Barkod Okuyucu Program?
-
Arkadaşlar Bir Arkadaşın Giyim Mağazası İçin Barkod Okuyucu Yazılıma Ihtıyacı VArdır ELınde Olan Arkadaşlar Varsa Paylaşabılır mı Veya Tavsıyelerınız?
-
barkod okuyucu programdan kastın nedir? Barkod okunması için herhangi bir programa ihtiyacın yokki. Notepad ile bile barkodları okutabilirsin. Tahminimce sen stok takip programı falan arıyosun.
-
Bu Konuda Bir Bİlgim YOk Barkod Okuyucu Cİhaz ALmış Nasıl Yapabılırız bunu Kulanımı İle İlgili Bilgi Verebilirmisin?
-
barkod okuyucu cihaz için herhangi bi özel yazılıma gerek yok. Cihaz sadece barkodu okur ve ordaki numarayı ekrana yazdırır. Yani ekranda herhangi bir text editörü olması yeterli. Ama siz mağazada kullanacağınıza göre paket yazılım kullanmanız gerekecek. Stok takip programı gibi bişey olması lazım. Ya da google dan bakarsan mağaza paket programı bulabilirsin.
http://www.google.com.tr/search?q=ma%C4%9Faza+paket+program&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a
-
Onların Hepside Cook Pahalı... :S
-
Office de barkod okur bilgin olsun...
-
Barkod programı diye bişey ararsan yardımcı olunurmu bilmiyorum...barkod okuyucu almış diyorsun..onu bilgisayaramı tanıtamıyorsun..?
yoksa mağazadaki ürünleri barkodlu satmakmı istiyorsun..bunun ikisi birbirinden farklı konular
-
Bilgisayara Tanıtamıyor Ürünler Zaten Barkodlu Programsız okutamıyorum diyomuş,
Henüz Bakmadım Ama Önce ARaştırayım DEdım Fakat Bİrşey Bulamadım.
Ondan Sızden Yardım Almak Istedım...
-
ücretsiz program yok galiba. siz en iyisi ücreti ile alın bi program.
-
ben işyerlerine barkod makinesi ve ilon kuruyorum tıkır tıkır çalışıyor tavsiye ederim.
-
Arkadaşlar Şimdi Ordan Gelıyorum Barkod Okuyucu Etiketleme Sistemi Vs.. Herşeyi ALmış Sadece Girdileri Çıktıları Takıp Etmek Istıyormuş...
Tavsiye Edebileceğiniz Bir Program Varmı?