folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbakanım Yerli Malı Kullan Dedi....

Başbakanım Yerli Malı Kullan Dedi....

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

%47 oyu alsam bende satardım (:

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

karakutu bunu yazdı:
    -----------------------------

tutturmuşsunuz  bir özelleştirme lafı   şişirip şişirip patlatıyorsunuz. Karşısınız  çünkü  kadrolaşamıyorsunuz !

Yabancı ülkelerden Türk iş adamlarıda  şirket alıyor. ozaman kapalı kutu olalım ne alalım nede satalım. bırakın  hocam şu yobaz kafayı. devlet istediği zaman verdiğini  geri alır.

Özelleştirme kanunu biraz oku  öğren araştır sonra gel.

super mantik tebrik ederim.

+ hangi durumlarda geri alabildiginide ac bi oku istersen.

al misketlerimi ver misketlerimi gibi algiliyorsun galiba

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bu yazı bir zamanlar ergenekon çok aktifken her yerde dolaşan provakatif yazılara benziyor :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

seadog bunu yazdı:

Çok saf düşünüyorsunuz arkadaşlar, az politika siyaset kitapları okuyun. Telekom dedin ağzından 3 hecede çıktı gitti dimi bu kadar basit mi ya?

Yapmayın agalar etmeyin agalar kimseye nasihat edecek değilim ama lütfen biraz mantık çercevesinden bakınız olaylara, ama bu mantıkta başkalarının değil sizin 

elde ettiğiniz mantık olsun.

hoca bırak ya Devlet Kişisel Kurumun Satışına Ne Karışır?

TT özelliştirilmeden önce aldığınhizmeti sorarım sana
    ? çalışanları yemek bedava su bedava mantığıyla çalışmıyordu bile bakınız geçenlerdeki tekel olayının aynısı adamlar günde en fazla 2 saat çalışıyorduy(Çalıoşan tanıdığım vardı) Özelliştirilmeden önce kullandığın internet ve iletişim kalitesi arasındaki dağı farkedemeyecek kadar körsün! ya şimdi seninla atışacağım sonra olanlar olacak yine ben kabuğuma çekiliyorum sen kendi çizdiğin siyasetin içinde oyalan Ama unutma bu şekilde gidersen kendi (M) görüşünden kayıp başka taraflara sürükleneceksin haberin olsun. artık yandaşı olduğun taraf (kendini apaçık belli ediyorsun) Kaymaya başladı başka taraflara amacınız ney? yanlışlarımızı ortaya koymakmı? amaç başta buydu evet ama artık amacınız diğerleri gibi kralama kampanyasından başka birşey değil bunun farkına dışardan bakan birisi rahatlıkla varabilir, ama içindekilerim varacağını hiç zannetmiyorum. seni bu foruma ilk geldiğin günden beri takip ediyorum safını çok değiştirdim hocam neyse hayırlı günler sana ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

bu yazı bir zamanlar ergenekon çok aktifken her yerde dolaşan provakatif yazılara benziyor :))

ergenokunmu? ergenekon ne arar la bazarda.

valla bunca senedir buralardayım ergenekon mergenekon görmedim.

bize gelmez ergenekon.

bize hertürlü iktidarı eleştrip kendisi bi alternatif koyamayanlar, fikir proje üretemeyip sadece var olanı eleştrenler gelir:)))))

zaten fındıktada para yok:))))))

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

seadog bunu yazdı:

Çok saf düşünüyorsunuz arkadaşlar, az politika siyaset kitapları okuyun. Telekom dedin ağzından 3 hecede çıktı gitti dimi bu kadar basit mi ya?

Yapmayın agalar etmeyin agalar kimseye nasihat edecek değilim ama lütfen biraz mantık çercevesinden bakınız olaylara, ama bu mantıkta başkalarının değil sizin 

elde ettiğiniz mantık olsun.

hoca bırak ya Devlet Kişisel Kurumun Satışına Ne Karışır?

TT özelliştirilmeden önce aldığınhizmeti sorarım sana
    ? çalışanları yemek bedava su bedava mantığıyla çalışmıyordu bile bakınız geçenlerdeki tekel olayının aynısı adamlar günde en fazla 2 saat çalışıyorduy(Çalıoşan tanıdığım vardı) Özelliştirilmeden önce kullandığın internet ve iletişim kalitesi arasındaki dağı farkedemeyecek kadar körsün! ya şimdi seninla atışacağım sonra olanlar olacak yine ben kabuğuma çekiliyorum sen kendi çizdiğin siyasetin içinde oyalan Ama unutma bu şekilde gidersen kendi (M) görüşünden kayıp başka taraflara sürükleneceksin haberin olsun. artık yandaşı olduğun taraf (kendini apaçık belli ediyorsun) Kaymaya başladı başka taraflara amacınız ney? yanlışlarımızı ortaya koymakmı? amaç başta buydu evet ama artık amacınız diğerleri gibi kralama kampanyasından başka birşey değil bunun farkına dışardan bakan birisi rahatlıkla varabilir, ama içindekilerim varacağını hiç zannetmiyorum. seni bu foruma ilk geldiğin günden beri takip ediyorum safını çok değiştirdim hocam neyse hayırlı günler sana ;)

Hocam safımı ben mi değiştirdim ?

Bir açıklar mısın rica etsem nasıl değiştirdim. Beni takip ediyorsan aslında böyle birşeyi nasıl dedin anlamadım.

Hizmet kalitesi diyorsun falan fıstık diyorsun dediklerinde pek tabi ki haklısın bir lafım yoktur. Fakat şu da var ki önemli olan onu devletin elindeyken özel bir şirket gibi yönetip bunları yapmaktı. 

Devletin elindeki şirketler adam olmuyor diyorsanız bakınız THY.

Benim amacım karalama kampanyası yapmak değil. Karalama kampanyası yapıyorsam eğer -beni takip ettiğini söyledğin için referandum postlarımı hatırla- anayasa değişikliğine evet diyeceğimi belirttim. E daha nasıl karalama oluyor bu ?

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

66albay bunu yazdı:

nolanded bunu yazdı:

ergenokunmu? ergenekon ne arar la bazarda.

valla bunca senedir buralardayım ergenekon mergenekon görmedim.

bize gelmez ergenekon.

bize hertürlü iktidarı eleştrip kendisi bi alternatif koyamayanlar, fikir proje üretemeyip sadece var olanı eleştrenler gelir:)))))

zaten fındıktada para yok:))))))

heh mesela fındık işini bile devlete maal eden çuval beyinliler !  Dünyanın yıllık fondık tüketimi atıyorum 750 bin ton ise türkiye bunun 3 katını üretiyor yılda elinde kalan fındıklarıda satamıyo e napsın devlet ! şu fındığı abartanlara ben burdan fak yu diyorum.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

telekomu verdik ya varmı ötesi. haberleşmeyi süper mantık. olası savas halinde haberleşme düşmanın elinde olucak süper mantık :)

le le le sakine
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rhodostethia
    rhodostethia's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

telekomu verdik ya varmı ötesi. haberleşmeyi süper mantık. olası savas halinde haberleşme düşmanın elinde olucak süper mantık :)

telekom özelleştikten sonra müşteri hizmetleri daha güzel ilgileniyo :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Zaten direk Irak'a dolaylı olarak ABD'ye gidecek param... halbuki bizim benzinimiz var. niye ıraktan getiriyolar ki. heryer petrol.

Demişinde hocam benim bildiğim kadarıyla Türkiyede zengin petrol yatakları mevcut ancak zamanında Amerikayla sanırım yapılan bir anlaşmaya göre hiçbir kuyuyu açma yetkimiz yok. Yanlışsam düzeltin bi yerden aklımda kalmış

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 4183 Toplam Mesaj: 32