Başbakan'dan İmalı Başsağlığı
-
ats30 demagoji yapıp duruyorsun:) kanal24 gibi kanallardan duyduklarını yazıyorsun peki ben sana soruyorum hlmi özkk'ün gelip evet biz piçiz tsk'yı yok etmek istiyoruz diyecek hali yok adamın? aynı şey Tayyip gibiler içinde geçerli Fethullahçılar içinde yani yazdıkların ile olaya tek taraflı baktığını gösteriyorsun.
ayrıca her konuda Aydın doğan'ı katmandan ayrı bir olay aydın doğan'ı seven yok adamı bilen biliyor adam paragöz bu paragözü zamanında tayyipte kullandı?
bu arada AKP sağolsun Türkiye'nin durumu harbiden bok değil mi? -
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------ats30 demagoji yapıp duruyorsun:) kanal24 gibi kanallardan duyduklarını yazıyorsun peki ben sana soruyorum hlmi özkk'ün gelip evet biz piçiz tsk'yı yok etmek istiyoruz diyecek hali yok adamın? aynı şey Tayyip gibiler içinde geçerli Fethullahçılar içinde yani yazdıkların ile olaya tek taraflı baktığını gösteriyorsun.
ayrıca her konuda Aydın doğan'ı katmandan ayrı bir olay aydın doğan'ı seven yok adamı bilen biliyor adam paragöz bu paragözü zamanında tayyipte kullandı?
bu arada AKP sağolsun Türkiye'nin durumu harbiden bok değil mi?
-----------------------------demogoji kelimesinin anlamını biliyor musun ?
hilmi özkök paşaya "p.ç" mi diyorsun ? o bahsettiğin hilmi özkök paşa gibiler TSK nın üst düzey subaylarıdır.ergenekon artık yönetimde değil,muvazzaf olanlarda "ast rütbedeki çete" olarak varlığını devam ettiriyor.
yazdıklarım laf cambazlığı değil görmek isteyene doyurucu, tatmin edici bilgi.internette ya da tv lerde böyle açıklama bulamazsın emin ol.herkes korkar ama bak yazılanları okumak yerine karalamaya "fetullahçı" yaftası atmaya devam edeceksen sen kendine yazık etmiş olursun.olayları birilerinin size empoze ettiği "bozuk mantık" la anlamaya çalışmak anlamsızdır.başka bir konuda da yazdım.toplama işlemini bilmeden toplama yapmaya çalışıp sonucu yanlış diye küfredip duruyorsun.neyse bundan sonrası gereksiz açıklama anlayabilen anlar.
ayrıca 24 saatlik bir günde tv izleme sürem sadece 4-5 dkdır (vaktim yok napıyım :) ),belirli bir medya grubunu takip etmem hürriyet,cumhuriyet,taraf,vakit,zaman gazetelerini fırsat buldukça "hepsi birlikte" okurum.
Dünyada ve Türkiye'de hiçbir olay medyanın rolü olmadan açıklanamaz.Büyük güçler medyayı kullanarak "insanları yönlendirmeye çalışır."
Türkiye'nin durumu tarihinde hiç olmadığı kadar iyidir görebilmek önemli.yıllarca süregelen devleti sömüren yerleşik yapı(adına ne denirse densin ergenekon vs..) rant ekonomisiyle zenginleşmiş,tayyip zamanında borçlanma faizinin düşürülmesiyle zayıflatılmış halkın sömürülmesi büyük ölçüde engellenmiştir.aslında faiz sistemi zaten sömürü sistemidir tamamen kaldırılması lazım.ama doğru ya faiz sömürüdür deyince irtica geliyo neden acaba ? :)
erbakan hoca devleti borçtan kurtarma planı yapmıştı havuz sistemi adında.hooop irtica kuşu geldi erbakanın kafasına pisledi.erbakanda pek birşey yapamadı napsın içteki düşmanlar dıştakilerle işbirliği yapmıştı.ama ne oldu o içteki düşmanlar dış desteklerini şimdilik kaybettiler ve dün ezdikleri kişilerin bugün eline geçtiler.dün "vurun kahpeye" diye bağıranlar bugün "faso fiso" diye bağırıyorlar dikkat ederseniz :)
kısaca Türkiye süper güç olsa bile bazı vatandaşlar öldük bittik mahvolduk demeye alıştırıldıkları gibi devam edeceklerdir.
ama biz bunlara takılmadan önümüze (geleceğe (açıklıyorum ki demogoji olmasın :) ) ) bakmalıyız.gelecekte bir gün gelecek herşey eski haline dönecek...
-
demogoji'yi bilmiyorum? ama demagoji'yi bilirim. ve yapmaya devam etmektesin neyse son mesajım artık net'e pek girmiyorum o yüzden cevap yazamamı mazur görün iyi günler..
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------
teyip anladıysa herkes anlamştr zaten
-----------------------------bencede :D
-
maximuss bunu yazdı:
CellyM bunu yazdı:
teyip anladıysa herkes anlamştr zaten
-----------------------------kesin ergenekondur haci , basbakan isi cozuyor hemen . simdi jet savciyi gondersinler olay yerine , 3 gunde rus orudusu ve bir kac turk generalini iceri toplamazsa neyim ...
-----------------------------Ciddi bir meselede bokunu çıkarmayın bari. Herşeyinde bokunu çıkarmasanız olmaz
-
snooper bunu yazdı:
başbakanın başsağlığından, kurtlar vadisine ordan mite ordan amarika ile rusyanın istihbaratlarına ordadan da özel kuvvetlere :D
şapkamı çıkarıyorum ve helal olsun diyorum..
03:26:41
----------------------------- -
Ölen polonyalılar için cenaze günü Türkiye'de yas ilan edilecek bayraklar yarıya indirilecek.Bu da gösteriyor ki ölenler bizim için çok değerliydi.Belki de Türk Derin Devletinin(ergenekon değil) işbirliği içinde olduğu bir ekipti.
Tayyip Erdoğanın açıklamalarından anladığım kadarıyla bu amerikan-rus operasyonuna karşı çıkıyor.Eğer karşı çıkmaya devam ederse ona da operasyon yaparlar ve yerine Ak Parti içinden kendilerine yakın bir ismi getirecekler.Bu ihtimal çok güçlü çünkü artık erdoğanı kontrol edemiyorlar.Bizdeki pesimist tayfa erdoğana bir operasyon yapılsa kendi elleriyle destek verecekleri için hiç boşuna vatanseverlik naraları atmaları darbe peşinde koşmalarına gerek yok.
tayyipin siyasi operasyonla tasfiye edilmesi biraz zordur ona da "uçak kazası" gibi kurtulamayacağı bir şey yaparlar.Benden söylemesi.metal fırtına senaryosu gerçekleşirse hiç şaşırmayın..
-
ats30 bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
@ats30 sende cok safsın be hacım, bari bukadar belli etmesen? o Tayyip'in düşüncesi, kanıt felan yok ortada bak misal ben tayyip'in 0.ç. olduğunu düşünüyorum herkes anladı mı? düşünce yani kanıtlayamam. Tayyip'in amacı gündemi o yöne çekip buradaki işlerini kolay kolay yürütmek için götünden uydurduğu saçmalıklar... senin gibilerde hemen inanı veriyor sebep? adam müslüman ovv ılımlı islam o yeahhh..
bak sen grizu patlamasının ergenekon ile bağlantısı olduğunada inanmışsındır. malum samanyolu fettocu kanalı..
hiçbir bilgi kaynağın olmadığı halde,yıllardır derin çetelerin varlığını bilenlerin açıklamalarını,delillerini,faili meçhul cinayetleri (daha doğrusu biliniyor ama dokunulamıyor faillere),TSK içindeki çatışmayı,en önemlisi ergenekon iddianamesini görmezden geldiğin için bunlar çok normal.görmek istemezsen göremezsin.başbakanın milli güvenlik kurulunda nasıl tehditlere hakaretlere maruz kaldığını,baykal ve aydın doğanın el ele verip tayyipi siyasete neden getirdiklerini hiç düşünmeden,12 martçıların tayyipin AK Partiyi kurmasını teşvik edip desteklediklerini görmeden,ergenekoncuların cumhuriyet gazetesine savaş açmalarını görmeden,tarihi onlarca darbe ve hükümeti devirmekle dolu olan ordu mensuplarını görmeden,soner yalçın gibilerini peygamber sanıp onun aydın doğanın bünyesinde çalıştığını görmeden,doğu perinçek i tanrı sanıp onun terörist başıyla kanka olduklarını görmeden,çevik bir paşanın terörist başına "kaç" haberini ulaştırdığını görmeden,emekli birçok MİT'çinin açıklamalarını görmeden,susurluk olaylarını görmeden,Veli Küçük ismini bilmeden,alparslan aslan'ın Veli Küçük ve muzaffer tekinle ilişkilerini görmeden,veli küçük ve kemal kerinçsizin kankalıklarını görmeden,28 şubat sürecini görmeden dahası bunların birbirleriyle çok sıkı ilişkide olduklarını görmeden bunu inkar etmek şu anda tahribat.com sitesinde yazı yazmak ama böyle bir sitenin olmadığını iddia etmek demektir.
sana sunulan haberlerin güzel yalanlarına kanarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olman yaptığın en önemli hatadır ve bazı hataların telafisi olmaz.
darbeleri amerikanın yaptığını iddia edipte amerikanın bu işi yaparken kimleri kullandığını açıklağı halde bunları kabul etmemek çok büyük bir saflıktır.
amerikaya "bizim çocuklar başarmış" haberleri nasıl ve neden gitti ? terörist başına kaç haberi neden ulaştırıldı ?
dur sen düşünme senin yerine bazı açıklamalar yapayım.
darbe günlükleriyle anılan özden örnek paşa 12 martçıdır.yani ergenekonu tasfiye edenlerden.kendisi mahir kaynak gibi örgüte sızmıştır.deniliyor ya hani "darbe yapacak adam niye günlük tutsun ki" diye.ya amacı bunları deşifre etmekse ?
albay dursun çiçek 12 martçıdır.malum belgeleri bilerek hazırlamıştır ve basına sızdıran da kendisidir.gündemi takip ederseniz albay çiçek'in konuşmaları basına yansıdı.siz albay çiçek in yerinde olsanız tüm Türkiye'nin dikkati üzerinizdeyken nasıl önemli şeyleri "sızdırılacağını/kayıt altına alınacağını/dinleceğini" düşünmeden konuşursunuz ? o da bilerek yapıyor herşeyi.
ilker başbuğ paşa 12 martçı.ergenekon sürecinde bütün tutuklamalar gözaltılar paşanın bilgisi dahilinde gerçekleştirildi.ama bunları doğan medyası ve takipçileri uygunsuz diyerek çarpıtarak yayınladı.ergenekonu amerikanın yaptığı operasyon olarak nitelendirenler nedense gündemi amerikaya ait doğan medyasından takip ediyorlar ? çelişki yok mu ? amerika kendi kanalında operasyona destek vermesi gerekmez mi ? yoksa aydın doğan vatansever mi oldu da amerikaya rest mi çekiyor ? ?
Çetin doğan paşa ile hilmi özkök paşa arasındaki tartışmaya gelelim.çetin doğan 9 martçı hilmi özkök 12.biri ergenekoncu diğeri demokrat.tartışma normal.
işte bazı saflar TSK 'nın içindeki demokrat subayların ergenekoncuları tasfiye ettiğini anlayamayıp operasyonu hükümetin yürüttüğünü sanmaktadırlar.oysa bu 12 martçıların üstlerine çektikleri bir örtüdür.eğer operasyonu asker kendi içinde yapıyor olarak basına yansısa bu halkın kafasında "asker içinde çatışma var" olarak algılanabileceği ve dış güçlerce istismar edilip kullanılabileceği için AK Parti kılıf gösteriliyor.oysa Ak Parti 12 marçıların kurduğu ve desteklediği bir partidir.bunları görmek lazım.deve kuşu gibi başımızı kuma gömerek elimize birşey geçmez.
çok yüce amerika hazretleri günü geldiğinde tayyipi de yine 9 martçıları ya da Ak Parti içindeki ajanlarını kullanıp tasfiye eder "ergenekon yoktur" diye feryat figan edenlere o gün "aaa varmış nasıl görememişim ben körüm" demekten başka çare kalmaz.özel harp dairesini amerikanın kurup fonladığını görmeden direk ergenekon yok demek akla ziyandır.
kısaca ben var olduğu yönünde bilgiye sahibim ve amerika bağlantılarının da tasfiye edilmesi gerektiğini savunuyorum.yoksa ki bugün ergenekonun başını ezerken yardım edenler yarın tasfiyecilerin başlarını ezerler...
-----------------------------"bizim cocuklar " denilenler ordunun altindaki dis guclerdi ( yani ordunun kendisi degil ! ). Nasil ki bugun orduda (bugun akp ile daha fazla yayildilar) cemaatci kesim varsa , tabikide amerikanci kesimde olucak. Sadece orduda degil, bu guc o zaman da siyasetin icinde de vardi. Amerikanin "bizim cocuklar" dedigi bu kisilerdi .
Mesela Agca, bizim ozellikle yobaz ulkuculerin(alperencilerin) "reis" dedigi sahsiyet. Papayi bu adam neden oldurmek istedi ? Papanin olmesi turk halkinin ne karinaydi ? Agca nin italyada hapisanedeyken , miamiye hangi pasaportlar kimler tarafindan sokuldugunu arastir. bunu bir italyan gazeteci ortaya cikariyordu.
Aydin dogan hakkinda ; adam tuccar. Isini iyi yapiyor. Akp ilk secildiginde tayyipco ile el ele fotolari vardi. Tayyip rakibi cem uzani batirirken bir yandan kanallarinida aydin dogan aldi. Aydin doganin yorumu ile "basbakan bana Aydin abi derdi".
ben sunu da anlamiyorum , Ilker Pasayida ergenekoncu yapmislar. bu adam 92-94 de cevik bir de subay olarak elinde silahla pkkya karsi operasyonlarda bulunmus adam. Hani osman pasanin tabiri ile " doguya gitmek istemeyen generaller vardi" zamanlarda . Erbakan(ogrencileri sevki kazan,tayyep) gibi nato muhendisleri vatan sever , ilker pasa gibi bu vatan icin hayatini riske atanlar hain ergenekoncu ise , helal olsun ergenekonculara.
Erdal Sarizeybek de ergenekoncu ilan edilmisti.
-
maximuss bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
olivetti bunu yazdı:
@ats30 sende cok safsın be hacım, bari bukadar belli etmesen? o Tayyip'in düşüncesi, kanıt felan yok ortada bak misal ben tayyip'in 0.ç. olduğunu düşünüyorum herkes anladı mı? düşünce yani kanıtlayamam. Tayyip'in amacı gündemi o yöne çekip buradaki işlerini kolay kolay yürütmek için götünden uydurduğu saçmalıklar... senin gibilerde hemen inanı veriyor sebep? adam müslüman ovv ılımlı islam o yeahhh..
bak sen grizu patlamasının ergenekon ile bağlantısı olduğunada inanmışsındır. malum samanyolu fettocu kanalı..
hiçbir bilgi kaynağın olmadığı halde,yıllardır derin çetelerin varlığını bilenlerin açıklamalarını,delillerini,faili meçhul cinayetleri (daha doğrusu biliniyor ama dokunulamıyor faillere),TSK içindeki çatışmayı,en önemlisi ergenekon iddianamesini görmezden geldiğin için bunlar çok normal.görmek istemezsen göremezsin.başbakanın milli güvenlik kurulunda nasıl tehditlere hakaretlere maruz kaldığını,baykal ve aydın doğanın el ele verip tayyipi siyasete neden getirdiklerini hiç düşünmeden,12 martçıların tayyipin AK Partiyi kurmasını teşvik edip desteklediklerini görmeden,ergenekoncuların cumhuriyet gazetesine savaş açmalarını görmeden,tarihi onlarca darbe ve hükümeti devirmekle dolu olan ordu mensuplarını görmeden,soner yalçın gibilerini peygamber sanıp onun aydın doğanın bünyesinde çalıştığını görmeden,doğu perinçek i tanrı sanıp onun terörist başıyla kanka olduklarını görmeden,çevik bir paşanın terörist başına "kaç" haberini ulaştırdığını görmeden,emekli birçok MİT'çinin açıklamalarını görmeden,susurluk olaylarını görmeden,Veli Küçük ismini bilmeden,alparslan aslan'ın Veli Küçük ve muzaffer tekinle ilişkilerini görmeden,veli küçük ve kemal kerinçsizin kankalıklarını görmeden,28 şubat sürecini görmeden dahası bunların birbirleriyle çok sıkı ilişkide olduklarını görmeden bunu inkar etmek şu anda tahribat.com sitesinde yazı yazmak ama böyle bir sitenin olmadığını iddia etmek demektir.
sana sunulan haberlerin güzel yalanlarına kanarak bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olman yaptığın en önemli hatadır ve bazı hataların telafisi olmaz.
darbeleri amerikanın yaptığını iddia edipte amerikanın bu işi yaparken kimleri kullandığını açıklağı halde bunları kabul etmemek çok büyük bir saflıktır.
amerikaya "bizim çocuklar başarmış" haberleri nasıl ve neden gitti ? terörist başına kaç haberi neden ulaştırıldı ?
dur sen düşünme senin yerine bazı açıklamalar yapayım.
darbe günlükleriyle anılan özden örnek paşa 12 martçıdır.yani ergenekonu tasfiye edenlerden.kendisi mahir kaynak gibi örgüte sızmıştır.deniliyor ya hani "darbe yapacak adam niye günlük tutsun ki" diye.ya amacı bunları deşifre etmekse ?
albay dursun çiçek 12 martçıdır.malum belgeleri bilerek hazırlamıştır ve basına sızdıran da kendisidir.gündemi takip ederseniz albay çiçek'in konuşmaları basına yansıdı.siz albay çiçek in yerinde olsanız tüm Türkiye'nin dikkati üzerinizdeyken nasıl önemli şeyleri "sızdırılacağını/kayıt altına alınacağını/dinleceğini" düşünmeden konuşursunuz ? o da bilerek yapıyor herşeyi.
ilker başbuğ paşa 12 martçı.ergenekon sürecinde bütün tutuklamalar gözaltılar paşanın bilgisi dahilinde gerçekleştirildi.ama bunları doğan medyası ve takipçileri uygunsuz diyerek çarpıtarak yayınladı.ergenekonu amerikanın yaptığı operasyon olarak nitelendirenler nedense gündemi amerikaya ait doğan medyasından takip ediyorlar ? çelişki yok mu ? amerika kendi kanalında operasyona destek vermesi gerekmez mi ? yoksa aydın doğan vatansever mi oldu da amerikaya rest mi çekiyor ? ?
Çetin doğan paşa ile hilmi özkök paşa arasındaki tartışmaya gelelim.çetin doğan 9 martçı hilmi özkök 12.biri ergenekoncu diğeri demokrat.tartışma normal.
işte bazı saflar TSK 'nın içindeki demokrat subayların ergenekoncuları tasfiye ettiğini anlayamayıp operasyonu hükümetin yürüttüğünü sanmaktadırlar.oysa bu 12 martçıların üstlerine çektikleri bir örtüdür.eğer operasyonu asker kendi içinde yapıyor olarak basına yansısa bu halkın kafasında "asker içinde çatışma var" olarak algılanabileceği ve dış güçlerce istismar edilip kullanılabileceği için AK Parti kılıf gösteriliyor.oysa Ak Parti 12 marçıların kurduğu ve desteklediği bir partidir.bunları görmek lazım.deve kuşu gibi başımızı kuma gömerek elimize birşey geçmez.
çok yüce amerika hazretleri günü geldiğinde tayyipi de yine 9 martçıları ya da Ak Parti içindeki ajanlarını kullanıp tasfiye eder "ergenekon yoktur" diye feryat figan edenlere o gün "aaa varmış nasıl görememişim ben körüm" demekten başka çare kalmaz.özel harp dairesini amerikanın kurup fonladığını görmeden direk ergenekon yok demek akla ziyandır.
kısaca ben var olduğu yönünde bilgiye sahibim ve amerika bağlantılarının da tasfiye edilmesi gerektiğini savunuyorum.yoksa ki bugün ergenekonun başını ezerken yardım edenler yarın tasfiyecilerin başlarını ezerler...
-----------------------------"bizim cocuklar " denilenler ordunun altindaki dis guclerdi ( yani ordunun kendisi degil ! ). Nasil ki bugun orduda (bugun akp ile daha fazla yayildilar) cemaatci kesim varsa , tabikide amerikanci kesimde olucak. Sadece orduda degil, bu guc o zaman da siyasetin icinde de vardi. Amerikanin "bizim cocuklar" dedigi bu kisilerdi .
Mesela Agca, bizim ozellikle yobaz ulkuculerin(alperencilerin) "reis" dedigi sahsiyet. Papayi bu adam neden oldurmek istedi ? Papanin olmesi turk halkinin ne karinaydi ? Agca nin italyada hapisanedeyken , miamiye hangi pasaportlar kimler tarafindan sokuldugunu arastir. bunu bir italyan gazeteci ortaya cikariyordu.
Aydin dogan hakkinda ; adam tuccar. Isini iyi yapiyor. Akp ilk secildiginde tayyipco ile el ele fotolari vardi. Tayyip rakibi cem uzani batirirken bir yandan kanallarinida aydin dogan aldi. Aydin doganin yorumu ile "basbakan bana Aydin abi derdi".
ben sunu da anlamiyorum , Ilker Pasayida ergenekoncu yapmislar. bu adam 92-94 de cevik bir de subay olarak elinde silahla pkkya karsi operasyonlarda bulunmus adam. Hani osman pasanin tabiri ile " doguya gitmek istemeyen generaller vardi" zamanlarda . Erbakan(ogrencileri sevki kazan,tayyep) gibi nato muhendisleri vatan sever , ilker pasa gibi bu vatan icin hayatini riske atanlar hain ergenekoncu ise , helal olsun ergenekonculara.
Erdal Sarizeybek de ergenekoncu ilan edilmisti.
-----------------------------yazılarım muz dilinde mi yazılmış Türkçe'yle mi önce anlamaya çalış.Anladıktan sonra cümleleri metnin kendi içindeki bütünlükle oku.yine anlayamazsan pm ile anlatırım.
-"bizim cocuklar " denilenler ordunun altindaki dis guclerdi ( yani ordunun kendisi degil ! ). Nasil ki bugun orduda (bugun akp ile daha fazla yayildilar) cemaatci kesim varsa , tabikide amerikanci kesimde olucak. Sadece orduda degil, bu guc o zaman da siyasetin icinde de vardi. Amerikanin "bizim cocuklar" dedigi bu kisilerdi .
kardeş sizin gözünüzde sorun mu var ? nasıl "bizim çocuklar" diye tabir edilenler 9 martçıları galeyana getirdiklerini inkar edersin ?
okuduğunu anlayamıyorsun galiba.12 martçı dediklerim ergenekoncu değil,ergenekonu tasfiye etmeye çalışanlar.ilker paşa kendi döneminde elinden geldiği kadar tasfiye etti.büyükanıt paşa da aynı şekilde.sen yazılanları anlamadığın için TSK içinde bütünlük var sanıyorsun.
eğer geçmişteki darbeleri,darbe girişimlerini ve bu girişimlerin nasıl önlendiği hakkında bilgin olsa bırak ergenekonu TSK'yı çok uluslu şirkete benzetirdin.çünkü her zaman güç odakları etkili olabilecek isimleri kullanır.
örnek olarak "irtica" konusunda hassasiyeti olduğunu iddia eden paşalar (9 martçılar-ergenekoncular) amerikanın 28 şubattaki gibi bir operasyonuyla tayyip erdoğanı devirmek için can atıyorlar.bunu nasıl olupta "yurdumun güzel insanları" anlayamaz ?
yani paşalar "laiklik elden gidiyor" diye bağıracaklar ama hiç birşey yapmayacaklar...tuhaf değil mi ? adım gibi eminim onların o tür toplantılar yaptıklarına planlar hazırladıklarına...
-Mesela Agca, bizim ozellikle yobaz ulkuculerin(alperencilerin) "reis" dedigi sahsiyet. Papayi bu adam neden oldurmek istedi ? Papanin olmesi turk halkinin ne karinaydi ? Agca nin italyada hapisanedeyken , miamiye hangi pasaportlar kimler tarafindan sokuldugunu arastir. bunu bir italyan gazeteci ortaya cikariyordu.
bunun cevabını senden bekliyorum.
-Aydin dogan hakkinda ; adam tuccar. Isini iyi yapiyor. Akp ilk secildiginde tayyipco ile el ele fotolari vardi. Tayyip rakibi cem uzani batirirken bir yandan kanallarinida aydin dogan aldi. Aydin doganin yorumu ile "basbakan bana Aydin abi derdi".
Aydın Doğan amerikanın Türkiye üzerindeki operasyon merkezidir.Her türlü olay,provokasyon,yönlendirme vs.. doğan aracılığıyla yapılmaktadır.Medyanın gücünü bilmeyenler oturup toplum mühendisliği hakkında bilgi sahibi olsunlar.Amerikalılar Türkleri nasıl yönlendirecekleri konusunda toplum mühendisleri yetiştirecek bir kısmını doğan medyasına sokuyorlar diğerlerinden birazını diğer medyalara sokuyorlar,bir kısmını da (üst düzey olanları) operasyon plan ve yürütme gibi birimlerde çalıştırarak kitle yönlendirme eylemleri yapıyorlar.
-ben sunu da anlamiyorum , Ilker Pasayida ergenekoncu yapmislar. bu adam 92-94 de cevik bir de subay olarak elinde silahla pkkya karsi operasyonlarda bulunmus adam. Hani osman pasanin tabiri ile " doguya gitmek istemeyen generaller vardi" zamanlarda . Erbakan(ogrencileri sevki kazan,tayyep) gibi nato muhendisleri vatan sever , ilker pasa gibi bu vatan icin hayatini riske atanlar hain ergenekoncu ise , helal olsun ergenekonculara.
hani nerde ilker paşa ergenekoncudur yazıyor ? üstüne basarak 12 martçıdır diyorum ya anlayamıyor musun ? illa harf harf açıklamam mı gerekiyor ?
Ak Partiyi kuran ve destekleyen 12 martçılardır ve ergenekoncuları tasfiye etmeye çalışanların ta kendileridir.bunu anlamak çok mu zor ?
cumhuriyet gazetesiyle ergenekoncular arasındaki çatışmayı görmüyor musunuz ?
çetin doğan paşayla hilmi özkök paşa arasındaki çatışmayı görmüyor musunuz ?
ilker paşa neden "benim dönemim en disiplinli dönemdir" dedi ?
-Erdal Sarizeybek de ergenekoncu ilan edilmisti.
o albay 9 martçıdır.yani ergenekoncularla aynı zihniyette.ergenkonla doğrudan ilişkisi var mı yok mu bilinmiyor.
şunu araştır bakalım.mehmet fuat doğu paşa neden ve kimler tarafından tasfiye edildi ?
-
Kazayla olmuş tıpkı oğlunun ses sanatçısı Sevim Tanürek'e 11 mayıs 1998'de çarparak ağır yaralayarak (hastanede vefat etmiştir) kaçması gibi... Allah büyük, bu dünyada değilse ötekinde...