Basbakanlik Bursu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    1 inci sorum bu burslar ne zaman aciklanir sitesine girdim bi aciklama yok 2 incisi ise katki kredisi alirken yani geri odemeli burs bunu bildigim kadariyla bankalarla yapiyolar burs alicak ogrencinin daha once bankalar tarafindan karalisteye girmesi katki kredisini etkilermi 3 uncu ise burs u verirken adina kayitli banka hesap nolarn denetlenirmi 4 burs veren ozel kuruluslar varmi tavsiye edecegiz

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

aralıkta açıklanacak ocakta yatacak

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Basvurulabilecek ozel sirket var mi bildiginiz bana da lazim odtu bilgisayar muh.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

konuyla alakasız ama  .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler

der die das
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    tev varda geri odemeli 350 lira falan diye duydum

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    ben de bununla alakalı konu açmayı düşünüyordum şöyle bir yazı var sitede fakat tıklayıp tc no ve güv. kodunu yazıp girmeye çalışınca güv. kodu yanlış hatası veriyor sizde de öyle mi? 
    2011-2012 ÖĞRETİM YILINDA (YURTİÇİ) BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ MÜRACAATI YAPAN
    ÖĞRENCİLERDEN İSTENEN BELGELER İÇİN TIKLAYINIZ 

(Yurtdışı bir yükseköğretimde okuyan öğrencilerden istenen belgeler daha sonra duyurulacaktır.)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben de bununla alakalı konu açmayı düşünüyordum şöyle bir yazı var sitede fakat tıklayıp tc no ve güv. kodunu yazıp girmeye çalışınca güv. kodu yanlış hatası veriyor sizde de öyle mi?
    2011-2012 ÖĞRETİM YILINDA (YURTİÇİ) BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ MÜRACAATI YAPAN

(Yurtdışı bir yükseköğretimde okuyan öğrencilerden istenen belgeler daha sonra duyurulacaktır.)

ben bu sbh girdm o sehit cocugu vs olanlar icin isteniken ek belgeleri kapsiyor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

bychaos bunu yazdı:
    g2k bunu yazdı:

2011-2012 ÖĞRETİM YILINDA (YURTİÇİ) BURS, ÖĞRENİM VE KATKI KREDİSİ MÜRACAATI YAPAN

ben bu sbh girdm o sehit cocugu vs olanlar icin isteniken ek belgeleri kapsiyor

herkes giriyor ben de niye hata veriyor anlamadım ki.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek
    Karsiliksiz bir burs yok mu su piyasada
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

ZoRKaYa bunu yazdı:
    Karsiliksiz bir burs yok mu su piyasada

karşılıksız bi ton burs var da onları takip edip zamanında başvurman lazım bir sürü belge istiyorlar tabi. bazıları mülakata falan çağırıyor. çıkma ihtimali çok düşük olduğu için uğraşmaya değer mi değmez mi senin bileceğin iş. ha tanıdık falan varsa daha kolay çıkar tabi.

ie den girdim oldu bu arada.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeLLB0y
    HeLLB0y's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:

konuyla alakasız ama  .kredi değil burs alttan kaç ders kalınca ve ya ortalama kaçın altına düşünc kesiliyor bilgisi olan var mı beyler

tam olarak bilmiyorum fakat 3 ders aldığında alttan krediye çevriliyordu kardeş ama sen işini sağlama al düzgün bilen birisine danış.

The End
Toplam Hit: 2021 Toplam Mesaj: 14