Başbakan : 10 Kasım Yas Günü Değil
-
Tabiki 10 Kasım Türk Milleti için yas günü olmamalı . Onun Fikirleri , ilkeleri , düşünceleri ve bugüne getirdiğini bir milleti var . Gerçi şuanda yanlış ellerde olsada . Türk evladı her 10 kasımda onu hatırlayıp elbet bu düzene bir dur diyecektir.
1881-193∞
Atatürk ölmedi
Yüreğimde yaşıyor
Uygarlık savaşında
Bayrağı o taşıyor
Her gücü o aşıyor
Türklüğe güç veren devrimler senin
Yurduma çizdiğin aydın yol senin
Gençlik senin, sen gençliğinsin
Ölmedin ölemezsin -
kaygusuz bunu yazdı:
----------------------------ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1218168222538&ref=mf
hep içimden diyorum. ülkede bi Atatürkün emanetine sahip çıkan vatanseverler var birde amerikanın uşaklığını yapanlar var.
-----------------------------Antalyalı vatandaş haberi çarpıtmış,
Bu olay geçen yıl olmuştu ve başkan chp li idi.yorum var böyle -
nolanded bunu yazdı:
-----------------------------
kaygusuz bunu yazdı:
----------------------------ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı
hep içimden diyorum. ülkede bi Atatürkün emanetine sahip çıkan vatanseverler var birde amerikanın uşaklığını yapanlar var.
-----------------------------Antalyalı vatandaş haberi çarpıtmış,
Bu olay geçen yıl olmuştu ve başkan chp li idi.yorum var böyle
-----------------------------abi yorum var böyle ney. herkes kafadan birşey yazıyor. selim kesebir erkezmusellim akpli bel. baskanı adam.
sen pkk açılımına(ihanet) sevr planına inanmışsın pkk açılımının mecliste 10 kasımda görüşülmesine normal demişsin sana ne diyeyim ki..eskiden bunlar düşmanlıklarını gizlerdi şimdi serbestler.
edit : 10 kasımda sap gibi ayakta durmaya yer yok diyen ölenle ölünmez 10 kasım matem günü değildir diyen 10 kasım günlerden biridir matem günü yada tatil günü değildir diyenler kimdir Allasen 10 kasıma bu ulkeyi bize emanet eden bu toprakları düşmandan halkıyla bize kazandıran Atamıza saygısı olmayanları saygılıymış gibi göstertme. utanıyorum açıkçası.
-
başbakana ne kadar uyuz olduğumu bilmeyen yoktur ama hiç bir zaman küfürde etmedim başbakan sıfatından dolayı ama sırf bu açıklamasından dolayı......
-
kaygusuz bunu yazdı:
bu konuyu ben açmıştım hacım.
10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.
o değil birde 10 Kasımda bayrak asmadılar akp ve dtp partileri.
ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı
-----------------------------Hocam arama yaptım ama 10 kasım diye çıkmadı :/ Video da eskiymiş galiba face te yeni paylaştılar yeni haber sandım pek zamanım olmuyor tv haber izlemeye :/
-
UNKN0WN bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
bu konuyu ben açmıştım hacım.
10 kasımada laf ettiniz diye arama yaparsan. BUNLAR 10 KASIM ATATÜRKÜMÜZÜ bi kere daha öldürdüler bu sene pkk açılımı yaparak. BEN körü körüne akp li olanın içinde bir gram Atatürk sevgisi olduğuna inanmadım inanmayacağımda. sebebini yazsammı yazmasammı.
o değil birde 10 Kasımda bayrak asmadılar akp ve dtp partileri.
ha en son feysbukta 23 nisan ulusal egemenlik çocuk bayramı cümlesini okuyamayan akp li vekil vardı
-----------------------------Hocam arama yaptım ama 10 kasım diye çıkmadı :/ Video da eskiymiş galiba face te yeni paylaştılar yeni haber sandım pek zamanım olmuyor tv haber izlemeye :/
Haber güncel bir haber değil sanırım bu yüzden arkadaşlar özür diliyorum hepinizden..
----------------------------- -
Bu tür olayları görünce hemen aklıma Atatürk'ün gençliğe hitabesi geliveriyor nedense..Ne demiş sanki olacakları tahmin edermiş gibi orda Atam "Dahili ve harici bedhahların olacaktır" bu ülkede değişmemesi değiştirilmemesi gereken olgular vardır..Bunlar değiştirildiği veya değiştirilmeye çalışıldığı vakit bütün denge bozulur..
-
Türk'üz , Türkçüyüz , Atatürkçüyüz.
Tabiki yas tutmayacağız. O bağnazlara inat yaşatacağız onu kalbimizde ve ilkelerine sahip çıkacağız.
-
işte bu adam % 47 oy alıyor. bence atatürke küfür etse % 60 oy alır. buna oy verip de konusma fırsatı verenlere kızıyorum ben..
-
“Niçin 10 Kasım. Buna tabi ki özenerek, bezenerek bir şey düşünmedik. Biz bunu ilk 15 gün içerisinde bitirelim istedik. Tabi ilk 15 gün derken, arkadaşlarımızın şöyle bir kanaati oldu. 10 Kasım bir yas günü değil. Bir defa bunu halkımızla paylaşmamız lazım. İkincisi Atatürk'ün 'yurtta sulh, cihanda sulh' ifadesine en uygun gün bu gündür.
kaynak: ntvmsnbc
Senin yüce divana çıktığın günü sabırsızlıkla bekliyorum sümüklü kankanla beraber