Bankacı Tanıdığı Olan
-
arkadaşlar çok yakinim olan biri şu an bunalımda ve iş bulmaya çalışıyorum . sizden istirhamım şöyle tercihen denizbank olursa diğer bankalarda en düşük memurluk dahi olsa iş bulabilecek yada yardımcı olabilecek var mı memleket olarak yozgat ve kayseri olursa mükemmel olur. Gerçekten hani selamımı söle yardımcı olur tarzı bi yardım bekliyorum çünkü sınavları biliyorsunuz işler böyle yürüyor. Lütfen konuyu ciddiye alalım , sulandırmadan gırgıra almadan yardımcı olacak arkadaşlar varsa tel nomu da verebilirim yada arayabilirim . şimdiden gönlü güzel ikri güzel tüm mürid ve müride kardşlerime teşekkür ediyorm
-
up
-
bankalar öyle kapıdan geçen adamı işe almıyo hocam önce duyuru yapıyo sonra adayları sözlü yazılı sınava sokuyo sonrada açık nerdeyse oraya yerleştiyo...
-
hocam sınav olayı tmm da olay mülakat da anlayacağın.. sen de haklısın
-
Ziraat bankası bayağı eleman aldı ama yine alıyor mu bilmiyorum.
-
sağolasın kardeşim
-
up
-
up
-
3Dxsolid bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar çok yakinim olan biri şu an bunalımda ve iş bulmaya çalışıyorum . sizden istirhamım şöyle tercihen denizbank olursa diğer bankalarda en düşük memurluk dahi olsa iş bulabilecek yada yardımcı olabilecek var mı memleket olarak yozgat ve kayseri olursa mükemmel olur. Gerçekten hani selamımı söle yardımcı olur tarzı bi yardım bekliyorum çünkü sınavları biliyorsunuz işler böyle yürüyor. Lütfen konuyu ciddiye alalım , sulandırmadan gırgıra almadan yardımcı olacak arkadaşlar varsa tel nomu da verebilirim yada arayabilirim . şimdiden gönlü güzel ikri güzel tüm mürid ve müride kardşlerime teşekkür ediyorm
-----------------------------Öncelikle ciddiye alıyorum sulandırmıyorum.
İstediğin şeyin farkındasındır umarım. Şu an ülkemiz seviyesinde istediğin iş üst düzey bi işmiş gibi gözükmekte , herkes böyle bi iş bulsa bile ya kendi girer yada 1.dereceden akrabasını böyle bi işe layık görür.
İşin zor ama inşallah bulursun.
-
mürid kardeşim ciddiye aldığın için teşekkür edrrim ... bir ihtimal diye düşünüyorum kardeşim herkesin bankada çalışacak yakını olmayabilir diye ... teşekkürler
-
benim annem emekli banka müdürü, kuzenimi sokamadı işe :D bankalar artık bu tarz iş alımlarını özel İK şirketlerine felan yaptırıyorla, tabi her banka yaptırıyormu bilmiyorum hala eski usül olanlar vardır belki.