folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Balık Tutma Merakım

Balık Tutma Merakım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

mısırı haşlama dediğim gibi güneşe koy o haşlanmış gibi olur zaten kokar kurtçuklarada gelince sen kazı çalışması yapsanda yapmasanda sazanın yediği o hocu  solucan değil protein gibi düşün :d

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Sazan için konuşacak olursak bunların yeme alışkanlıkları değişiyor, kuru üzüm, mısır, solucan, tavuk, boncuk, kaşarla bile yakalayan var.

Gitttiğin barajda sürekli tutan vatandaşlara bi sor hangi yemleri takıyorlar..

Küspe takmak için iğneli bi alet var onu almanı tavsiye ederim, tabi yanında küspede alman lazım(mısırlı olsun) alet 0,5-1 lira küspe kilosu 3-4 lira

http://www.rotaav.com/image/cache/data/kuspe-vidali-igneli-145x145.jpg

Gel gelelim değişmez yem mısırdır onu da bimden felan haşlanmış konserve almanı tavsiye ederim 2 lira felan.

Sonra tak mısırları iğneye at oltanı bekle ama ne zaman geleceği hiç belli olmaz çok bekletebilir ya da hiç gelemeyebilir :)

Bu sebebten bi olta daha al bi de silikon balık alacaksın sazanı attıktan sonra at çek yapacaksın dişli balıklar için hem sıkılmazsın hem de acaip askiyon olur takılır heyecanlanırsın felan..

Sazan için küspe şart değil ağırlıklı 3 iğneli hazır bi takım al 1-2 lira ona solucan mısır tak bişiler salla.

Asıl yemi unuttuk hamur, iğnelere hamur da takabilirsin.. Hazırlıyorsun hamuru koku için tarçın vs atan var artık ne kadar yararlı bilmiyorum, biraz dinlendiriyorsun sonra takıyorsun iğneye maksat suda iğneden çıkmasın erimesin. Hamurunda hazır satılanı var :)

Velhasıl kelam alet, aparat, yem çeşiti, yöntemi çok bu işin deneme yanılması da cabası..

Memento_mori tarafından 18/Nis/13 13:11 tarihinde düzenlenmiştir

boş
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

sazan mısır a gelir. olta attıgın yeri once biraz yemle suya misir at baliklar toplansin.küspeyede gelir sazan.yayın ise sülük e gelir. ekmek içi  ile 40 kg 2 tane sallama  ile aynalı sazan tutmuştum.

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

hayatımda bikere balık tutmaya çalıştım. onda da tüm balıkları besleyip ewe boş bi şekilde dönmüştüm :)

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

hocam sazan avına çıkacaksan küsbe alacaksın sakın gidip iğneli filan setler var vidalı plastik küsbe takıyon ortasına ondan alma küsbenin kenarlarına çeltik at bağla misinaya hazır ipli iğneler var onu kullanabilirsin(misinalı iğnelrden alma) tak solucan canlı olsun mümkünse küsbe balığı çeker solucanda sonuca ulaştırır seni (misinalı iğnelrden alma) bide olta takımına pek gerek yok sallamalardan al 5-6 tane zil almayı unutma çak kazıkları kenara salla küsbeleri tak zillerini bak keyfine

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

mısırı iğnenin ucunamı takacam?

küçük demir ağırlıklar var oltanın içinde onlar ne işe yarar :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek

barajda sazanlar için genelde küspe kullanılır. oltanın yanında bikaç tane kasnak alat misinayı bir yere sabitle tak zili çekil kenara aç rakıyı yudumla :)

bugrahan45 tarafından 18/Nis/13 14:05 tarihinde düzenlenmiştir

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

sazan.avi için mısır küspesi satın alman lazım bro

..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

balığı sevmem de , dokunamamda. ama tutması zevkli olur heralde

Espo tarafından 18/Nis/13 14:49 tarihinde düzenlenmiştir

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
Toplam Hit: 3365 Toplam Mesaj: 26