Balık Avı
-
yaw ben bucada otuyorum pazar gecesi direk cesmeye gittik dalyan dan tut cesmedeki butun limanlar ve konaga gectik karatas vs gezdik yaw 1 tane balık olmazmı ya gece boyunca etmediğimiz kufur kalmadı 30 tl yem 50 tl benzin hepsi bosa gitti ya adam gibi yer bilen varmı balık cıkan
-
Hacı sen şimdi bana tutmak istediğin balığı ve kullandığın malzemeyi söyle ben ona göre editleyip yorum yazıcam de onu bana bir :))
-
dün akşam arkadaşla bi gidelim dedik. millet atıyo 5 er 5 er çekiyodu. biz geç gittik 10 tane kadar tuttu arkadaş. yanımızdaki adam bi kovayı doldurmuştu. artık kovada yer kalmamış yere atıyodu :)
-
bana av demeyin :(
-
balik_ bunu yazdı:
-----------------------------
bana av demeyin :(
-----------------------------:D
-
balik.avi den bahsediyoruz :)
-
Yeşilköyde bi sandal kiralanır 300 metre açılıp sonra çapari ile 1 kova istavrit tutulur sonra ger dönülür afiyetle yenir
-
abi balık işi ne kadar ustalık olsada bi okadar da şans işi.
bi kaç söne önce abim ben ve bi arkadası daha emirganda gittik balık tutmaya orada bu balık malzemeleri satan elemanlar falan var
onlarda oltayla tutuyor bizde neyse o satan adamla aramızda taş çatlasin 1 veya 1,50 metre var ve ikimizde ayni yemlerden kullanıyoruz
arkadas bu kancaların 5 lileri falan var ya onlardan adam her attığında en azından 4 tanesi dolu geliyor.
bizim attığımıza her geri çekişte ya bi tane geliyor ya hiç :D
adam özellikle ne bilim oltaya bişeyde yapmıyoru bırakıyor olta öylece duruyordu :D
şimdi bu şans değilde nedir a dostlar bi izah edin bana :D
-
aslında bu işten anlayan bi arkadaştan döküman tarzında bilgi alabilirsek çok güzel olur. hangi balık hangi takımla tutulur. kancalar üzerindeki renkli tüyler avantaj sağlarmı vs.
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı sen şimdi bana tutmak istediğin balığı ve kullandığın malzemeyi söyle ben ona göre editleyip yorum yazıcam de onu bana bir :))
-----------------------------cupura levrek kefal bunlar izmirde gezmediğimiz yer kalmadı böylemi sans olurya balık resme yoktu
tum malzemeler vardı yanımkaki arkadas profosyonel dalgız ve oltacı hersey vardı
-
karaburun Mordogan a gitseydiniz balik banyosu yapardiniz :)