Barbarlık

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    Türklerin batılılarca barbar kabul edildiğini hepimiz bilmekteyiz. fakat anlamadığım şu, uluslar arası 1 anlaşma olur barış, sevgi, kardeşilikle ilgili ilk gider biz imzalarız, kimse uymaz o anlaşmaya biz kendi vatandaşlarımızı hapislere atar gene uyarız, bi yerde bi katliam savaş olur nato adı altında önce bizim askerimiz gider huzuru sağlar, bizim kızılayımız gider milyonlarca dolar yardım yapar, lübnan a saldırı oldu işte bilmem kaç milyon dolar para, (unutmayın bu ülkenin 250 milyon dolar dış borcu war), tamam belki çok yardım yapamıoz para açısından ama bu kadar borcumuza rağmen bu kadar yardım bile iyi. işte bi yerde doal afet olur gene ilk biz yardım ederiz... dünyadaki suç olaylarına baktığımızda en abartısız suçlar bizim ülkemizde işlenir... yani daha dooru düzgün litarütüre geçecek 1 seri katilimiz bile yok, 10 milyon dolara erişecek bir soygun olayımız yok... ama gene de biz barbar oluruz.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek
    ne yaparsak yapalım bize hep barbar diyecekler hep islami faşist diyecekler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    Türklere karşı ırkçı bir tavır takınıyorlar.. İyi de olsak kötü de olsak onlar hep bildiğiyle görüyorlar bizi. Düzeltmek için yapılacak tek şey var,Osmanlı gibi çok büyük bir güç olup,dünyada daha çok söz sahibi olmak

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    tarihte atalarımız çok canlarını yaktı :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    abü 250 milyon doalr olsa öpde alnına koy 20 milyar dolar boxu avr dı bunun 11 milyar doalrı ödenmiş tayyeeepp öle dediydi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Güçlü olmak ile alakalı..Unutmayın ki güçlü olan ülke her zman haklı olan ülkedir..Fransa Afrika soykırım yapmışken kimse de söz etmiyorsa,bizim sözde soykırım olayımız konuşuluyor ise bir düşünün..Dünya ya kendimizi anlatamadıktan sonra tabi ki kendi insanlarına onlar öğretecek..İç politika bu kadar belirsizken dış politikada da başarı beklemek imkansız..Ancak küçük reklamlarla anlatabilirz kendimizi dünyaya..Tgrt de bir belgesel vardı.Dünya da en fazla yardım eli uzatan millet bizmişiz,bunu yabancı kaynaktan alarak söylüyorlar(sanırım ingiliz tarihçileri) Osmnlının zamanında yahudilere el uzatması,2 Dünya savaşı mültecileri,Kosova,Irak,Lübnan vs daha geçmiş de olmak üzere saydı..

Sorun yaptıklarımızı anlatamamak da..Ayrıca kendimizi o kadar tanımayan bir milletiz ki.Nasıl olduğumuzu ne Avrupalılardan öğrenir olduk..Çoğu da yanlış tabii ki öğrendiklerimizin orası ayrı.. (dış borçumuz 250miyon değil 170.1Milyar dolar ayrıca 2005 yılı sonu itibariyle 244.7 milyar YTL de iç borcumuz.. Tayyip döneminde 2 ye katlandığını da hatırlatayım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek
    beyler benim bildiğim her geçen saniye borcumuz 350 dolar daha artıyo.. faizden dolayı.. öyle duymuştum.. ayrıca 20 milyar borç olsa ödenir çok rahat.. ben 100 milyar falan die biliyodum hatta çok çok daha fazla..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Aslanlar kendi tarihlerini yazana kadar,tarih hep avcıyı haklı gösterecektir.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    a.q. bize barbar derler türk erkeğiyle evlenmek içinde ölürler bu nasıl işanlamadım :))) sallayın yaa siz onları,bizbize yeterizde artarız ...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    La çocuklar bizim yöntemler biraz daha farklı adamlar hayatlarında tokat(sile) ile adam öldürüldüğünü ilk bizde görmüşler... Biraz korkmuşlar tabi garibanlar... Yani bizim usul onlara farklı geliyor ama inan onlar kadar barbar değiliz...

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    pardon 250 milyon dolar yazmışım ben 250 milyar dolar olarak biliyorum ama resmi rakamları bilemicem.

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
Toplam Hit: 2170 Toplam Mesaj: 16