folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Başbuğdan Özlü Sözler

Başbuğdan Özlü Sözler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    xtlan senin basbugun Atatürk olsun  ki zaten öyledir sende kalsın ve mümkünse tartısma ortamı yaratma.Biz basbugumuz diyoruz davamızın , ülkümüzün basını cektigi için diyoruz umarım anlamısndır.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

TÜRKLÜK bedenimiz, İslamiyet ruhumuzdur. Ruhsuz beden ceset olur.

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

bu ikisi çok dogru

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    8mm
    8mm's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Gönüllerin Başbuğu diye birşey olmaz,böyle yaklaşım olur mu?

Sıfat pozisyonu doldurana verilen isimdir.

Kimse sana özgürlük veremez. Kimse sana eşitlik veya adalet veya başka birşey veremez. Eğer adamsan, sen alırsın. 8mm@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek
    simel1982 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hepiniz birer Türk Bayrağı'sınız. Bayrağı lekelemeyin, kirletmeyin yere düşürmeyin.

bu ikisi çok dogru

bunların üstüne laf söylenmez herkesin başbuğu kendinee...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi

iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :)  senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.

bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    bozkurt2334 bunu yazdı:
    simel1982 bunu yazdı:

bu ikisi çok dogru

bunların üstüne laf söylenmez herkesin başbuğu kendinee...
    herkezin başbugu kendine diye birşeymi olur yapma öyle düşünme. Atatürkten sonraki en sevdiğim adam Türkeştir

Atatürk, unutmaki sana bu vatanı kazandıran kişilik, başyapıt.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    bozkurt2334 bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:
    bu isin gonulu falan olmaz. her isteyen arkasina belli bir zumreyi alan gonullerin basbugu olmaz.basbugluk dediginiz kavram o kadar basit ici bosaltilacak bir sey degil.
    arkasındaki kitleyi küçümseme ama.bu kadar kişi o şahsa gönüldeün destek vermişse bunu görmezden gelemezsin
    kucumsedigim falan yok zaten oyle bir sey demedim ki bunu nereden cikardin.sadece basbugluk denilen kavram dusundugunuzden coook cok daha buyuk bir sey oldugunu soyluyorum. ve turkesde basbug falan degildir.

"Toros dağlarının tepelerinde tek bir Türkmen evinin bacası tüter halde kalmış ise, ben bu milletten umudumu kesmem, bayrağımı göğsüme sarar, milletimin istiklali uğruna ölürüm. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bozkurt2334
    bozkurt2334's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:

iyi diyorsunda buna ben karar vermiyorum zaten :)  senin parti baskanin olabilir senin icin ulasilmasi imkansiz birisi olabilir senin idolun, hayatinin anlami herseyin olabilir ama basbug olamaz.birakin orduyu milleti hukumeti bile yonetmemis birisi nasil basbug olacak.

bir insanin basbug olmasi icin belli kriterler vardir. yoksa her onune gelen kendini bir seyler ilan eder.

sen bizi yanlış anladın heralde biz Atatürk düşmanı falan deiliz ki...ikisinin konumları ve yaşamış oldukları dönem çok farklı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    xtlan bunu yazdı:

şimdi sen bize Atatürk düşmanıda dersin neyse uzatmayı pek sevmem.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xtlan
    xtlan's avatar
    Dişi
    bozkurt2334 bunu yazdı:
    xtlan bunu yazdı:

sen bizi yanlış anladın heralde biz Atatürk düşmanı falan deiliz ki...ikisinin konumları ve yaşamış oldukları dönem çok farklı..
    yok siz beni yanlis anladiniz.ben turkese kotu iyi yada yaptiklari yanlis dogru demiyorum. ortada yanlis kullanilan bir kavram var onu duzelttim sadece.

tornavidanin dedigi gibi tartismada yaratmiyorum...ortada tartisilacak bir sey yok cunku...  tartismaya acik bir konu degil zaten basbugluk kavrami bellidir.oyle gonulle olacak is degil bunu anlatiyorum.

Toplam Hit: 4719 Toplam Mesaj: 49