Baş Ağrısına Tavsiye...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------bi dahada ztn güneş batıma yakın veya batımında daha yatmam
sapıkmısın sen lae ne alakaya darı mancarı bende o sattlerde yatıp sabah 9.3o da ayakda oluyorum iş gereği bı bokda olmuyo :|
-----------------------------sen her gün yaptıgından o işi alışık senin bünye
ama ilk tecrübesi sanırım o yüzden baş ağrısı yapmış :P
-----------------------------alışır alışır :D
-
dayı aldım kovadan bikaç kapak kafam trilyon hiç bi yerimde ağrı yok
tavsiye ediyorum (Y)
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------bi dahada ztn güneş batıma yakın veya batımında daha yatmam
sapıkmısın sen lae ne alakaya darı mancarı bende o sattlerde yatıp sabah 9.3o da ayakda oluyorum iş gereği bı bokda olmuyo :|
-----------------------------sen her gün yaptıgından o işi alışık senin bünye
ama ilk tecrübesi sanırım o yüzden baş ağrısı yapmış :P
-----------------------------aynen hocam normalde 10 ayda bi kaç defa böyle yatarım hepsindede kafam delirir :d
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------ikindi ile akşam arasında uyumak doğru değildir..
bilhassa kerahat vakti dediğimiz akşam namazına 45 dk kala kesinlikle uyuma...
hatta bununla ilgili hadis-i şeriflerde mevcut...
baş ağrına gelince bir tane aspirin içmek sana iyi gelecektir..
geçmiş olsun kardeşim...
-----------------------------google amcaya müracat ettiğimde bu bilgilerle karşılaşmıştım bi daha da yatmam ztn
-
Varg bunu yazdı:
-----------------------------dayı aldım kovadan bikaç kapak kafam trilyon hiç bi yerimde ağrı yok
tavsiye ediyorum (Y)
-----------------------------dinleme sakııııın diyim :D
-
Kaligula bunu yazdı:
-----------------------------Varg bunu yazdı:
-----------------------------dayı aldım kovadan bikaç kapak kafam trilyon hiç bi yerimde ağrı yok
tavsiye ediyorum (Y)
-----------------------------dinleme sakııııın diyim :D
-----------------------------zaten kova işine girersem şaftım kayar azıma sigara bile vurmamışım şu zamana kadar .D
-
Ben hep yatıyorum birşey olmuyo..Saçını biraz soğuk suyla bi yıka geçer.
-
Bildiklerime göre dediğiniz vakitler güneşten dünyamıza gelen ışınların en zarar verici olan kısmı yani bir değişle o saatlerde dünyamıza güneşten gelen ışınlar beynimizde ağrılara sebeb olabiliyor.. Genelde güneş batarken veya güneş doğarken ki kısımdır..
Örnek verirsek;
Sabah namazlarında başımıza gelmiştir aslında camiye girersiniz daha güneş doğmamıştır camide sabah namazınızı kılarsınız ve dışarı çıkarsınız güneş doğmuştur :)
Konu hakkında araştırma yapılabilir coğu insanın bilmesi gereken meselelerden biridir bence..
-
biyolojik saatinin şaşmasıyla ilgili bi olay benim bildigim kadarıyla... vücut saçmalamaya başlıyor... benimde başım döner mesela agrıdan ziyade...
bir yerde de okumustum güneş dogumu ve batımında uyumak psikolojiyi negatif yönde fazlasıyla etkiler diye... inanırım buna... geçmiş olsun
-
majezik al geçer