Bana Önerebileceğiniz Virüs Programı Var Mı
-
nod32 kastırır hocam eğer bilgisayarın benim bilsiayar gibiyse =)
avira kurdum rahatım.
-
clamwin..
-
agalar ben herkes pi programda birlik sağlar diye düşündüm ama herkes ayrı bişey demiş :D şimdi avvira mı kuruyum avast mı yoksa başka bişey mi kuruyum
bi de 2. mesajımı sonradan okuduğumda benimde anlayamadığım yerler var eksik harf çok var .D:D diyeceğim o ki http://www.tahribat.com/Forum-Kaspersky-Pure-2020-Yilina-Kadar-117770/ burda olduğu gibi ben serial li bişey isitiyorum 30 günde bir kaldır kur olmasın istiyorum :D öneren arkadaşlar link de verirseler çook memnun olurum
sağolun arkadaşlar
-
Haci ne kasperi? Makinen high end makine mi?
Yoksa kasim kasim kasilir vallah.
Gel sen boyle microsoft security essentials yukle.
11 numara.
-
kaspersky rullllzzzzzzzz
gelmiş geçmiş the best legend anti-virus program.yani en kral antiviriüs.biraz kasar ama geçit vermez
2011 halen beta durumunda
2010 sürümü kullanmaya devam.bedava kullancam dersen guncel key arar durursun internette
yıllık ucreti 30-35 usd felan
-
sirri bunu yazdı:
-----------------------------
KrypT bunu yazdı:
Virüs programı da ilginçmiş? Anti-Virüs programı demeye çalışıyorsun herhalde. Beleş bir şey kur madem AVG falan beleşti yanlışım yoksa.
-----------------------------anlayivercen okdarınıda :D
ben nod 32 kulanıyorum ama pek beğenilmyor sanırım o kada anlamıorum ama pc yi kasmıyor iyi oldugunu düşünüyordum öneri varsa bi de öndiğiiz prnun lini olursa daha bi güzel olur :D çok şey istmiyorum sanırım .D
-----------------------------hacı mesajda eksik harfler olmus ya sanki ege şivesiyle yazmışsın gibi olmus :):)
-
aLcoLiq bunu yazdı:
sirri bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
Virüs programı da ilginçmiş? Anti-Virüs programı demeye çalışıyorsun herhalde. Beleş bir şey kur madem AVG falan beleşti yanlışım yoksa.
-----------------------------anlayivercen okdarınıda :D
ben nod 32 kulanıyorum ama pek beğenilmyor sanırım o kada anlamıorum ama pc yi kasmıyor iyi oldugunu düşünüyordum öneri varsa bi de öndiğiiz prnun lini olursa daha bi güzel olur :D çok şey istmiyorum sanırım .D
-----------------------------hacı mesajda eksik harfler olmus ya sanki ege şivesiyle yazmışsın gibi olmus :):)
-----------------------------accük öle oluvemiiş :))
-
wking bunu yazdı:
Benim yaptığımı yap ve antivirüs kullanma. Bir yazılımcı abim der ki: "Antivirüslerin crackleriyle uğraşmaktansa virüsün kendisiyle uğraşırım."
-----------------------------allahım sana geliyorum
-
manhyak bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
Benim yaptığımı yap ve antivirüs kullanma. Bir yazılımcı abim der ki: "Antivirüslerin crackleriyle uğraşmaktansa virüsün kendisiyle uğraşırım."
-----------------------------allahım sana geliyorum
-----------------------------töbe ettin demek :D
@wking sende imzamdaki gibi bi beleş güvenlik sistemi kur
-
öneri istiyorsan vürüs programı kullanma valla ben kullanmıyorum ayrıca vürüsler genelde vürüs koruması olan kullanıcıları seciyor