Banko İddaa
-
Fenerin olduğu maça iddaa oynamam hacı ben ama varsa c.tesi 19 a yada pazar günün maçlarına ufak bi banko yazarlarsa oynayalım :d oy birliğiyle kabul edip
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------
Fenerin olduğu maça iddaa oynamam hacı ben ama varsa c.tesi 19 a yada pazar günün maçlarına ufak bi banko yazarlarsa oynayalım :d oy birliğiyle kabul edip
-----------------------------Alt oyna o zaman
-
ershn bunu yazdı:
Cumartesi Sürpriz Kuponum
kod tahmin oran
159 - 0 3.00
170 - 2 1.80
229 - 0 3.00
243 - 2 1.70
cep harçlığı çıkar bu kupon tutarsa.
kuponu yatırmayı unuttum bugün arada kaynadı ama kupon tuttu haberınız olsun :) -
bu hafta neler var arkadaşlar ? :)
-
ershn bunu yazdı:
ershn bunu yazdı:
Cumartesi Sürpriz Kuponum
kod tahmin oran
159 - 0 3.00
170 - 2 1.80
229 - 0 3.00
243 - 2 1.70
cep harçlığı çıkar bu kupon tutarsa.
kuponu yatırmayı unuttum bugün arada kaynadı ama kupon tuttu haberınız olsun :)
-----------------------------ben oynassam tutmazdı hocam :D
-
bidaha idda oynamakmi asla ve fenere yatirmak asla ve asla gecenlerde fener galatasaray macina fenere 500 tl yatirdik 3 arkadas garanti mac diye galatasaryada kimse yok diye sonucmu berabere .......
-
bidaha idda oynamakmi asla ve fenere yatirmak asla ve asla gecenlerde fener galatasaray macina fenere 500 tl yatirdik 3 arkadas garanti mac diye galatasaryada kimse yok diye sonucmu berabere .......
edit niye iki defa gitti bu yav biside yapmadim
-
bjk bursa macına bjk ye vermek ne kadar anlamlı bilmiyorum 10 dan fazla eksik var takımda. ama tek basına guti yeter derseniz o ayrı. hatta bana göre bursa bile kazanabilir.. bu maça kupon yapılmaz.. 2 gün önce 5 maclık kupon yaptım 2 tl verdm 84 tl almıstım :D
-
bu haftalık harçlığımın çıkması lazım arkadaşlar en az 100 lira falan kaldırmalıyım 5 lira verebilirim en fazla .
-
barca handikaplı alır
madrid banko hatta o maçta 4-6 gol çıkar diye tahmin ediyorum
beşiktaş macı ise alt biter
tabi bence