Başbakan Fransız Parlamentere Böyle Ayar Verdi (Türkiyeye Çok Fransızsınız)
-
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------
öncelikle bu kadın kimin nesi de çıkıp TC başbakanı kendisine ayar verme ihtiyacı duyuyor sıkıyorsa putine sarkozy e versin ayarı kendi dengi (olması gereken) onlar aslında. tartışılan konu saçmasapan , klasik tayyip zırvalamaları işte konuşması gereken yerde susarken abuk subuk biyerde tribünlere one minüt şovu sonra vay efenim delikanlı başbakanmış , ulan hırbo bu herif aynı zamanda senin topraklarını bölmeyi hedefleyen bop un eş başkanı , nasıl oluyo bu iş ?
-----------------------------hoca çabuk unuttun one minutes'i :)
Şimon Peres, İsrailli politikacı, devlet adamı ve 9. cumhurbaşkanı
-
hakkaten ha nasıl unuttum ne ayardı be , israil devletini yıkılmanın eşiğine getirdiydi :)
-
xzxz bunu yazdı:
hakkaten ha nasıl unuttum ne ayardı be , israil devletini yıkılmanın eşiğine getirdiydi :)
-----------------------------onu bilmem de sen şöyle diyince "putine sarkozy e versin ayarı kendi dengi (olması gereken) onlar aslında" şey ettim ben de :)
-
nolanded bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
öncelikle bu kadın kimin nesi de çıkıp TC başbakanı kendisine ayar verme ihtiyacı duyuyor sıkıyorsa putine sarkozy e versin ayarı kendi dengi (olması gereken) onlar aslında. tartışılan konu saçmasapan , klasik tayyip zırvalamaları işte konuşması gereken yerde susarken abuk subuk biyerde tribünlere one minüt şovu sonra vay efenim delikanlı başbakanmış , ulan hırbo bu herif aynı zamanda senin topraklarını bölmeyi hedefleyen bop un eş başkanı , nasıl oluyo bu iş ?
-----------------------------ee sonra ?
israil ile ticaret mi kesildi ?
yahudi cesaret madalyasını mı iade etti ?
israil savaşı mı durdurdu buna istinaden ?
adamlar gemi bastılar kaç tane vatandaşımızı öldürdüler ?
-
Lathedarkman bunu yazdı:
nolanded bunu yazdı:
xzxz bunu yazdı:
-----------------------------ee sonra ?
israil ile ticaret mi kesildi ?
yahudi cesaret madalyasını mı iade etti ?
israil savaşı mı durdurdu buna istinaden ?
adamlar gemi bastılar kaç tane vatandaşımızı öldürdüler ?
-----------------------------hacı hiç karıştırma oraları sorsan türkiye dış işlerinde çok başarılı derler.
-
iyi kapak olmuş
-
avrupa birliği hristiyan katolik devletler birliği değilmiydi...
bkz. http://www.youtube.com/watch?v=ztDOA8Ns5Ps
şakacı seni...
şaka yapmıştır şaka :D
edit: ab ye gircez diye kutlamalar yapıldıktan sonra göt gibi kaldığımız dönemler... (yakın tarih)
-
Takdire Şayan...!
-
Ay vala danayamıycam oyumu veriyorum ay vallaaaa vercem bakkk ayyy fena oldum....
-
Bir ara da "van minüt" muhabbeti vardı bu arkadaşın, mekanı terketmişti sinirlenip sanırım. Güzel bir hareket yaptığını sanmıştı, ve ülkemizde de bazı kesimlerin hoşuna gitmişti bu atarlı davranış. Fakat oradaki insanlardan çılgın kahkaha sesleri yükselmekteydi. *derin derin bakar.
Videoyu izlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum (kotalıya geçtim bu ay), fakat "Türkiye'ye de Fransızsınız" dediyse şayet, anlamamışlardır zaten. Çevirmen de çeviremediyse adamlar "boş boş konuşuyor la bu" bakışı atmıştır. Ne güzel kurdum kafamda. =/