Basit Bir İndex.Html Yi Nasıl Hackleyebilirim? Nasıl Bir Yol Uygulamam Gerekir?
-
slm arkadaslar.amatorce yazılmıs basit bir index.html yi nasıl hackleyebilirim? nasıl bir yol uygulamam gerekir?
anlatma imkanınız var mı yada yardım etmek isteyen bir murid?
yardımcı olmak isteyen arkadaslara şimdiden teşekkürler.kolay gelsin herkese..
-
Genelde html sitelerde pek açık bulunmaz.İşin biraz zor :)
-
Bu soruyu sorduğuna göre hiç bişiiyi hackliyemezsin,ama eer bilgin olsaydı bile html sayfa hacklenemez,farklı yollarla siteye bişiler yapılabilir ama :)
-
şincik varya:) muhtemelen ilk mesajın. kelimelerime dikkat etmeliyim ki; şevkin kırılmasın. umarım anlatabiliyorumdur:)
görünüm kaynak, oraya hackledim yaz ve kaydet sonra dosya, çevrimdışı çalış de. f5e bas.
hacklemiş olcan ehuehdsfjhdsfhjudfs
-
sewimsiz biraz duzgun davran tamam sitede yeni olabilir bilmeyede bilir ama bu davranisi
senin onu ezmeni gerekmez !!!!! ADAM AKILLI DUR WE DAWRAN .... baskalrini kucumseme
-
Sosyal Mühendislik Yapabilirsin.Başka Site Sahibine Keylogger Yedirebilirsin Ama Direk Atarsan AV ler Öter.Onun İçinde Crypt Yapman Gerekir.Güzel Keylogger Sana Önerim Ardamax Keylogger :) Ayrıca Sevimsiz İnsanlar Senden Yardım İsterse Dalga Geçmen Gerekmez Aksine Yardım Etmen Gerekir.! Sana Tavsiyem Keylogger Yedirip FTP Veya Domain Bilgilerini Alman İnş Yardımcı Olabilmişimdir :)
-
dayı galiba pek bişey bilmiyon . seni tahribat.com dokuman arsivine yönlendirmekle şeref duyarım ...
-
valla işin zor html ise zor biraz ama sen yinede tbt de bi araştır varsa burda vardır yoksa uğraşma
-
haklısınız ama şöyle düşünelim. rastgele konu açmamak lazım.
şöyleki msn nasıl hacklerim diyene http://www.tahribat.com/logout.asp burdan deniyor . anlıyorsunuz ?
döküman vs. okumalı değilmi ? okuma yazma bilmeyen bir çocuğun ya arkadaşlar ben bi kitap yazıyom da şurası hakkında fikrinizi almak istiyorum demesi ne kadar mantıklı ? önce okumayı yazmayı öğrenmek lazım.
şu siteyi nasıl hacklerim dese eyv. ama indeks.htmli nasıl hacklerim diyor.
zaten bu tür konular hakkındaki hassasiyetimi beni tanıyanlar bilirler.son olarak;bana öyle tripler yapmayın=)
-
belki seo vardır :)
-
Site hacklemenin HTML ile uzaktan yakından alakası yoktur. Eğer site HTML ise geriye host veya domain kalıyor.