folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Banka İşlemlerinden Anlayanlar Yada Bankacı Arkadaşlar

Banka İşlemlerinden Anlayanlar Yada Bankacı Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

Hayırlı akşamlar arkadaşlar garanti  bankasından geçen hafta yenı hesap açtırdım dunde bir kişiye para yatırmam gerekti  bende diğer hesabımdan çekip garantiye gittim menü biraz farklıydı (sanırım sorun o yüzden kaynaklandı) bankamatiğe girdim Sırasıyla para yatırma / başka hesaba yatırma / iban ve hesap no dan yatırma vardı ibanı seçtim işlemleri  yaptım parayı yatırdım  ama yatan para için hiç bir açıklama yapamadım çünkü yoktu  bankamatik makbuz vermedi kartı iade etti tekrar sokup işlemlere bakıyorum o kişiye yatan para gözükmüyor,interaktif işlemlerden bakıyorum yok , müşteri hizmetlerini aradım biz buradan göremeyiz yanlızca yatırdığınız kişi ararsa görebiliriz dedi ben bu işlemin detayına en kısa ve en hızlı yoldan nasıl ulaşabilirim durum biraz acil çünkü  salı günün hastaneye gidince muhtemelen fiş makbuz falan isteyecekler elimizde hiçbirşey kanıt yok

Hiç olmazsa pazartesi günü işlem yaptığım bankaya gitsem kesin yardımcı olabilirler mi?

İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ...

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

muhtemelen provizyona atmistir parayi alıkoymustur. müsteri hizmetlerini ariycaksin kardes. durumu izah ediceksin. hangi bankamatik oldugunu nerden yaptigini söylüceksin. ilk iş günündede o bankamatigin hangi subeye ait oldugunu ögreniceksin. bunu müsteri hizmetlerinden söylerler. o subeye gideceksin. parani alacaksin yada hesabina parayi iadede edebilirler.. ok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek

provizyona atması ne demek oluyor hocam?

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:
    -----------------------------

şubede görülebilir sadece kaydi merkeze gecmio yani:=)

şubeden kastın nedir hesabın olduğu şubemi yoksa parayı yatırdığın şubemi bunuda yazarsan bir sonraki arkadaşa yardımcı olabilirsin

+

Elimde fiş,makbuz v.s olmamasına rağmen adam hesabını kontrol etti para girişi  var dedi ve referans numarası verdi o numara ile işlem halledildi bilginize her insan iyi çıkmayabilir sonuçta tekrar teşekkürler ilgilenen yardımcı olmay çalışan arkadaşlara 

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

yatırdığın adam batıksa paraya banka yada bankalar el koymuştur

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

yatırdığın adam batıksa paraya banka yada bankalar el koymuştur

ya öylede olsa hesaptan bakınca gözükmesi lazım değil mi ne interaktif işlemler ne alo garanti görebiliyor yatırdığım bankaya gtsem kiminle irtibata geçmeliyim bu durumda

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

hocam bankamatikte banada olmuştu aynı olay sayımdan pazartesi günü çıkarıyorlar şubene git

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

ya da  derken   da  ayrı yazılır, türkçeyi öğrenin .

www.gramaltinnekadar.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flybatwin
    flybatwin's avatar
    Erkek

DevilKingtr bunu yazdı:

hocam bankamatikte banada olmuştu aynı olay sayımdan pazartesi günü çıkarıyorlar şubene git

bana da olmuştu derken  da ayrı yazılır.

www.gramaltinnekadar.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

fifsonic bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

muhtemelen provizyona atmistir parayi alıkoymustur. müsteri hizmetlerini ariycaksin kardes. durumu izah ediceksin. hangi bankamatik oldugunu nerden yaptigini söylüceksin. ilk iş günündede o bankamatigin hangi subeye ait oldugunu ögreniceksin. bunu müsteri hizmetlerinden söylerler. o subeye gideceksin. parani alacaksin yada hesabina parayi iadede edebilirler.. ok.

dodtum aradım inci  çıktı konustuk dediği  ben buradan göremem o işlemi diye sen şu provizyondan bahset hele :)

dostum cöpe atmis iste biz öyle deriz.. cöp bölümü var alıkonulan paralari oraya atar sistemede kayıt gecer. ama bu sistemi müsteri hizmetleri göremez tabi.. yapman gereken tek sey o atm nin hangi subeye ait oldugunu ögrenip o subeye gitmen. daha sonra ise zaten iceride yetkiliye durumu anlatirsin. alırsın parani.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

cagatay09 bunu yazdı:

fifsonic bunu yazdı:

cagatay09 bunu yazdı:

dodtum aradım inci  çıktı konustuk dediği  ben buradan göremem o işlemi diye sen şu provizyondan bahset hele :)

dostum cöpe atmis iste biz öyle deriz.. cöp bölümü var alıkonulan paralari oraya atar sistemede kayıt gecer. ama bu sistemi müsteri hizmetleri göremez tabi.. yapman gereken tek sey o atm nin hangi subeye ait oldugunu ögrenip o subeye gitmen. daha sonra ise zaten iceride yetkiliye durumu anlatirsin. alırsın parani.

eyvalah hocam saolasın

Toplam Hit: 1865 Toplam Mesaj: 18