Banner Yapimi
-
benim istedigim .gif uzantili bisey, mesela: sayfamizi arkadaslariniza önerin yazacak..
söyle olacak.
1. yazi: sayfamizi
2. yazi: arkadaslariniza
3. yazi vs vs..
olarak slide seklinde gidecek...
bunun gibi bisey icin bana program lazim, bunun gibi biseyde olmasa kisacasi banner programi lazim, ugrasir ugrasir biseyler bulurum nasi olsa :)
-
Sorrowful bunu yazdı:
-----------------------------
benim istedigim .gif uzantili bisey, mesela: sayfamizi arkadaslariniza önerin yazacak..
söyle olacak.
1. yazi: sayfamizi
2. yazi: arkadaslariniza
3. yazi vs vs..
olarak slide seklinde gidecek...
bunun gibi bisey icin bana program lazim, bunun gibi biseyde olmasa kisacasi banner programi lazim, ugrasir ugrasir biseyler bulurum nasi olsa :)
photoshop veya after effectste hazrlayıp .gif formatında kaydet. -
hocam simdi 5 tane resim yaptim diyelim, birinde sayfamizi, digerinde arkdaslariniza yaziyor, 3. vs vs.. bunlari .gif olarak nasil yapacam, yani birlestirecem?
after effects bi bakiyim...
-
Jasc Animation Shop
ps de veya paintte frameleri çizersin sonra jasc ile gif yaparsın.
blur vs. geçiş efektleride ekleyebiliyorsun, ufak bir programdır.
-
Sorrowful bunu yazdı:
hocam simdi 5 tane resim yaptim diyelim, birinde sayfamizi, digerinde arkdaslariniza yaziyor, 3. vs vs.. bunlari .gif olarak nasil yapacam, yani birlestirecem?
acil bişey değilse at baba resimleri yapıyım , şimdi yemek yapıyorum :D 1 saat sonra yapabilirim anca -
bigpower bunu yazdı:
Sorrowful bunu yazdı:
acil bişey değilse at baba resimleri yapıyım , şimdi yemek yapıyorum :D 1 saat sonra yapabilirim anca
-----------------------------hocam acil deilde, hemde resimleri daha yapmadim, ama ögrenmek iyidir :)
ben bi ugrasiyim after effects'le bide Hybris'in önerdigi programi deneyim..
ben sana yine dönerim hocam, yardimlariniz icin saol, ugrasiyim isin icinden cikamazsam yazarim...
-
http://www.tahribat.com/Forum-Gif-Yapimi-24205/1/gif
Gif Max diye bi program vermiş verdiği link kırılmış ama aratırsan bulursun işini görebilir.
-
photoscape de de gif yapabiliyosun amatör olarak kaç sn aralıkla değişeceğini yazıyosun bu kadar :)
-
Babarosa Gif Animator 3.6
-
Hocam imageready ile yapabilirsin, photoshop kurarken yüklüyor o programıda
-
Siwsh super ama flashh