Bana Uygun Bir İş Var Mı ?
-
Mürid abilerim 4 senelik bilgisayar teknolojileri anadolu meslek lisesi hayatımdan,
Daha sonra 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı hayatımdan sonra,
Halen iş bulabilmiş(konusunda uzman olduğum bilgisayar ile uğraş veren yerlerde) değilim.
Mürid abiler aklınızda nereler var bana yardımcı olur musunuz ? Beni nerelere alırlar ? Nerelere başvurmam gerekli (ANKARA) ? -
rene okur umararım bu mesajı
hemde güncellemiş olalaım konuyu -
SeRDaR bunu yazdı
hemde güncellemiş olalaım konuyuYanlış bişi yapmadım umarım :( ?
-
kiokhan bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
hemde güncellemiş olalaım konuyuYanlış bişi yapmadım umarım :( ?
yok hocam rene bilgisayarcıda belki tardımı lur :)
-
kariyer.net gir ankara iş ilanlarına bak
-
PanxeR bunu yazdı
kariyer.net gir ankara iş ilanlarına bak
yok hocam yok :) uygun bişi yok :)
-
aynı durumun Istanbul olarak bende de var :| bir kaç mülakata gittim okuldayken stajer olarak olmadı yetersiz bulunuyorum galiba :| şimdi okul bitti hemen iş bulunmuyabilir ama nerelere başvurmak gerekir bu süreci hızlandırmak için ?
-
hypnot1c bunu yazdı
aynı durumun Istanbul olarak bende de var :| bir kaç mülakata gittim okuldayken stajer olarak olmadı yetersiz bulunuyorum galiba :| şimdi okul bitti hemen iş bulunmuyabilir ama nerelere başvurmak gerekir bu süreci hızlandırmak için ?
Günde 1 şişe şaşal su şu 500ml olanlardan ölmemen için 1 ekmek tatlı ihtiyacını gidermek için 1 tane gofret yatcak yatak sonra kendi başınasın :D kabul ediyorsan gel başla :)
şaka bi tarafada hocalar bilgisayar işi yapmak istiyorsanız size tavsiyem
Okulu bitirdiniz madem hangi bilgisayar dalında çalışmak istiyorsunuz örneğin network gidip konusunda uzman bir kursta burada sağlam bi eğitim
alın sonra gidip nekadar büyük şirket varsa şansınızı deneyin eleman ihtiyaçları yoksa bile mutlaka cv bırakın sonrası allah kerim mutlaka çıkar bişey
bu arada bir çok insanda şunu görüyorum örneğin ankarada yaşıyor sanki illa orada olması gerekmiş gibi bi piskolojiye sahipler gidin açılın kardeşim
iş nerdeyse gidip bulun büyük şirket diye gözünüz korkmasın gidip masaya (söz misal) Yumruğunuzu vurun ben bu işi yaparım öz güveninizi
gösterin işe alınayacağınız varsa bile %90 ihtimal işe alınırsınız. (Bu dediklerimi uyğulayın bi test yapalım) bakayım hayatım boyunca neler öğrenmişim bunu değerlendiren müridlerimiz mutlaka yazsın sonucu gerekirse pm atsın hadi kolay gele
-
bimeks gibi teknoloji magzaları tam senlik. Araşrır istersen.
-
hypnot1c bunu yazdı
frontend developer ol aldırıyım seni yanıma :D
-
Mycity bunu yazdıhypnot1c bunu yazdı
Günde 1 şişe şaşal su şu 500ml olanlardan ölmemen için 1 ekmek tatlı ihtiyacını gidermek için 1 tane gofret yatcak yatak sonra kendi başınasın :D kabul ediyorsan gel başla :)
şaka bi tarafada hocalar bilgisayar işi yapmak istiyorsanız size tavsiyem
Okulu bitirdiniz madem hangi bilgisayar dalında çalışmak istiyorsunuz örneğin network gidip konusunda uzman bir kursta burada sağlam bi eğitim
alın sonra gidip nekadar büyük şirket varsa şansınızı deneyin eleman ihtiyaçları yoksa bile mutlaka cv bırakın sonrası allah kerim mutlaka çıkar bişey
bu arada bir çok insanda şunu görüyorum örneğin ankarada yaşıyor sanki illa orada olması gerekmiş gibi bi piskolojiye sahipler gidin açılın kardeşim
iş nerdeyse gidip bulun büyük şirket diye gözünüz korkmasın gidip masaya (söz misal) Yumruğunuzu vurun ben bu işi yaparım öz güveninizi
gösterin işe alınayacağınız varsa bile %90 ihtimal işe alınırsınız. (Bu dediklerimi uyğulayın bi test yapalım) bakayım hayatım boyunca neler öğrenmişim bunu değerlendiren müridlerimiz mutlaka yazsın sonucu gerekirse pm atsın hadi kolay gele
kursa gitmeyi planlıyordum bende 1 kaç sene önce şu konuyu görmüştüm Dgs den sonra kayıt yaptırıp gitmeyi planlıyorum tahribatta konusu açılmıştı zaten bir sertifika felan olması cv de hoş görülebilir diye düşünüyorum birde bu kursun iş kurla bağlantısı varmış belki iş bulmak kolaylaşabilir diye düşünüyorum...
http://www.wissenakademie.com/sayfa/web_programlama