirler sokaklar temizlenir..
bu devlet alıyo tedavi etmeden bırakıyo... devlet o kdr kötü ki sadece bunlar değil.. sistem fena yanlış..
aslında bir çok kişinin ölmesi lazım vatana insanlığa bi faydası olmayan bir çok kişinin ölmesi lazım..
eğer bir gün bende öyle olursam bende gebereyim...
şuan şu videoyu izliyorum ilk 5 dakikayı izleyin sizden ricam o cevaplarda ki bir çok kişinin ölmesi gerekir
aslında suçlu da onlar değil bunu bilerek isteyerek yapan devlet hükümet neyse artık
http://www.youtube.com/watch?v=meaZ6a0K9CU
uzattık kusura bakmayın...
-
Aklıma hep bu video geliyor
http://www.youtube.com/watch?v=s9M2xi7gUGU