Başımdan Geçen Bi Olay
-
faruk_sahin bunu yazdı:
-----------------------------
crafty bunu yazdı:
faruk_sahin bunu yazdı:
yassun bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
ewet ve seçimlerde ya boş atıcam yada akp ye vericem daha iyisi gelene kadar en iyisi buaynen katılıyorum...
hocam yazılanları bir oku biz şuanda kime oy verirsiniz olayını tartışmıyoruz ;)
-----------------------------asıl söylemek istedğim daha iyisi gelene kadar en iyisi bu...
-----------------------------Bak imzanda ne güzel söylemişsin "Hayat senin başkalarına bırakma !!!" Daha 18 yaşındasın aramızda fazla bir yaş farkı yok sadece 9 yaş!!!
Nasihat verebilecek ne yaştayım nede o bilgi düzeyine sahibim ama benim bugüne kadar öğrendiğim tek şey araştırmadan, soruşturmadan, sağdan soldan kulak dolduran bilgiler ile bir işe girişmemek oldu, Bu söylediğim kulağının bir tarafından girip diğer tarafından çıkabilir fakat lütfen size takılan o at gözlüklerinden kurtulup her iki taraf içinde, objektif bir şekilde olaylara yaklaşmaya çalışın.
Hayatını; başkaları çıkardığı anayasa ve kanunlar ile emin ol kısıtlayacaklar.
Eğer tarafını tuttuğun partinin hatalarını görmekte zorlanıyorsan bir kaç örnek vereyim bunların üstünde araştırma yap ve kimin hata yaptığını tekrar tekrar düşün düşünmezsen çünkü herşey için çok geç olabilir.
AKP iktidara geldiği ilk sene, ilk iş olarak ülkenin vazgeçilemez maddi kaynaklarını özelleştirerek, bir bakıma Ülkeyi yabancılara peşkeş çekmiştir.
Bunların en büyük örneği: TÜRK TELEKOM'dur, diğerleri ise şöyledir; Erdemir, isdemir, Petkim, tubraş, LİMANLAR, TEKEL. Liste uzayıp gidiyor.
"He bide şunuda unutmamak gerek çalık grubuna hazineden 700m $ haksız ödenek vererek medyayı satın almayada kalktılar. sence mantık ne o parayı çalık kaç senede geri ödeyecek yada ödemeyecek? mantıklımı bir firmaya büyük bir ödenek vererek bir şirket satın aldırtması? Hatta geri ödemesini 2011 e kadar ertelediler diyede biliyorum."
bunu geç özelleştirilen kurumlar yada devlet firmaları sence satıldığında mı daha fazla kar elde etmiştir? yoksa işletildiğinde mi? o şerefi olmayan şerefsiz Unakıtan çıktı tvlerin önünde basbas bağırdı babamın malı gibi satarım dedi, sen bunları göremiyorsan, senin altından evini, arabanı, huzurunu, haklarını, kişiliğini, karakterinide alsalar sana koymaz o zaman.
Bence bazı kritik kararları verirken çok çok çok iyi düşün ve araştır. tarafını tuttuğun adamlar senin tarafında değil çünkü!!!
-
Ben herhangi bişeyi körü körüne destekleyen biri değilim..Erdoğanın yaptığı işler blki tamamıyla doğru olmayabilir..Ben akp li filan da değilim ama şöyle bir kılçdaroğlu, bahçeli gbi isimlerin başa geçtğini düşünmek istemiyorum..Çünkü adamların konuşmalarını dinliyorum ağızlarından işe yarar bişey çıktığı yok..Yani ben şahsen diğerlerine göre daha iyi durumda görüyorum..
-
faruk_sahin bunu yazdı:
Ben herhangi bişeyi körü körüne destekleyen biri değilim..Erdoğanın yaptığı işler blki tamamıyla doğru olmayabilir..Ben akp li filan da değilim ama şöyle bir kılçdaroğlu, bahçeli gbi isimlerin başa geçtğini düşünmek istemiyorum..Çünkü adamların konuşmalarını dinliyorum ağızlarından işe yarar bişey çıktığı yok..Yani ben şahsen diğerlerine göre daha iyi durumda görüyorum..
tayyibin ağzından ii ne duydun hoca :D -
craft hocam işin boku çıktı.. :D
siyaset pek hoşlanmadığım bişey...
-
Türk Milliyetçiliği yapmaktan aciz bir CHP Atatürk partisi olamaz. Simgesi olarak bulundurduğu 6 ilkeyi omuzlarında taşımanın kolay olmadığının farkında değiller..
Tayyip ve fetoş gibi dini ve yurdum insanının buna bağlılığını kullananlar, Türkiye topraklarına bile sokulmaması gerekirken iktidar olabiliyor..
Slogancı bir milletiz. Ancak 10 Kasım'dan 10 Kasım'a Atam İzindeyiz derler alakaları bile yoktur..
23 Nisan'da okullarda müzik ve yeme içme eğlencesi yapılır.. Günün anlam ve önemi kimsenin umrunda mı ? Bence değil..
Ülkenin çarpıklaşmış bir halde olduğunu, alkol ve sigara kullanımının yaş ortalamasının 10'a 11'e belkide daha aşağıya düşmüş olduğundan anlayabiliyoruz..
Ben henüz geçim sahibi değilim fakat , babam emekli maaşının üstüne ek iş olarak kamyon sürerken borcu 7 , 8 katına çıkabiliyor.. Ki bunu yurt genelinde yaşanan bir buhran olarak düşünecek olursak ortaya tam bir felaket çıkıyor..
Terör örgütü pkknın hiç alakası olmadığı halde , kürt sorunu olarak gösterilmesi hoşlarına gidenlerin içinde kürtlerin de olması Türk milliyetçilerini kızdırırken yapılan zerdüştlük ve ırksız faşistlik gözardı edilip Milliyetçi kesim taşlanıyor..
Şehitler ölmez , vatan bölünmez diyorsun bu forumda karşılaştığım bir öküz pkk ve Mehmetçik arasındaki çatışmalara müslüman müslümanı vuruyor , Mehmetçik şehit değil diyebiliyor..
Ya da boşverin bunları düşünmeyi Elhamdülillah! herşey iyiye gidiyor.
-
yassun bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
@yassun hocam bak yanlış anlama dalga geçme amaçlı sormuyorum tamamen merak...
şu akp denen partide sizin görüp de bizim göremediğimiz şey nedir?
peki hocam soruna cevap vericem ama bende şunu sorayım akp de olmayıpta mhp veya chp de ne görüyosunuz biz göremiyoruz
-----------------------------en azından din üzrinden siyaset yapmıyorlar..yalan söyleselrde ölçülü sylüyorlar..
-
adam bakmis ...
notunu vermis demekki direk.
dusunmustur adam ...
bu cocuk buyuklerin lafina karismamayi bilmiyorsa siyasetten ne anlasin demistir.
-
konuyu biraz hoplatıyorum ama mynette bir haber var;
http://haber.mynet.com/detay/dunya/israilde-turkiye-travmasi/521748
bakın orda adam ne demiş
"Bence dış politikanız megalomanca. Bölgedeki en önemli ülke olduğunuzu düşünüyorsunuz. Oysa Mısır sizi istemiyor, İsrail istemiyor. Suriye’nin bile kendi planları var. Bu kadar önemli bir oyuncu olabileceğinizi düşünmeniz absürt. AB üyesi olmanız zor, kitle imha silahınız yok. Kıbrıs’ı, Kürt meselesini, çözemiyorsunuz. Erdoğan’ın popülizmi anlamsız."
Sizce bu adam haklımı değil mi ??tartışmak için değil, adam gibi düşünüp karar verir.
-
tamam, oskarıda kılıçtaroğluna verecez zaten deseydin sende hacı :D
-
Konuşulmaz o amcalarla ne kasıyon kendini. Yaşlılara yer yok.