B.A.N.
-
beni öyle saçma bir sebepten dolayı banlayın ki,dünya forum tarihinin en saçma ban sebebi olsun. herkes bi ban fikri yazsın ve yetkili kişi tarafından en beğenileni; ban sebebi kısmına yazılsın. hadi bakalım ban sebebimi bulun ve yazın,gereksiz yorumlar yapmayın bu arada,kafan güzel mi gibi,he güzel ne olcak. bu gerçek bir oyun,oyun sonunda ban atılacak.
-
ban ıcın sadece bu konu yeterli
-
kady bunu yazdı:
-----------------------------
ban ıcın sadece bu konu yeterli
değil,hem geyiğe açılmıs bişi,bunun için ban atmazlar,ayrıca dünyanın en saçma ban nedeni olmaz,daha yaratıcı fikirler istiyorum. -
Neo sen en büyük ban sebebisin lan :D
Ama senin gibi bir adama ban atıcaklarını sanmıyorum lan yoksa ben kafama sıkar giderim usta :D -
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Neo sen en büyük ban sebebisin lan :D
Ama senin gibi bir adama ban atıcaklarını sanmıyorum lan yoksa ben kafama sıkar giderim usta :D
kendimi banlattırıcam,banlandıktan sonra beni nerede bulacağını biliyorsun , hell yeah \nn/ -
Nerden biliyim amk neo ya :D
Neyse konuşturma beni şimdi :D
-
Geyik konusunda geyik yaptığı için ban.
-
OveRTaX bunu yazdı:
-----------------------------Geyik konusunda geyik yaptığı için ban.
ahah bu güzeldi :D -
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Nerden biliyim amk neo ya :D
Neyse konuşturma beni şimdi :D
nasıl bilmiyosun aq,başımızı belaya sokunca nerede saklanırdık sen ,ben,behlül,ati unuttun mu ? elin bos gelme yalnız,ne getireceğini biliyorsun,her zamankinden olsun ;) -
Şuan ne dememi bekliyorsun heh hatırladım neo mu :D
-
By_Mihni bunu yazdı:
-----------------------------Şuan ne dememi bekliyorsun heh hatırladım neo mu :D
lan korkma be tamam,ben varken bişi olmaz merak etme..
Toplam Hit: 2887 Toplam Mesaj: 25