Bankada Unuttuğunuz Paranızı Sorgulayın
-
50 tl'ye kadar gösteriyor fazlasını ise 50 tl üstü diyor.
-
Hocam çok saçma değil mi sadece isme göre arama mı olur çok gereksiz
-
sonuç bulunamadı diyo yok yani :)
-
İstediğiniz kriterlere göre sonuç bulunamadı.
-
babanız adına, tanıdıklarınız adına da aratın, kalmışsa bişiler haber verirsiniz yazıktır.
-
Adıma 50 TL üstü bir para çıktı benim değil ama son işlem tarihi 2001 adam ya unutmuş ya meftah.. Bunu alamıyor muyuz ? :D
-
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------babanız adına, tanıdıklarınız adına da aratın, kalmışsa bişiler haber verirsiniz yazıktır.
-----------------------------hacı aklıma geldi de şu captcha işi bozuyo. Onu yazmak için cebelleşiyorum.
-
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Banka Şube Kodu Şube Adı Hesap No Hesap Tipi Hesap Türü Birim Değer Son İşlem Tarihi Adı Soyadı Doğum Tarihi Doğum Yeri TC ZIRAAT BANKASI A.S. 0801 GUZELYALI-IZMIR 6898743 5001 B M TRY 50 TL ÜSTÜ 2001-03-16 OKTAY KAYA Bilinmiyor BILGI BULUNMAMAKTADIR
EEee nası alcam parayı :pp
-----------------------------Bu çerçevede listede isim ve hesap bilgileri yer alan kişilerin en geç 15 Mayıs 2012 tarihine kadar hesaplarının bulunduğu bankanın ilgili şubesine geçerli kimlik belgeleri ile başvurmamaları halinde yasa gereği zamanaşımına uğramış olan mevduat, emanet hak ve alacakları Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na devredilecektir.
-
isimden onlarca sayfayı aramak uğraştırıcı
ama türkiye için buda bişeydir en azından uğraşmışlar zamanaşımısorguyu yapmışlar
benim ailenin bayağ varmış eski hesapları, 50 TL üstü diyor merak ettim şimdi :)
10 yıldır işletsem o parayı kimbilir kaç para faizi olurdu
yavşak ziraat -
murat yılmaz yada bunun çok kullanılan ad soyadlarda onlarca çıokıyor ...
-
bana da ziraatte 50 TL altı çıktı
ziraatle isim olmaz cok eski bisi olmali