folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Başbuğ'un Ses Kaydı Gerçek Çıktı

Başbuğ'un Ses Kaydı Gerçek Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Bu arada forumlarda hakretlere katlanılamıyoruz.burası bilgi kısmı oysa küfür edilseydi herhalde somutsuzluk gerçekleşmez demek saçma olur bu toplumumuza özel.akıllı insan küfüre değil hakarete dayanamaz.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palamut
    Palamut's avatar
    Erkek

ben bu kozmik oda olayını anlamadım

NAH girerler...

demiş.. mahalle ağzıyla birde yurtdışında konferans veriyor :| gerçi çatır çatır girdiler o ayrı meselede

Banla beni...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -------------------------------------------------------

Yani başbuğ darbe planı yapıyor öyle mi? Yav adam genelkurmay başkanı saçma sapan konuşmayın. Darbe yapmak istediği an yapar kimsede direnemez! Şimdi darbe yapacam dese yapar ve gider hukukuda değiştirir savcılarıda alır hakimleride alır hükümetide indirir kendisine hakaret edenlerinde becerir! Kaldı ki bu kadar hakaret iftiradan sonra zaten yapan adam yapardı. Ne kadar mantalitesiz konuşuyorsunuz böyle anlam veremiyorum. Adamın elinde koskoca ordu var. Ama o bunlara rağmen hukuka saygılıyız, hukuka saygılı olur diyor. Sizin gibilerde "Araba çalan adam bile şifreli konuşuyor, darbe yapacak adamda bir zahmet söylemesin" diye dengesizce konuşuyor. Bu ülkede darbe olursa bil ki sizin gibiler yüzünden olur!

-----------------------------

zuhaha mantığa bak adamın elinde ordu varmış :D O ordu ööle ortalık malı değil organize olmadan kimse senin emrinde devlete darbe yapmaz. Senin mantığına göre başbakanda ülkenin başında istediğini yapar. Sonucta devlet adamın elinde, nie millet karşı çıkıyo biyerler satmasına o zaman. :D Ordu adamın elinde diye ööle istediğini yapabilir diye bi kuralmı var. Başına geldiği gibi gider. Hadi bi aksiyon olsun bi darbe yapiyim millet zaten emrimdemi diicek. Darbe yapmak için organize olmak lazım bu adamlarda onu yapıyo zaten bilmem anlatabildimmi...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    twilight_flame
    twilight_flame's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

DrKill bunu yazdı:
    -------------------------------------------------------

Yani başbuğ darbe planı yapıyor öyle mi? Yav adam genelkurmay başkanı saçma sapan konuşmayın. Darbe yapmak istediği an yapar kimsede direnemez! Şimdi darbe yapacam dese yapar ve gider hukukuda değiştirir savcılarıda alır hakimleride alır hükümetide indirir kendisine hakaret edenlerinde becerir! Kaldı ki bu kadar hakaret iftiradan sonra zaten yapan adam yapardı. Ne kadar mantalitesiz konuşuyorsunuz böyle anlam veremiyorum. Adamın elinde koskoca ordu var. Ama o bunlara rağmen hukuka saygılıyız, hukuka saygılı olur diyor. Sizin gibilerde "Araba çalan adam bile şifreli konuşuyor, darbe yapacak adamda bir zahmet söylemesin" diye dengesizce konuşuyor. Bu ülkede darbe olursa bil ki sizin gibiler yüzünden olur!

Darbe yapmak için organize olmak lazım bu adamlarda onu yapıyo zaten bilmem anlatabildimmi...

Bu sonuca nasıl varabildin merak ettim? Ergenekon diyeceksen o daha yargılama sürecinde daha kanıtlanmış kesin bir karar yok. Ayrıca cemaatleri araştırdı diye içeriye tıkılan başsavcının olduğu bir ülkede hukuksuzluk diz boyuyken hukuka güvende sarsılmaya başlamışken bunları yargılayanlara nasıl güvenecez onu da anlamış değilim. akp denen parti ve başındaki peygamber tayyip işine gelen kararlar alınca hukuk özgürdür demokratik bir ülkede yaşıyoruz diyor. Ama kendi kuyruklarına basıldı mı taptıkları fetoş falan tarzı cemaat yapılandırmalarına inceleme başlatıldı mı hukuk darbe yapmaya çalışıyor diyor.

İşin daha bir ilginci HSYK ve Yargıtay kararlar doğru derken tayyipin atadığı sözde adalet bakanı kararlar yanlış diyor. İnsanın diyesi geliyor Lan herkes yanlış bir sen mi doğrusun? (Unutmuşum peygamberler özel insanlardı onlar hata yapmaz! Bir şükür namazı kılın gelin tayyip için hadi bakim :) )

Sevgimizin Bittiği yerde Nefretimiz Başlar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek

onu bunu bırakında sayin Başbuğ Doğru konusmusmu? konusmus... BİTTİ

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

deniz baykal , erdoğanın siyaset yasağını kaldırmıştı.Boğazda mı bir yerde yemek yemişler.Fotoğrafları vardı ama hemen yok ettiler.

BEn deniz baykalın ve genel kurmay başkanının da erdoğanın hizmet ettiği yere hizmet ettiğini düşünüyorum.

---

Yahudilerin yapısı, yandaş ve karşıt medyaları, tarafları ele geçirir.İStedikleri gibi oynatırlar

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jizz_jix
    jizz_jix's avatar
    Erkek

Abi bu işin bokunu çıkardılar ne kadar işe yarar adam varsa hepsini dinliyolar

Dinliyolarda ellerine ne geçiyo ne anlıyolar

bunları bulup ellerini kulaklarını keseceksin ÇOLAK olsun amına koduklarım

TURKCELL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Başbuğ geçenlerde elimdekileri açıklarım demişti. Bu ona karşı piyasaya sürülmüş birşey sanırım. Gözdağı verme amaçlı olabilir.

λ
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:

Prometheus bunu yazdı:

adama niye laf ediyosunuz?

dinlendiği falan yok

kaydın %100 doğru olduğu da şüpheli (bakınız açıklama)

Doğrulandı işte arkadaşım ne diye kasıyorsun? Her yerde farklı olayım göze batayım, diye kasıyorsun. Geçen akpyi savuyordun. Ne ayak olduğun belli değil. Ses tonundan, kaydın kalitesinden ve yapılan açıklama metninden dahi belli zaten. Orada %100 Genelkurmay başkanının diyecek halleri yok. Biraz kelime oyunu yapılmış düzenlenmiştir sözcüğüyle. TSK'yı savunacağız diye aksine rezil etmeyin.

sana ne kasıcam üstüne alınıyosun benim problemim değil

sen okuduğun mesajı anlamıyosun kimin neye karşı neye destek olduğunu anlamıyosun o da benim problemim değil senin eksiğin

benim ne olduğumu sen göremiyosan belli olmadığı anlamına gelmez - senin görme problemin olduğu anlamıan gelir

akpyi savunmadım ama doğru bi iş yaptığına inanırsam savunurum da

dar kafalı olacak halim yok - örnekleri mevcuttur - başkalarının aksi örnekleri de mevcuttur

farklı olma derdim var evet ama gerçek hayatta davranışlarımla olumlu anlamda farklı olma derdim var

başkaları gibi net aleminde 2 lafla üste çıkıp fark yarattığımı zannetmiyorum

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

twilight_flame bunu yazdı:

İşin daha bir ilginci HSYK ve Yargıtay kararlar doğru derken tayyipin atadığı sözde adalet bakanı kararlar yanlış diyor. İnsanın diyesi geliyor Lan herkes yanlış bir sen mi doğrusun? (Unutmuşum peygamberler özel insanlardı onlar hata yapmaz! Bir şükür namazı kılın gelin tayyip için hadi bakim :) )

en azından adamlar ne yapmaya çalıştıklarını saklamıyo chp gibi. Sırf oy için çarşaf açılımı yapan toplaramı kaldı adaleti savunmak. Peygamber meselesine gelince başka bir millet vekili çıkıp saçmalıyor ama olay akp nin başına kalıyo tayyibin başına kalıyo. Şimdi kılıçdaroğlu çıkıp saçmalasa bişeyler bu onun mallığımı olur sence yoksa deniz baykalınmı bi düşün istersen. Bi ***  biliyomuş gibi konuşman öldürüyo beni zaten şükür namazı kılın gelin falan. Bu iş akp chp işi değil. AKp ninde o kadar kirli çamaşırı var chp ninde mhp ninde olay parti olayı değil. Ülkede yolsuzluk had safada biri diğerinin kuyruğuna basarsa diğeride onun foyasını meydana çıkarır tabi. Halk ikisinide görüyo akp ve tsk dan bazı ibneler birbirini yiyo. Chp ve mhp leş kargası gibi birbirlerini bitirselerde bende kar sağlasam diye bakıyo. Kusura bakmada bu ülkede öyle doğru insan kalmadı kimse bana Başbuğ sütden çıkmış ak kaşık diyemez..

Toplam Hit: 8708 Toplam Mesaj: 53