folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

Banka Kartı İle İnternet Alışverişi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

maestro tipi kartlarla bu mümkün mü ? facebook kabul etmiyor. başka bir yol var mı 

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

visa desktekli kartlardan alışveriş yapabiliyorsun internetten örn işbank bankamatik

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

visa master fark etmez 3D security olması lazım facebookta yok onun için olmuyor

Garanti bankası sanal kart veriyor sanırım ordan yapabilirsin

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Ukash olayını fazla bilmiyorum ama facebook uygulamalarında ödeme yapabiliyorsun diye biliyorum.

Benim tavsiyem enpara.com internetten alışveriş için onu kullanıyorum. hesap işletim ücreti de yok

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek

hocam banka üzerinden sanal kart oluştur.garantininde paracartı var onlada olmuyo.ama sanal kart oluşturup alışveriş yapabilirsin.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

kredi kartı çıkarmadan önce çok araştırdım hocam sanal kart felanda olmuyor sanal kart oluşturmak için kredi kartı istiyor. Yani al kredi kartı hiç uğraşma zaten öğrenci felansan yapıkredi playcard 1.000 tl limitli hemen veriyor

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

kredi kartı çıkarmadan önce çok araştırdım hocam sanal kart felanda olmuyor sanal kart oluşturmak için kredi kartı istiyor. Yani al kredi kartı hiç uğraşma zaten öğrenci felansan yapıkredi playcard 1.000 tl limitli hemen veriyor

aynen ben de kurcaladım işbank ın sayfasını da kredi kartı istiyor sanal kart için.

black implies white, self implies other, life implies death.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek
    akustikelektrik bunu yazdı

ininal kart kullanabilirsin. 5 liraya migroslarda satılıyor. Paypal bile tanımlayabiliyorsun.

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slmarlq
    slmarlq's avatar
    Erkek
    CAgAtAy bunu yazdı

Miami ye ne kadar uzaksam paypal a da o derece uzağım. yıllardır biliyorum onu bir türlü ne kullanmasını nede kendisini çözemedim.  neteller, ecocard, speedcard hepsinin içini dışını biliyorum şu paypal dan bi b*k anlayamadım arkadaş yaw

Bu zamanda en çok azraile güveneceksin.En azından niyeti belli...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heisenberg
    heisenberg's avatar
    Erkek

eyvallah arastırdım dün, bugünde kartı aldım, kredi kartı kullanmayanlar için çok ideal

Basit yaşayacaksın basit. Sanki yaşamın bir gün sona erecekmiş gibi basit.. cay, simit ve peynirle...
Toplam Hit: 2588 Toplam Mesaj: 25