Banka Hesabıma Para Yollayacak ?
-
Selamlar Arkadaşlar
Akbank hesabıma 10 lira gibi bi ücret lazım
godaddy'den domain alıcam
fakat gidip atmden yatırsam 5 lira mı ne kesinti yapıyolarmış.
eft geçerken kestinti ödemeyenler eft geçerse süper olur :)
Karşılığını 10 lira kontör olarak da atabilirim.
Yardımcı olacak müridlerimize şimdiden teşekkürler.
-
eft ve havale yaptığımız zaman bizden para kesmiyormu sanıyorsun :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------eft ve havale yaptığımız zaman bizden para kesmiyormu sanıyorsun :)
-----------------------------internetten girince kesmiyo diye biliyorum
mesela halbanktan kesmiyor
-
saybirs saybirs pm den gel bana bilgilerini:)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------saybirs saybirs pm den gel bana bilgilerini:)
-----------------------------gene mi sen hacım :D
sağolasın şimdden
-
rappermcs hocam sağolsun göndericek :) ücretsiz gönderceğini söyledi.
not : Direk pm atın bu adama para dağıtıyo :D
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs hocam sağolsun göndericek :) ücretsiz gönderceğini söyledi.
-----------------------------:) kardeş tekneyi gönderdim iskeleye haftasonuna kadar takılırsın. Malları dağıttıktan sonra 3-5 gün takılırsın artık :):)
-
saybirs bunu yazdı:
-----------------------------rappermcs hocam sağolsun göndericek :) ücretsiz gönderceğini söyledi.
-----------------------------bende gani olsaydı bende dağıtırdım niye esirgiyim öğrenci olmak zor arkadas
-
ArduouS bunu yazdı:
-----------------------------saybirs bunu yazdı:
-----------------------------bende gani olsaydı bende dağıtırdım niye esirgiyim öğrenci olmak zor arkadas
-----------------------------yok be hacım ne ganisi arada müridlerin işi görülsün diye elimizden geleni sakınmıyoruz. 10 tl adamı ne batırır ne çıkarır..
Ama mürid kardeşimin yanına gittiğimde 1 bardak çay ve 2 muhabbetin değeri ölçülmez..
Saybirs adımı çıkarıcan yemin ediyorum :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------ArduouS bunu yazdı:
-----------------------------yok be hacım ne ganisi arada müridlerin işi görülsün diye elimizden geleni sakınmıyoruz. 10 tl adamı ne batırır ne çıkarır..
Ama mürid kardeşimin yanına gittiğimde 1 bardak çay ve 2 muhabbetin değeri ölçülmez..
-----------------------------kötü çıkmıyorya boşver :)
-
rappermcs bunu yazdı:
-----------------------------ArduouS bunu yazdı:
-----------------------------ayıpsın hocam sen gel bide :)
çayın kralını söylicem sana :)