Bana Bi Akıllı Telefon Önerisi Yapacak Olsanız Hangisini Önerirdiniz?
-
BURAK_X bunu yazdı
samsung s4 mini'ye ne dersiniz?
Senin zevkine kalmış , bahsettiğin fiyata S4 Mini alırsın rahat rahat ama ben o fiyatlara alacagın en yuksek performanslı telefonlardan bırısı olarak LG G2 demıstım ... S4 Mini de kötu degıl , Black edition V. hoşuma gıtmıyor degıl ... Kucuk - Şekil - Kibar cihaz :)
-
JiggSaw bunu yazdıBURAK_X bunu yazdı
samsung s4 mini'ye ne dersiniz?
Senin zevkine kalmış , bahsettiğin fiyata S4 Mini alırsın rahat rahat ama ben o fiyatlara alacagın en yuksek performanslı telefonlardan bırısı olarak LG G2 demıstım ... S4 Mini de kötu degıl , Black edition V. hoşuma gıtmıyor degıl ... Kucuk - Şekil - Kibar cihaz :)
biraz da evet ele avuca sığar bişey istiyorum :)
-
futurist bunu yazdı
general mobile discovery 16 gb 720 tl
iki katı fiyat telefonların özelliklerine sahip.
bir iki ufak özelliğe fazla veririm diyorsan sen bilirsin ama hiç gerek yok.
çok övülen telefonları inceledim özellikle apple 5 para etmez bence. telefonu yanlış tuttu diye bütün resimler eğri çıktı birinin.
lg alan bşri vardı o discovery ile özellikler aynı tasarımı çok sönük.
ama eş değerde samsunglar var sürümünü bilmiyorum. ama güzeldi. büyük birşeydi.
Naptin be muride lg ile gm yi kıyaslamak bir yana ayni cümlede isimlerinin geçmesi bile abes :)) lg g2 gibi android telefon mu var piyasada
-
mstfcn bunu yazdı
Bi mürit yurtdışından telefon nasıl getireleceği ile ilgili bir konu açmıştı şimdi bulamadım.O konuya bir göz at hocam.
Bence riske atma al bi discovery ve keyfine bak zaten g2nin sifirina yetmez 900
-
Discovery al hocam. Root yapıp keyfine bakarsın hatta eline para bile artar. Discovery aldı arkadaşım çok çok memnun ve bizim telefonlarla yarışır hatta geçer ! Ben SAMSUNG - Note 2 kullanıyorum o derece iyi bir telefon.
-
arkadaş almış lg yi büyük bir merakla nedir diye çok abartılmış buluyorum
ama acaba modelimi farklı sizin dediklerinizin onu bilemem. belki ondan garip geldi size yorumum. 1300 falan almıştı heralade
-
Kuzi , s3 al keyfine bak :D
-
G2 Fennnnnaaaaaa :) Dikktini çekerim Gold Teknoloji Marketlerinde Müşteri Hizmetleri Sorumlusuyum :) Arızaya giren çıkan en iyi ben bilirim :)
kiokhan tarafından 06/Tem/14 02:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Neleri daha yoğun olarak kullanacağını soylememişsin hocam. Gm discovery,lumia 925,lumia 1020 önerebilirim. Son ikisini 900 liraya temin etmek biraz zor olabilir ama biraz bakınırsan kampanya falan bulabilirsin. Samsung ve Apple'a bulaşma.
-
one plus one diyeceğim ama ona da pasaport falan lazım be kardeşim : )