Bana Uygun Bir İş Var Mı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek

Mürid abilerim 4 senelik bilgisayar teknolojileri anadolu meslek lisesi hayatımdan,
    Daha sonra 2 yıllık Bilgisayar Programcılığı hayatımdan sonra,
    Halen iş bulabilmiş(konusunda uzman olduğum bilgisayar ile uğraş veren yerlerde) değilim.
    Mürid abiler aklınızda nereler var bana yardımcı olur musunuz ? Beni nerelere alırlar ? Nerelere başvurmam gerekli (ANKARA) ?

Türk
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

rene okur umararım bu mesajı

hemde güncellemiş olalaım konuyu 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Yanlış bişi yapmadım umarım :( ?

Türk
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek
    kiokhan bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Yanlış bişi yapmadım umarım :( ?

yok hocam rene bilgisayarcıda belki tardımı lur :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

kariyer.net gir ankara iş ilanlarına bak

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kiokhan
    kiokhan's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

kariyer.net gir ankara iş ilanlarına bak

yok hocam yok :) uygun bişi yok :)

Türk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

aynı durumun Istanbul olarak bende de var :| bir kaç mülakata gittim okuldayken stajer olarak olmadı yetersiz bulunuyorum galiba :| şimdi okul bitti hemen iş bulunmuyabilir ama nerelere başvurmak gerekir bu süreci hızlandırmak için ?

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

aynı durumun Istanbul olarak bende de var :| bir kaç mülakata gittim okuldayken stajer olarak olmadı yetersiz bulunuyorum galiba :| şimdi okul bitti hemen iş bulunmuyabilir ama nerelere başvurmak gerekir bu süreci hızlandırmak için ?

Günde 1 şişe şaşal su şu 500ml olanlardan ölmemen için 1 ekmek tatlı ihtiyacını gidermek için 1 tane gofret yatcak yatak sonra kendi başınasın :D kabul ediyorsan gel başla :)

şaka bi tarafada hocalar bilgisayar işi yapmak istiyorsanız size tavsiyem

Okulu bitirdiniz madem hangi bilgisayar dalında çalışmak istiyorsunuz örneğin network gidip konusunda uzman bir kursta burada sağlam bi eğitim

alın sonra gidip nekadar büyük şirket varsa şansınızı deneyin eleman ihtiyaçları yoksa bile mutlaka cv bırakın sonrası allah kerim mutlaka çıkar bişey

bu arada bir çok insanda şunu görüyorum örneğin ankarada yaşıyor sanki illa orada olması gerekmiş gibi bi piskolojiye sahipler gidin açılın kardeşim

iş nerdeyse gidip bulun büyük şirket diye gözünüz korkmasın gidip masaya (söz misal) Yumruğunuzu vurun ben bu işi yaparım öz güveninizi

gösterin işe alınayacağınız varsa bile %90 ihtimal işe alınırsınız. (Bu dediklerimi uyğulayın bi test yapalım) bakayım hayatım boyunca neler öğrenmişim bunu değerlendiren müridlerimiz mutlaka yazsın sonucu gerekirse pm atsın hadi kolay gele

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    bimeks gibi teknoloji magzaları tam senlik. Araşrır istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SinusX
    SinusX's avatar
    Erkek
    hypnot1c bunu yazdı

frontend developer ol aldırıyım seni yanıma :D

Si vis pacem para bellum.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek
    Mycity bunu yazdı
    hypnot1c bunu yazdı

Günde 1 şişe şaşal su şu 500ml olanlardan ölmemen için 1 ekmek tatlı ihtiyacını gidermek için 1 tane gofret yatcak yatak sonra kendi başınasın :D kabul ediyorsan gel başla :)

şaka bi tarafada hocalar bilgisayar işi yapmak istiyorsanız size tavsiyem

Okulu bitirdiniz madem hangi bilgisayar dalında çalışmak istiyorsunuz örneğin network gidip konusunda uzman bir kursta burada sağlam bi eğitim

alın sonra gidip nekadar büyük şirket varsa şansınızı deneyin eleman ihtiyaçları yoksa bile mutlaka cv bırakın sonrası allah kerim mutlaka çıkar bişey

bu arada bir çok insanda şunu görüyorum örneğin ankarada yaşıyor sanki illa orada olması gerekmiş gibi bi piskolojiye sahipler gidin açılın kardeşim

iş nerdeyse gidip bulun büyük şirket diye gözünüz korkmasın gidip masaya (söz misal) Yumruğunuzu vurun ben bu işi yaparım öz güveninizi

gösterin işe alınayacağınız varsa bile %90 ihtimal işe alınırsınız. (Bu dediklerimi uyğulayın bi test yapalım) bakayım hayatım boyunca neler öğrenmişim bunu değerlendiren müridlerimiz mutlaka yazsın sonucu gerekirse pm atsın hadi kolay gele

kursa gitmeyi planlıyordum bende 1 kaç sene önce şu konuyu görmüştüm Dgs den sonra kayıt yaptırıp gitmeyi planlıyorum tahribatta konusu açılmıştı zaten bir sertifika felan olması cv de hoş görülebilir diye düşünüyorum birde bu kursun iş kurla bağlantısı varmış belki iş bulmak kolaylaşabilir diye düşünüyorum... 

http://www.wissenakademie.com/sayfa/web_programlama

http://www.wissenakademie.com/sayfa/java

http://www.wissenakademie.com/sayfa/iphone_ipad

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
Toplam Hit: 1905 Toplam Mesaj: 16