Banka Kartı İle İnternet Alışverişi
-
maestro tipi kartlarla bu mümkün mü ? facebook kabul etmiyor. başka bir yol var mı
-
visa desktekli kartlardan alışveriş yapabiliyorsun internetten örn işbank bankamatik
-
visa master fark etmez 3D security olması lazım facebookta yok onun için olmuyor
Garanti bankası sanal kart veriyor sanırım ordan yapabilirsin
-
ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.
-
Ukash olayını fazla bilmiyorum ama facebook uygulamalarında ödeme yapabiliyorsun diye biliyorum.
Benim tavsiyem enpara.com internetten alışveriş için onu kullanıyorum. hesap işletim ücreti de yok
-
hocam banka üzerinden sanal kart oluştur.garantininde paracartı var onlada olmuyo.ama sanal kart oluşturup alışveriş yapabilirsin.
-
kredi kartı çıkarmadan önce çok araştırdım hocam sanal kart felanda olmuyor sanal kart oluşturmak için kredi kartı istiyor. Yani al kredi kartı hiç uğraşma zaten öğrenci felansan yapıkredi playcard 1.000 tl limitli hemen veriyor
-
GusFring bunu yazdı
kredi kartı çıkarmadan önce çok araştırdım hocam sanal kart felanda olmuyor sanal kart oluşturmak için kredi kartı istiyor. Yani al kredi kartı hiç uğraşma zaten öğrenci felansan yapıkredi playcard 1.000 tl limitli hemen veriyor
aynen ben de kurcaladım işbank ın sayfasını da kredi kartı istiyor sanal kart için.
-
akustikelektrik bunu yazdı
ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.
-
CAgAtAy bunu yazdıakustikelektrik bunu yazdı
Miami ye ne kadar uzaksam paypal a da o derece uzağım. yıllardır biliyorum onu bir türlü ne kullanmasını nede kendisini çözemedim. neteller, ecocard, speedcard hepsinin içini dışını biliyorum şu paypal dan bi b*k anlayamadım arkadaş yaw
-
akustikelektrik bunu yazdı
eyvallah arastırdım dün, bugünde kartı aldım, kredi kartı kullanmayanlar için çok ideal