Başbakanın Gafları/Klip
-
ZaL bunu yazdı:
-----------------------------
Mhp 1 az delikanlı olsa Bülent Arınç'ın ''Baş örtüsü namus borcumuzdur'' sözünü kötü 1 şeymiş gibi yayınlamazdı.. Hepinizin annesi kardeşi ablası var ve illaki baş örtülü olanda vardır.. Bazen dindar, bazen laik,bazen külhanbeyi ve bazeb kaypak Mhp nin son olarak ''iktidar olursak operasyon olacak'' deyip sonradan dilediği özürü hatırlatırım!
arkadaşa katılıyorum.ben bu sene oy kullanabilsem oyumu mhp'ye verirdim.desteklediğim parti mhp.ancak mhp'nin bu lafı kötü bişeymiş gibi göstermesine bende inanamadım hatta şok oldum.yakışmadı.
mhp'nin bi çizgisi vardır.mhp'nin başbuğu alpaslan türkeş dindar bir insandır ve her zaman türbandan yana tavır sergilemiştir.mhp iktidara her türlü laf koyayım mantığıyla hareket etti orda çok da yanlış yaptı kanımca. -
FireX bunu yazdı:
Dememiştir onlar canım adamların günahını almayın.Montajdır onlar montaj.Akpnin üstüne partimi var.Kişi başı milli gelirimiz 100 bin dolara çıktı.Enflasyon -600lere geriledi.Pkk sorunu çözüldü.Tüm pkk kampları artık Türkiyeyle ilgili umutları olmadığını söyleyerek ugandaya taşındı.Artık ürünlerin fiyatları %500 daha ucuz.İthalat ihracat %1000 arttı.Hele birde mübarek liderimiz tayyip yokmu.Onun kadar Atatürk ilkelerine bağlı adam tanımıyorum.İnsan grafiklere falan bakarda konuşur ayıp.
-----------------------------diceklerimi demişsin fazlası bile var (:
bide lise sistemini değiştirdiler 91 jenerasyonuna yapmadıları şey kalmadı. puan sistemi götümüze gire çıka yalama oldu
ülkeyi satmaktan başka bi iş yapmadılar. ab diye diye ülkenin sorunları neymiş ilgilenmediler
-
''toprağı satıyorsak alıp da götürmüyorlar ya'' ''baba gibi satarım'' Allah türkün yanında olsun..daha yasım tutmuyor ama 1 senem kaldı..atrik uyansin millet ne demek acaba satıyorsak alıp götürmüyorlar ya!! öyle şey mi olur?? cocuk mu bu millet yapmayın etmeyin...allah diyorsunuz iman diyorsunuz yok mu sizde allah korkusu??devletinize bağlı kalmayı size allah emrediyor bizlere vatan namusunuzdur diyor??yok mu hic biraz yürek?? metrekare basına 3000 mermi dusen yerlerde sehit oldu bizim ecdadımız. her karışını kanla suladı bizim ecdadımız nasıl satarsın gevur a ecdadının emanetini Atatürk'ün emaneti be adam?? Baba gibi satarım diyor ordan bi adamda sen neyi kime ne için satıyorsun? satarken soruyor musun? satmadan once türk şirketlerine yatırım için hisse icin kalkındırma icin öneride bulunuyor musun? Baba dediğin sahip cıkar baba dediğin namusunu satmaz.bir baba nasıl namusunu satar? milleti sömürdünüz millet kan ağlıyor. zengin iyice zengin fakir iyice fakir oldu. Bir gün gelecek 70 milyon,tüyü bitmemiş yetim senden ve sizin gibilerden hesap soracak..
Allah Yardımcımız Olsun...
Al bayrağımız göklerden hic inmesin
SAYGILAR..
-
Memleketimizin Toprakları satıldı ki ne satıldı.Didimde turk kalmadı heryeri ingilizler satın almış.Kendi topraklarımıza giremiyoruz barlara cafelere turkleri sokmuyorlar.Antalyadada durum farklı degil.orayıda ruslar fransızlar almanlar kapmış.kimbilir bilmedigimiz daha ne topraklar satıldı.Canim Ataturkumun kemikleri sızlamazmı?
-
Amına Koydumu Partisi :@
-
pehh!! devlet bahçeli önce kendi gaflarına baksın, sanki kendi sütten çıkmış ak kaşık...
bakın burda ne güzel diyor ozan arifim bahçeli için:
-
ulan mhp okadar biliyorda apoyu yakaladılarda neden asmadılar
adam iyi demiş cumhrb.ile bahcelinin ortak noktaları var ikiside konuşmayı bilmiyor
cumhur baskanın affettikleri suan askerimize kursun sıkıyor bunları akp mal etmeyin
kuzey ırağa girilsin diyorsunuz abd 300milyar dolar para dökmesine rağmen ırakdan çıkamadı 1 milyar dolara ihtiyacı olan ülkemi çıkıcak ordan hayır amerikanın bir oyunu ırakdan kaçmak için türkiyeyi ırağa çekmeye calısıyor türkiye ırağa girince kendisi aradan cekilip ıraklılarla türkler savaşa kızışcak senaryoyu hala göremiyormusunuz yazık valla gerilla muharebesinde herzaman üstünlük vurup kaçandadır arkadaşlar pkk köpekleride öyle yapıyorlar biz arıyoruz ve tuzaklarına düşüyoruz dağ taş aramakla bitmez bunlar öz kaynaklarını kesmeden gelirlerine el koymadan destekleyenlerin kafasını kırmadan sen elli defa sınır ötesi operasyon yapsanda bir işe yaramaz 30 yıldır yaramadığı gibi
bakınız: pkklı müühimmatı alıp gelip bingölde çatışıyor çatışmada mühümmat bitti tekrar gidip kuzey ırakdan mühimmatmı alıp geliyor sanıyorsunuz onca dağı taşı günlerce haftalarca yürüyerek. hayır içerden bunlara silah mühimmat ayarlanıyor sürekli
ve nasıl olurda bunu koskoca devletin askeri istihbaratı miti vs bilemez kimlerin yaptığını
bence biliyolar ve büyük rant ağaların korucuların vs vs kişilerin büyük geliri var bu kk denen illetten siz hiç bir ağanın öldüğünü duydunuzmu bir köyde veya zengin paralı bir köylünün hayır ben duymadım onca sene doğuda askerlik yaptım ama duymadım neden acaba arada sadece garibanlar ölüyor çünkü bu şerefsizler hepsi bir birine destek veriyo bu kafayla asarız keseriz kafasıyla asla pkk bitmez mantıkla zekayla biter bence tabi onun içinde türkiyeye bir fatih sultan mehmet lazım.25 senedir aha pkk dağılıyor aha çözülüyor aha pkk dan kacan kacana aha bilmem asker pkk talan etti bırakın ya anca kendimizi kandırıyoruz adamlar k ırakda devletlerini kurmak üzerreler tüm dünyadanda destek almasını başardılar biz ise hala kendimizi kandırıyoruz.
elli akp elli mhp elli chp gelde gene başaamayız bu kafayla
1:pkk paraları yiycekler nerden buluyor
2 pkk silah nerelerden geliyor
3 pkk içerde kimler destek veriyor (büyükbaşlar)
4:pkk silahlarını içerden kimler temin ediyor
5 korucularla pkklıların arasındaki bağlantılar ağalarda dahil
6pkk yurt dışındaki faliyetleri
7:pkk destek veren devletler
8pkk finansmanları gib gibi
bunlara çözüm lazım dağdaki iki salağı vurmuşsun nolcak bitermi böyle biter diyorsanız 30 yıldır vuruyoruz neden bitmiyor
-
beyler hemen atlamayın.bu video nun mhp tarafından hazırlandığını nerden biliyorsunuz?
Şubat 2001 Şubat 2007
Bono Faizi %155 Bono Faizi %19.2
Borsa 7.180 Borsa 44.253
Enflasyon %33.4 Enflasyon %9,65
İhracat 34.4 Milyar dolar İhracat 85,1 Milyar dolar
Dış ticaret 73 Milyar dolar Dış Ticaret 212 Milyar dolar
GSMH 148 Milyar dolar GSMH 380.6 Milyar dolar
K.Milli Gelir 2160 dolar K.Milli Gelir 5341 dolar
Büyüme -9.4 Büyüme 5.0
Bütçe açığı 40.1 Milyar YTL Bütçe açığı 3.9 Milyar YTL
Ybncı ytrm. -1.7 Milyar dolar Ybncı ytrm. 27 Milyar dolar..
-
qin ve obie;
saygılar:) güzel açıklama...
-
mimar bunu yazdı:
-----------------------------qin ve obie;
saygılar:) güzel açıklama...
saygılar sendende güzel açıklama