folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

Tabiki 10 Kasım Türk Milleti için yas günü olmamalı . Onun Fikirleri , ilkeleri , düşünceleri ve bugüne getirdiğini bir milleti var . Gerçi şuanda yanlış ellerde olsada . Türk evladı her 10 kasımda onu hatırlayıp elbet bu düzene bir dur diyecektir.

1881-193∞

Atatürk ölmedi
    Yüreğimde yaşıyor
    Uygarlık savaşında
    Bayrağı o taşıyor
    Her gücü o aşıyor

Türklüğe güç veren devrimler senin
    Yurduma çizdiğin aydın yol senin
    Gençlik senin, sen gençliğinsin
    Ölmedin ölemezsin

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    ----------------------------

ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1218168222538&ref=mf

hep içimden diyorum. ülkede bi Atatürkün emanetine sahip çıkan vatanseverler var birde amerikanın uşaklığını yapanlar var.

-----------------------------

Antalyalı vatandaş haberi çarpıtmış,
    Bu olay geçen yıl olmuştu ve başkan chp li idi.
    yorum var böyle

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:
    ----------------------------

ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı

hep içimden diyorum. ülkede bi Atatürkün emanetine sahip çıkan vatanseverler var birde amerikanın uşaklığını yapanlar var.

Antalyalı vatandaş haberi çarpıtmış,
    Bu olay geçen yıl olmuştu ve başkan chp li idi.
    yorum var böyle

abi yorum var böyle ney.  herkes kafadan birşey yazıyor. selim kesebir erkezmusellim akpli bel. baskanı adam. 

sen pkk açılımına(ihanet) sevr planına inanmışsın pkk açılımının mecliste 10 kasımda görüşülmesine normal demişsin sana ne diyeyim ki..eskiden bunlar düşmanlıklarını gizlerdi şimdi serbestler.

edit : 10 kasımda sap gibi ayakta durmaya yer yok diyen ölenle ölünmez 10 kasım matem günü değildir diyen 10 kasım günlerden biridir matem günü yada tatil günü değildir diyenler kimdir Allasen 10 kasıma bu ulkeyi bize emanet eden bu toprakları düşmandan halkıyla bize kazandıran Atamıza saygısı olmayanları saygılıymış gibi göstertme.  utanıyorum açıkçası.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

başbakana ne kadar uyuz olduğumu bilmeyen yoktur ama hiç bir zaman küfürde etmedim başbakan sıfatından dolayı ama sırf bu açıklamasından dolayı......

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

bu konuyu ben açmıştım hacım.

10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.

o değil birde 10 Kasımda bayrak asmadılar akp ve dtp partileri.

Hocam arama yaptım ama 10 kasım diye çıkmadı :/ Video da eskiymiş galiba face te yeni paylaştılar yeni haber sandım pek zamanım olmuyor tv haber izlemeye :/

Ben bu insanları anlamıyorum.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

bu konuyu ben açmıştım hacım.

10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.

o değil birde 10 Kasımda bayrak asmadılar akp ve dtp partileri.

Hocam arama yaptım ama 10 kasım diye çıkmadı :/ Video da eskiymiş galiba face te yeni paylaştılar yeni haber sandım pek zamanım olmuyor tv haber izlemeye  :/

Haber güncel bir haber değil sanırım bu yüzden arkadaşlar özür diliyorum hepinizden..

Ben bu insanları anlamıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek
    Bu tür olayları görünce hemen aklıma Atatürk'ün gençliğe hitabesi geliveriyor nedense..Ne demiş sanki olacakları tahmin edermiş gibi orda Atam "Dahili ve harici bedhahların olacaktır" bu ülkede değişmemesi değiştirilmemesi gereken olgular vardır..Bunlar değiştirildiği veya değiştirilmeye çalışıldığı vakit bütün denge bozulur..

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Türk'üz , Türkçüyüz , Atatürkçüyüz.

Tabiki yas tutmayacağız. O bağnazlara inat yaşatacağız onu kalbimizde ve ilkelerine sahip çıkacağız.

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bumbum506
    bumbum506's avatar
    Erkek

işte bu adam % 47 oy alıyor. bence atatürke küfür etse % 60 oy alır. buna oy verip de konusma fırsatı verenlere kızıyorum ben..

BEN BAKARKEN KANAYAN BİR ŞEHİR OLUYOR YÜZÜN...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür.

kaynak: ntvmsnbc

Senin yüce divana çıktığın günü sabırsızlıkla bekliyorum sümüklü kankanla beraber

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
Toplam Hit: 5617 Toplam Mesaj: 34