Bankamatik Paramı Yuttu Banka Geri Vermiyor
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------Hacı belki başka adamlar sıkıştırmıştır para çıkan yeri sen gittikten sonrada parayı almışlardır.Küçük bi ihtimal ama hırsız milletinden herşey beklenir..
-----------------------------hocam ama ben aksama kadar onun başında mı beklicem benden sonra çıktıysada o benim sorunum değil.
-
Benimde YAPI KREDİ bankamatiğinde aynı olayı yaşadım 9 tl kredi kartı üstüne bankamatik bozuk para olarak vermeye kalktı ancak deyyusun biri orayı tıkamış. aradım yatar dediler baktım yatmış gibi görünmüyor. Fişimde var verildi yazıyor.! Konuyu takipteyim. Aynı şey 2. kez başıma geldi düzeltmişlerdi. Yine içerde kaldı. 1 kr olsa bile savunacaksın ki hata yapamasınlar.
-
arkadaşlar dava açsam bana 200 liradan fazlaya mı patlar ne yapmalıyım fikri olan yokmu?
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar dava açsam bana 200 liradan fazlaya mı patlar ne yapmalıyım fikri olan yokmu?
-----------------------------Yok abi 45-50 tlye avukat var. yol parasını da devlet karşılıyor evinden alıp evine bırakıyorlar lüks araç ile. Ver bi dilekçe istersen.
-
HolyOne bunu yazdı:
-----------------------------ameros bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar dava açsam bana 200 liradan fazlaya mı patlar ne yapmalıyım fikri olan yokmu?
-----------------------------Yok abi 45-50 tlye avukat var. yol parasını da devlet karşılıyor evinden alıp evine bırakıyorlar lüks araç ile. Ver bi dilekçe istersen.
-----------------------------hacı astarı yüzünden pahalıya gelir, bence sen tüketici haklarına git :| bilmem ilgilenirler mi
yada polise git de atmde düzenek kurmuşlar paramı çaldılar, güvenlik kameraları incelenir
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:52'da SharpShooter tarafından düzenlendi. -
O atm'de güvenlik kamerası yok mu ya?
Günü, saati söyle incelettirmeye çalış.
-
Nerde oturuyorsun hangi şube o ilde ki genel merkezlerine git her saniye kayıtta o kameralar saati söyle incelesinler bide polisle git tutanak tuttur
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------yada polise git de atmde düzenek kurmuşlar paramı çaldılar, güvenlik kameraları incelenir
Mesaj 16 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 16:52'da SharpShooter tarafından düzenlendi.
-----------------------------Bu fikir çok mantıklı geldi.
-
ne yap et ama peşini bırakma böyle olayları sike sike verecekler uğraşırsan.2 hafta fazla
-
Ben de peşini bırakma derim hocam. Kameralar incelenir ne olduğu da ortaya çıkar hem.