folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Başbakanın Hologram Konuşması , Fiyatı Vs

Başbakanın Hologram Konuşması , Fiyatı Vs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

http://www.59saniye.com/recep-tayyip-erdogan-icin-hazirlanan-ikinci-hologram/

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

benzine niye zam geldiği belli oldu boşbakan seçimde hologramlanacak.

böyle yorumlara çok gülüyorum arkadaş atın su at gözlüğünü :D adam siyasetle alakasız bir konu paylaşmış hemen benzne zam yok tayyip açız, yok ülke battı , ekonomi iflas etti, marmaray yolda kaldı, izmiri su bastı, sarıgul topbaşı öptü.. 

sanki dediklerin olmadı gibi yamzışın :D

olanlar hükümet tarafından kendi istekleriyle yapılmadı.Yolsuzluk adı altında atılan iftiralar yüzünden dolar yükseldi, benzine zam, faizlerin artması falan filen. Dediğine binaen Ekonomik başarı, 150 yıllık projenin gerçekleşmesi (cahiller için marmaray deniyor) izmir belediyesinin mükemmel hizmeti, lkenin siyasi başarıları. 

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171278/hologram-recep-tayyip-erdogan-hollywood-filmlerinde

http://alkislarlayasiyorum.com/etiket/?kelime=hologram

hologram recep tayip erdoğan :D aranan lakap

DadasAdam tarafından 30/Oca/14 12:19 tarihinde düzenlenmiştir

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

böyle yorumlara çok gülüyorum arkadaş atın su at gözlüğünü :D adam siyasetle alakasız bir konu paylaşmış hemen benzne zam yok tayyip açız, yok ülke battı , ekonomi iflas etti, marmaray yolda kaldı, izmiri su bastı, sarıgul topbaşı öptü.. 

olanlar hükümet tarafından kendi istekleriyle yapılmadı.Yolsuzluk adı altında atılan iftiralar yüzünden dolar yükseldi, benzine zam, faizlerin artması falan filen. Dediğine binaen Ekonomik başarı, 150 yıllık projenin gerçekleşmesi (cahiller için marmaray deniyor) izmir belediyesinin mükemmel hizmeti, lkenin siyasi başarıları. 

hüloğğğğğğğ tayyibin oğlu bilal olma hocam

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    SpectatorX bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    SpectatorX bunu yazdı
    DevilKingtr bunu yazdı

Senin bu yazdığın olayların olacağını AKP başa geldiğinden beri biliyorduk zaten. Üretmeden tüketmeyi, almadan satmayı, kanunu değiştirerek ihale yapmayı alışkanlık haline getirmişsiniz ki ülkenin şu an içinde bulunduğu ekonomik krizin asıl sebeplerinin bunla olduğunu görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz. İftiraymış da bilmem neymiş. Hadi ispatlasınlar öyle birşeyler yapmadıklarını. Tayyip daha Urla'daki villaları bile inkar etmedi. Emniyetin, yargının anasını bellediler. Biraz daha yer değiştirseniz zaten herkes eski yerine falan dönecek heralde. Operasyon yapanın yeri değişti bir anda. Biz bu polislerin cemaatin polisleri olduğunu 2000 lerin başından beri biliyoruz ama siz onların desteğiyle bu ülkenin bir çok masum vatansever insanını uydurma delillerle içeri attınız. Teröristleri baş tacı ettiniz. Cemaatle aranız bozulunca tüm foyalarınız birbir ortaya çıktı. Biraz Amerika'da ki tartışmaları da dinle. Adamlar bas bas bağırıyor Türkiye ekonomisi tamamen çökecek diye. Daha dün gece izledim Amerika Büyükelçisi ABD'de yayınlanan bir programda Türkiye konusunu tartıştı diğer ekonomistler ve muhabirler ile. Türkiye'nin sonu sayenizde belirsiz bir hal aldı. Umarım ampulünüz en kısa zamanda patlar da cam kırıklarıyla kıçınızı kestirirsiniz cemaate.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

sıradaki beklenen video formatı

http://www.youtube.com/watch?v=NPP10z9nz8I

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    DevilKingtr bunu yazdı

http://www.trthaber.com/haber/gundem/hazine-yardimi-alan-siyasi-partilerin-kasasi-dolacak-114819.html 

yeterli cevaptır sanırım

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Amk adam ne sormus ne yazmis yapilan yorumlara bak.

Herkes siyasetci su ulkede bende buna ayar oluyorum. Akpliden tut chpli mhpli herkes siyasetten anliyo herkes devlet kurtariyo.

Ayni su tv de cikip futbol yorumculugu yapipta futbol topuna halisaha da bile dokunmamis adamlarin yaptigi ise donuyo olay.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

koyunlar nasıl alkışlıyorr ne güzel soydun diyee <3

Break Dance Bboy MaxeL
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dakikası 15 binnara ne lan? Sebep? Özel uçağına binip gidip gelseymiş ameneka.

while (1<2)
Toplam Hit: 6299 Toplam Mesaj: 49