Barrel Crash(Yeni Android Oyunu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar. Tahribat.com'un eski üyelerinden IRF'nin de içinde bulunduğu bir ekip tarafından hazırlanmış bir Android oyunu var. Adı Barrel Crash. Reklam kokan kelimeler kullanmadan direkt olarak oyunu görselleriyle birlikte ilginize sunuyorum. İyi eğlenceler. :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiknolojik.barrelcrash

dont think twice its all right
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Velespit Kampçısı
    ruhi
    ruhi's avatar
    Erkek

Güzel oyun sevdim :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

şu combolarda tüm ekranı kaplayan şey çıkmasa daha iyi olur gibi :)

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Destek için indirin,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Oyunu ben de sevdim. Bu arada arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ediyorlar. İyi/kötü yorumlarınızı değerlendirip ona göre güncellemelerde bulunacaklar. Ayrıca samimi bir şekilde söylemek gerekirse eğer oyunu beğendiyseniz arkadaşlarınızla da paylaşırsanız çok iyi olur. :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nvidia
    Nvidia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

edit: tamamdır

Nvidia tarafından 19/Şub/14 06:27 tarihinde düzenlenmiştir

Milyarlarca yıl ölüydüm dirildim ve tekrar dirilmemek üzere öleceğim günü bekliyorum!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

az önce indirdim oynadım farklı eğlenceli  ama çabuk sıkıldım

teşekürler

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    zalimadam bunu yazdı

az önce indirdim oynadım farklı eğlenceli  ama çabuk sıkıldım

teşekürler

Bende buna dair eleştiri yapacaktım,

oyunlarda hedefe gitme tarzı olay örgüsü olursa, örgüyü sıklaştırmak adına pek çok nokta, konsept gerekebiliyor yani gerçekten çok fazla açıdan işlemesi gerekiyor fakat

oyunlarda eğer kaçış olursa bu sık olay örgüsü dokumasına gerek kalmadan bu sıkılma olayını atlatabilirler, oyun dinamikleri hızlı ilerlesede oyun animasyonları yavaş ilerliyor ki bu da sıkar kullanıcıyı o nedenle bu oyunda kaçış adına şunu düşündüm(oynamadım 4 dakikalık videoyu izledim)

Kaçışı canlandırmak için ekranın belli bir bölümü kitlenebilir, iki şekilde konsept çıkardım buradan,

1. Ekranın yarısı yok olabilir, stage daha küçük olur oyun bir süre daha zorlaşır belli combo sayısı ya da puan toplanarak bundan kurtulmaya çalışılınır

2. Ekranın yarısı yerinde durur fakat dokunmaya pasif olur ve bariller orada hareketlere devam ederler, hemen o kilitli alana müdahale edebilmesi için anında belli sayıda puan toplamaya ya da combo yapmaya "teşvik" edilir, gibi.

Bunların dışında reklam zaten, play store'a koyulan uygulamadan yapımcının bile haberi olmuyor bazen o kadar izole bir yer.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba. Ben IRF. Öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ediyorum. İkinci olarak oyunu ilk olarak Android için yayınladık. Bunu yapmamızın sebebi, oyuncu istek ve şikayetlerine göre yeni sürümü şekillendirip Ios ve Facebook'ta o zaman yayınlayamak. Tahribat.com'un eski bir üyesiyim. Buranın kültürünü ve üye profilini bildiğim için ilk olarak burada paylaşıp faydalı yorumlarınızı almak istedim.

Oyun için görüşlerinizi okudum: İlk seviyelerde oynanabilirliğin kolay olduğunun farkındayız.  İnsanların oyuna adapte olabilmesi için ilk bölümleri çok zor yapmadık.  Ancak ileriki seviyelerde varillerin hızı artıyor ve oynamak gerçekten çok zor ve zevkli bir hal alıyor. Ama sizce bu, oyunu sıkıcı bir hale mi sokuyor?

Lemuria tarafından 19/Şub/14 14:42 tarihinde düzenlenmiştir

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı

Arkadaşlar merhaba. Ben IRF. Öncelikle hepinizin ilgisine çok teşekkür ediyorum. İkinci olarak oyunu ilk olarak Android için yayınladık. Bunu yapmamızın sebebi, oyuncu istek ve şikayetlerine göre yeni sürümü şekillendirip Ios ve Facebook'ta o zaman yayınlayamak. Tahribat.com'un eski bir üyesiyim. Buranın kültürünü ve üye profilini bildiğim için ilk olarak burada paylaşıp faydalı yorumlarınızı almak istedim.

Oyun için görüşlerinizi okudum: İlk seviyelerde oynanabilirliğin kolay olduğunun farkındayız.  İnsanların oyuna adapte olabilmesi için ilk bölümleri çok zor yapmadık.  Ancak ileriki seviyelerde varillerin hızı artıyor ve oynamak gerçekten çok zor ve zevkli bir hal alıyor. Ama sizce bu, oyunu sıkıcı bir hale mi sokuyor?

oynadım, rate verdim gitti, herşey çok güzel olmuş, ilk bölümlerin yavaşlığıda kullanıcının alışması için mantıklı olmuş sıkılmadım oynarken.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    metalkolik
    metalkolik's avatar
    Erkek

güzel oyun olmuş elinize sağlık

metal, bir müzik türü değildir bir yaşam tarzıdır, bırak seni yönlendirsin.
Toplam Hit: 2229 Toplam Mesaj: 21