Banka Hesaplarından Anlayanlar Yardım
-
slm müridler.öbür aya macaristana okumaya gidecem.ailem burdan para yatıracak ordan çekecem parayı.bunun en uygun yolunu bilen var mı ?
ben biraz araştırdım citiy bank ın macaristan- debrecen de şubesi varmış.en az komisyonu city bank alıyormuş.bugünde city banka gittik.global öğrenci hesabı açtırmamız gerekiyormuş.105 dolar hesap acma parası istedi bizden.banada cok fazla bi miktar gibi geldi.birde her 6 ayda bir 24 tl para keseceklermiş.bu 105 doları verdikten sonra banka gönderilen paradan komisyon çekmiyormuş.bu parasal konulardan nası kurtulurum ? benim bildigim bu 6 ayda bir alınan 24 tl tüketici haklarına gittiğiniz zaman verilmiyormuş.
neler yapabilirim?
-
western union
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
western union
o ise 100 tl ye 20 tl para alıo..en pahalısını söylemişsin hacı:D -
citi bank gel otur demiş üstüne :D üsteki tavsiyeyi dinle
ptt ile gönder :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
ptt en pahalısı arkadaşlar....annem ayda bana bin dolar yatıracak.bi hesaplayın ne kadar para gidiyor :D 105 dolar vermek daha mantıklı.. -
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------DJ_Alper bunu yazdı:
ptt en pahalısı arkadaşlar....annem ayda bana bin dolar yatıracak.bi hesaplayın ne kadar para gidiyor :D 105 dolar vermek daha mantıklı..
-----------------------------yanlış anladın koy zarfın içine ptt ile gönder :D
-
hıı şimdi anladımda o riske giremem kaybolur başım ağrır sonra :Dki artık x-ray dan bakıyorlar ne gidiyor diye adam orda parayı görünce :D
-
Ekerci bunu yazdı:
hıı şimdi anladımda o riske giremem kaybolur başım ağrır sonra :Dki artık x-ray dan bakıyorlar ne gidiyor diye adam orda parayı görünce :D
-----------------------------mühürlesinler zarfı :)) açamazlar o zaman açsalar bile mahkemeye verirsiniz ki açacakalrını sanmıyorum :)
-
paypal :)
-
nolanded bunu yazdı:
paypal :)
hacı o iş nası olacak anlatabilirmisin ? -
hsbc en düşük komisyonu alıyor. ayrıca hesap işletim ücreti de alır. zaten hesap açtırdığın zaman her halukarda senden hesap işletim ücreti alırlar.
sen orda mastercard yada visa olan herhangi bir bankadan paranı çekeceksin o kadar. para senin hesabından doğrudan o kura çevrilip ordan da senin hesabından düşülür.