Balık Yağı Kullanan?
-
Arkadaslar, omega3 tablet kullanmaya basladım, malum beyine inanılmaz faydası olan bi yag. konsantrasyon vs artırıyor. ama kilo aldırır mı veya baska kotu etkileri var mı diye merak ediyorum. daha once kullanan var mı acaba?
-
Ben kullanıyorum..Kötü bir etkisini görmedim. Nöronlar arasındaki iletişimde kullanılıyomuş.Konsantrasyonu arttırıyor. Hatırlamayı ve hafızada tutmayı arttırıyor.Bayağı olumlu etkileri var.. Bunun yanında göbek kısmında depolanıyor biraz :) Ama fazla değil :)
-
super oleyse, kotu bişeyini gormedin demek hoca.. cok sagolasın... tam gaz devam :)
-
valla dostum ben dıger arkadasla aynı fıkırde olamıyacagım ben basketbolcuyum bende kullanıyordum boya fln faydası vardı uzadım 1,90lardayım ama bıraktıktan sonra bırden kılo aldım eger spor yapıyorsan kullan ama bırakıcagın zaman 1 ay önceden hapı kullanmayı kes..
-
Ben kilo almadım yav :S keşke aldırsa banada :S Göbek bölgesinde birazcık yağlanma oldu o kadar :))
-
aldırmadı diyen var, aldırdı diyen var.. sanırım sonucu beklemem lazım :D aldırmaz inş :|
-
bişiy olmaz olm sana senn 85-90 kilodan 6o kg ye kadar azimle zayıfladıını bilioruz :B durmak yok haplanmaya dewam
edit: avatarını dei$tir papara :| -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------
bişiy olmaz olm sana senn 85-90 kilodan 6o kg ye kadar azimle zayıfladıını bilioruz :B durmak yok haplanmaya dewam
edit: avatarını dei$tir papara :|
-----------------------------verdim 30 kiloyu ama canım cıktı :D bi daha al ver yapamam valla :| biraz devam edeyim, baktım kilo alıyorum bırakıcam.
-
Yalnız tok alındığında iştah açmıyor. rahat ol selçuk (:
-
ben küçükken alıyodum doktorlar önermiş babama benim için
süper lanet bişey
ağzımın tadının içine ediyodu
ne tat ne tuz hiçbişey bırakmıyodu
hiçsevmiyorum
tavsiye ederim ama
@kötüşirine
güldürdün beni :)
-
ExcellencE bunu yazdı:
-----------------------------ben küçükken alıyodum doktorlar önermiş babama benim için
süper lanet bişey
ağzımın tadının içine ediyodu
ne tat ne tuz hiçbişey bırakmıyodu
hiçsevmiyorum
tavsiye ederim ama
@kötüşirine
güldürdün beni :)
----------------------------- Eskiden di tatsız balıkyağları şimdikilerde içinde çilek limon portokal felan filan var zamane çocukları şanslı Yaşasın zinco mega :P mesela kapsüller var "Midede patlıyor. (:AAa neden güldün???