folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder Bana Bi Akıllı Telefon Önerisi Yapacak Olsanız Hangisini Önerirdiniz?

Bana Bi Akıllı Telefon Önerisi Yapacak Olsanız Hangisini Önerirdiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    BURAK_X bunu yazdı

samsung s4 mini'ye ne dersiniz?

Senin zevkine kalmış , bahsettiğin fiyata S4 Mini alırsın rahat rahat ama ben o fiyatlara alacagın en yuksek performanslı telefonlardan bırısı olarak LG G2 demıstım ... S4 Mini de kötu degıl , Black edition V. hoşuma gıtmıyor degıl ... Kucuk - Şekil - Kibar cihaz :)

İmza YOK !!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    BURAK_X bunu yazdı

samsung s4 mini'ye ne dersiniz?

Senin zevkine kalmış , bahsettiğin fiyata S4 Mini alırsın rahat rahat ama ben o fiyatlara alacagın en yuksek performanslı telefonlardan bırısı olarak LG G2 demıstım ... S4 Mini de kötu degıl , Black edition V. hoşuma gıtmıyor degıl ... Kucuk - Şekil - Kibar cihaz :)

biraz da evet ele avuca sığar bişey istiyorum :)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

general mobile discovery 16 gb 720 tl

iki katı fiyat telefonların özelliklerine sahip.

bir iki ufak özelliğe fazla veririm diyorsan sen bilirsin ama hiç gerek yok.

çok övülen telefonları inceledim özellikle apple 5 para etmez bence. telefonu yanlış tuttu diye bütün resimler eğri çıktı birinin.

lg alan bşri vardı o discovery ile özellikler aynı tasarımı çok sönük.

ama eş değerde samsunglar var sürümünü bilmiyorum. ama güzeldi. büyük birşeydi.

Naptin be muride lg ile gm yi kıyaslamak bir yana ayni cümlede isimlerinin geçmesi bile abes :)) lg g2 gibi android telefon mu var piyasada

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frq23
    frq23's avatar
    Erkek
    mstfcn bunu yazdı

Bi mürit yurtdışından telefon nasıl getireleceği ile ilgili bir konu açmıştı şimdi bulamadım.O konuya bir göz at hocam.

Bence riske atma al bi discovery ve keyfine bak zaten g2nin sifirina yetmez 900

YalnızAdam
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Not
    Not's avatar
    Erkek

Discovery al hocam. Root yapıp keyfine bakarsın hatta eline para bile artar. Discovery aldı arkadaşım çok çok memnun ve bizim telefonlarla yarışır hatta geçer ! Ben SAMSUNG - Note 2 kullanıyorum o derece iyi bir telefon.

Birinci vazifen,Türk istiklalini,Türk Cumhuriyetini,ilelebet,muhafaza ve müdafa etmektir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

arkadaş almış lg yi büyük bir merakla nedir diye çok abartılmış buluyorum

ama acaba modelimi farklı sizin dediklerinizin onu bilemem. belki ondan garip geldi size yorumum. 1300 falan almıştı heralade

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mxmax
    Mxmax's avatar
    Erkek

Kuzi , s3 al keyfine bak :D

trader
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

G2 Fennnnnaaaaaa :) Dikktini çekerim Gold Teknoloji Marketlerinde Müşteri Hizmetleri Sorumlusuyum :) Arızaya giren çıkan en iyi ben bilirim :)

kiokhan tarafından 06/Tem/14 02:59 tarihinde düzenlenmiştir

Türk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek

Neleri daha yoğun olarak kullanacağını soylememişsin hocam. Gm discovery,lumia 925,lumia 1020 önerebilirim. Son ikisini 900 liraya temin etmek biraz zor olabilir ama biraz bakınırsan kampanya falan bulabilirsin. Samsung ve Apple'a bulaşma.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    salihgs
    salihgs's avatar
    Erkek

one plus one diyeceğim ama ona da pasaport falan lazım be kardeşim : )

Toplam Hit: 3251 Toplam Mesaj: 38