Başbakan'a Hakaret Davası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

pcdoktor636 bunu yazdı:
    -----------------------------

bide susturuyolar bizi,gazetecileri susturuyolar falan demiyolarmı bitiyorum onlara.

müjdat gezen,levent kırca,uğur dündar televizyona çıkıp kafasına göre sövüyo. tutup gazetede bunlar yakında anasınıda satar diye haber yapıyolar.

sözcü gazetesinin hergün ettiği hakaretlerin haddi hesabı yok.

sonrada susturuluyoruz diyolar. bu nasıl bir mantıksa.

verilen ceza biraz ağır. para cezası falan verebilirlerdi . ama örnek teşkil etmesi açısından yapılmış. herkes haddini bilmeli sonuçta. ben sevmediğim siyasetçilere küfür etmiyorsam,aynısını herkes yapabilmeli. yoksa sonuçlarına katlanabilmeli. klavyeden asıp kesmekle olmuyor işte böyle adamın götünden kan alıyorlar.

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 14:51'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.

o-<--<

Allahını seven üstüme toprak atsın.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Yerinde bir karar klavye delikanlılarına örnek olur,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gayet yerinde bir karar, gtundeki bkuyla kalkar Turkiye Cumhuriyeti Basbakanina hakaret edersen 3 yil karantinayada alinir cezanida yersin.Adam akilli duramiyorlar oturduklari yerde.

https://t.me/pump_upp
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

bi ara olaylar olaylar buradada olmuştu.

eskiler bilir. burasıda takip ediliyor.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkz
    turkz's avatar
    Erkek

demekki neymiş kimseye hakaret etmeyecekmişsin

Dünyayı iyiler kurtaracak.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iMPaLa
    iMPaLa's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=ik-6F2UpKWI&feature=related

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

keşke böyle denetim felan olmasa, direkt hapse atılsa, böyle idiotlara gerek yok. internetin var diye hakaret etme hakkın da var olmuyor.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

haber sitelerindeki yorumculara yüzlerce davalar açıldı, yani tek bu çocuğa değil, ünlü kişilerin avukatları bu kişilere sürekli davalar açıyorlar, siz siz olun gaza gelip de kimseye küfür hakaret etmeyin, facede yüzlerce var dediklerinize de bir gün sıra gelecek.

Mesaj 21 Temmuz 2012 (Cumartesi) Saat: 17:29'da nolanded tarafından düzenlendi.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    student bunu yazdı:

Klavye delikanlılığı yapmayacaksın  , kimsenin yüzüne söyleyemeyeceğin şeyi internette arkasından yazmayacaksın ,

Hai işin etik kısmını takmıyorsun ama ,Yüzüne söylediğinde şahit yoksa bi ihtimal yırtarsın ama internette yazdığında hakkında  delil olarakkullanılma ihtimali daha fazla  , işin bi de bu yönü var..

Şimdi ki gençler özellikle internetten hakaret ettiğinde kendini bi şey zannetmeye başlıyor , insan bi düşünür  , kendi ülkenin Başbakanına ,  bu ülkede hakaret ediyorsun , 

Kendini düşünmüyorsan , yazdığın forumun yöneticilerini düşün , kendi aileni düşün , hakaret etme , demokratik hakkını seçim de kullan , demokratik ortamlarda hakaret etmeden kullan

Agir akpli olarak hatirliyorum seni ben (:

bu kadar sığ düşünmeyin  hocamkemal kılıçdaroğluda olsa o koltukta (imkansız ama hayal edelim) ben birinin kemal kılıçdaroğluna hakaret etmesini istemem türkiye başbakanıdır diye.

ebedi devlet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Ya yaftalamak icin soylemedm student adli muridi o sekilde hatrlyrum eskden herkes akpli dyodu ona diye dedm (:
Toplam Hit: 2882 Toplam Mesaj: 21