Başbakanın Hologram Konuşması , Fiyatı Vs
-
http://www.59saniye.com/recep-tayyip-erdogan-icin-hazirlanan-ikinci-hologram/
-
Prometheus bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
benzine niye zam geldiği belli oldu boşbakan seçimde hologramlanacak.
böyle yorumlara çok gülüyorum arkadaş atın su at gözlüğünü :D adam siyasetle alakasız bir konu paylaşmış hemen benzne zam yok tayyip açız, yok ülke battı , ekonomi iflas etti, marmaray yolda kaldı, izmiri su bastı, sarıgul topbaşı öptü..
sanki dediklerin olmadı gibi yamzışın :D
olanlar hükümet tarafından kendi istekleriyle yapılmadı.Yolsuzluk adı altında atılan iftiralar yüzünden dolar yükseldi, benzine zam, faizlerin artması falan filen. Dediğine binaen Ekonomik başarı, 150 yıllık projenin gerçekleşmesi (cahiller için marmaray deniyor) izmir belediyesinin mükemmel hizmeti, lkenin siyasi başarıları.
-
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/171278/hologram-recep-tayyip-erdogan-hollywood-filmlerinde
http://alkislarlayasiyorum.com/etiket/?kelime=hologram
hologram recep tayip erdoğan :D aranan lakap
DadasAdam tarafından 30/Oca/14 12:19 tarihinde düzenlenmiştir -
SpectatorX bunu yazdıPrometheus bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
böyle yorumlara çok gülüyorum arkadaş atın su at gözlüğünü :D adam siyasetle alakasız bir konu paylaşmış hemen benzne zam yok tayyip açız, yok ülke battı , ekonomi iflas etti, marmaray yolda kaldı, izmiri su bastı, sarıgul topbaşı öptü..
olanlar hükümet tarafından kendi istekleriyle yapılmadı.Yolsuzluk adı altında atılan iftiralar yüzünden dolar yükseldi, benzine zam, faizlerin artması falan filen. Dediğine binaen Ekonomik başarı, 150 yıllık projenin gerçekleşmesi (cahiller için marmaray deniyor) izmir belediyesinin mükemmel hizmeti, lkenin siyasi başarıları.
hüloğğğğğğğ tayyibin oğlu bilal olma hocam
-
SpectatorX bunu yazdıPrometheus bunu yazdıSpectatorX bunu yazdıDevilKingtr bunu yazdı
Senin bu yazdığın olayların olacağını AKP başa geldiğinden beri biliyorduk zaten. Üretmeden tüketmeyi, almadan satmayı, kanunu değiştirerek ihale yapmayı alışkanlık haline getirmişsiniz ki ülkenin şu an içinde bulunduğu ekonomik krizin asıl sebeplerinin bunla olduğunu görmüyorsunuz yada görmek istemiyorsunuz. İftiraymış da bilmem neymiş. Hadi ispatlasınlar öyle birşeyler yapmadıklarını. Tayyip daha Urla'daki villaları bile inkar etmedi. Emniyetin, yargının anasını bellediler. Biraz daha yer değiştirseniz zaten herkes eski yerine falan dönecek heralde. Operasyon yapanın yeri değişti bir anda. Biz bu polislerin cemaatin polisleri olduğunu 2000 lerin başından beri biliyoruz ama siz onların desteğiyle bu ülkenin bir çok masum vatansever insanını uydurma delillerle içeri attınız. Teröristleri baş tacı ettiniz. Cemaatle aranız bozulunca tüm foyalarınız birbir ortaya çıktı. Biraz Amerika'da ki tartışmaları da dinle. Adamlar bas bas bağırıyor Türkiye ekonomisi tamamen çökecek diye. Daha dün gece izledim Amerika Büyükelçisi ABD'de yayınlanan bir programda Türkiye konusunu tartıştı diğer ekonomistler ve muhabirler ile. Türkiye'nin sonu sayenizde belirsiz bir hal aldı. Umarım ampulünüz en kısa zamanda patlar da cam kırıklarıyla kıçınızı kestirirsiniz cemaate.
-
sıradaki beklenen video formatı
http://www.youtube.com/watch?v=NPP10z9nz8I
-
DevilKingtr bunu yazdı
yeterli cevaptır sanırım
-
Amk adam ne sormus ne yazmis yapilan yorumlara bak.
Herkes siyasetci su ulkede bende buna ayar oluyorum. Akpliden tut chpli mhpli herkes siyasetten anliyo herkes devlet kurtariyo.
Ayni su tv de cikip futbol yorumculugu yapipta futbol topuna halisaha da bile dokunmamis adamlarin yaptigi ise donuyo olay.
-
koyunlar nasıl alkışlıyorr ne güzel soydun diyee <3
-
Dakikası 15 binnara ne lan? Sebep? Özel uçağına binip gidip gelseymiş ameneka.