BANLAMA HAKKINDA DUYURU
-
Forumda küfür (ağır ve kişilere yönelik olanları) yasaktır bildiğiniz üzere. Yoksa (örn: hass ula olm bu olmuyor.) tarzı belirli bir samimiyet şartı gerektiren şakavari diyebileceğimiz küfürlere karışmayız. Bu konudaki hassasiyetimiz tüm üyelerce bilinmektedir.
özel mesajlarda küfür olduğuna dair aldığım birkaç haber beni rahatsız etti bu bakımdan özel mesajlarda küfürleşme yaşanırsa ve küfür edilen taraf bu şikayetini bize bildirirse söz konusu mesajın sahibi forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılacaktır. Duyurulur.
not: bildirimler pm kanalıyla yapılacaktır.
-
zaten forumda cok agir kufur edilince direk banlanıo artık pmde de kufur yok ii oldu a.q
-
bundan sonra bu gıbı durumlardan
admın kadrosunu haberdar edebılırsınız. Temız bır tahrıbat ıcın calısıyoz aq bızde..:) -
biri küfür mü dedi? :))
o nedir? ben hayatta bilmem öyle küfür müfür :)))))
n
eyse uzun zamandır uğrayamamıyordum forma baya bi şeyler değişmiş haydi hayırlı olsun :))) -
ana PacoRabanne h.g
efet ya küfür kötü bi de millet kendini kaptırıyor bazı yarım beyinliler. neyse ama küfürü hakedenler de var forumda ama pm de değil kulak cınlatma metoduyla :)
-
baba sen zaten beni yakından izliyon desene tutduk mouseyi :D
-
hocam bazen a.k fln diyoruz onlar yasak değil heralde
-
Rifat kardeş biraz iyi oku ya. Hadi ne olur bak bekliyorum.*
*anladın sen -
PacoRabanne;
Aynen Bayadır Gözüktüğün Yoq;
Avartarı Tescilledin Kaçtın :D -
tugrulbaba demişki ne:
bundan sonra bu gıbı durumlardan
admın kadrosunu haberdar edebılırsınız. Temız bır tahrıbat ıcın calısıyoz aq bızde..:)
------------------------
bak rhifat yukarda bizzat bu tür boşa sallama küfürlerin yasak olmadığını belirtmek için kendim kullandım. Senin dediğin şekilde yasak olması söz konusu olamaz burada arkadaşlık ve kardeşlik ortamını korumak için çabalıyoruz. -
hoja yani yasak olmayan gunluk konusma içinde ciddi olmayan kufuler "hay a.q hass. sie vs
ama yasak olan lar is ciddi bi şekilde "lan senin anani bacini.. bilmem neyin cocugu ebesini seyettigim falan filan işte bu yasak ok
Toplam Hit: 3850 Toplam Mesaj: 15