Başıma Gelmeseydi İnanmazdım.
-
Konuyu geyik bölümüne açıyorum çünkü geyikten başka birşey yapılmaz bu durumla ilgili..
Bir tanıdığın laptopunun monitörü kırılmıştı değiştirdik felan işte.. Ulan monitör evde düzgün çalışıyor..
Götürdüm kadının yanında açtım monitör bozuk rezil oldum.. Tam kadının yanından çıktık arabada açiyim dedim monitör düzgün :|
Ben hiç bir mana veremedim :/
Düzenleme : Geyik konusunda anasayfada görünmedi. Bir yaptırım var da haberim yok galiba :D
-
Gelde gülme şimdi aahahaha :D
-
iyiki geyik bölümüne açmıssın he
Tahribat Forum

Bilgisayarla İlgili Diğer Konular

Başıma Gelmeseydi Inanmazdım. -
cindir cin
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
iyiki geyik bölümüne açmıssın he
Tahribat Forum

Bilgisayarla İlgili Diğer Konular

Başıma Gelmeseydi Inanmazdım.
-----------------------------Düzenlemeyide oku hocam. Tükürdüğümü yalamiyim sadece düzenliyim dedim :D
-
inandın mı şimdi?
-
Bknz. Murphy kanunları...
-
faruk_sahin bunu yazdı:
inandın mı şimdi?
-----------------------------Ahahaha :D Evet. :D
-
Nerde gülücektik ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
Nerde gülücektik ?
-----------------------------İsteyen istediği yerde güler hocam. Geyik yapılabilitesi yüksek bir mevzuydu. Geyik bölümüne açiyim dedim anasayfada görünmedi. Ki zaten yapan da yapıyor şuan geyiğini. Niye bu kadar kasalak konuşuyorsun ki ?
-
AsilKan bunu yazdı:
Smirnoff bunu yazdı:
Nerde gülücektik ?
-----------------------------İsteyen istediği yerde güler hocam. Geyik yapılabilitesi yüksek bir mevzuydu. Geyik bölümüne açiyim dedim anasayfada görünmedi. Ki zaten yapan da yapıyor şuan geyiğini. Niye bu kadar kasalak konuşuyorsun ki ?
Ben komik birşey göremedim konudada ondan sordum.. Geyik bölümü anasayfada çıkmıyor zaten..