Banner Harıka Olmuş..
-
resim çok güzel ama sanki biraz sırıtıyo gibi diğer taraflara göre.
-
süper olmuş
-
13 Eylül Olaylar
- M.Ö. 490 - Maraton Savaşı.
- 1521 - Aztek başkenti Tenochtitlan'ın Cortes komutasındaki İspanyollar'ca işgali.
- 1647 - İtalyan matematikçi ve fizikçi Evangelista Torricelli barometre'yi icat etti.
- 1788 - Danimarka İsveç'i işgal etti.
- 1943 - Çan Kay Şek Çin Cumhuriyeti'nin ilk başkanı oldu.
- 1968 - Arnavutluk Varşova Paktı'ndan ayrıldı.
- 1921 - Sakarya Meydan Muharebesi'nin Türk zaferi ile sona erişi.
- 1922 - Soma'nın Yunan işgalinden kurtuluşu. Aynı gün Yunanlılar'ca 17 Eylül'e kadar sürecek İzmir Yangını başlatıldı.
- 1980 - Org. Kenan Evren Devlet Başkanlığı görevini üstlendi. Milli Güvenlik Konseyinden yapılan açıklamada AP genel başkanı Süleyman Demirel, MSP Genel başkanı Necmettin Erbakan ve CHP genel başkanı Bülent Ecevitin güvence altına alındıkları bildirildi.
- 2002 - Cezayir'de İslamcı militanlar Kuzey Cezayir yolunda 11 sivili öldürdü.
- 2008 - İzmir'de "AKP Elimi Emeğimden Çek" sloganıyla 12 Eylül darbesinin ve AKP iktidarının kınandığı bir miting düzenlendi.
-
Evet Çok güzel olmuş sırıtma felanda diil ya güzel oturmuş oraya .
-
Teşekkürler..
13 eylül Sakarya meydan muharebesinin zafer günüdür. hem gecen günkü mayınlı saldırıda yitirdiğimiz aslanlarımız içindir.
Bu arada banner ile navbar ın daha iyi uyuşmasını için bişeyler yapıcaktım ama yanlış bir HDD ye format atınca bütün arşivim malesef silindi.. :( bu nedenle görsel rahatsızlıktan dalayı özür dilerim.
-
Sakarya Savaşı galibiyetinin 88. yılına aften diye düşünürsek çok güzel olmuş.
-
güzel olmuş.banner biraz daha uzun olsa daha güzel olurdu.
-
tebrikler hem kaanabak adlı arkadaşa hem de o bannerin oraya konulmasına yardım eden herkeze diyebilirm.
muhteşem olmasının yanında çok güzel de bir değişklik getirdi. :
aslında arada bir böyle banner değişiklikleri yapılabilir. hep aynı süper banner'a bağlı kalamayız ya :D . koca tarikatta birbirini zorlayacak 10larca mürit/müride vardır.. -
şahane olmuş
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
11 eylül ikiz kulelerin yıkılması şerefine :D
-----------------------------:D
ben başka nedenler daha buldum
http://tr.wikipedia.org/wiki/13_Eyl%C3%BCl
"Sakarya Meydan Muharebesi'nin Türk zaferi ile sona erişi. "
Ahmet Necdet Sezer bugün doğmuş
metin oktayla tupac da bugün ölmüş
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------Yeni banner Gelmiş F5 yaptım noluyoz lan dedim Bayram diil seyran diil :)
-----------------------------olurmu 13 eylul polatlının kurtulusu yanı dusmana dur denılen yerın