Basit Bir Program Yazdırmak İstiyorum.
-
itfaiyeci bunu yazdı
bedavaya yaptırma gibi bir niyetim yok zaten. kaça yazdırılır diye sormuşum ilk mesajda da.
Sana p.m dende attığım gibi, 300 lira harika bir fiyat. Kesin adamın gram parası kalmamıştır yada bu işten anladığını sanıyordur ama anlamıyordum. Paranı alıp istatistikleri bile sunamayabilir.
Ucuz etin yahnisi muhabbetinde ucuz a gelemeden proje iptal olabilir 300 lira isteyen adam için.
YAda daha önce vardır elinde böle birşey onu sana çakacaktır çünkü bu tarz ufak şeyler görmüştüm piyasada.
-
verdiği fiyat 300 değil 600.
-
ok 600 lük adama yaptır dostum :) ama ilk başta kodlasın gör çalıştır sonra ödeme yap. Sana girmesin sonucunda.
-
itfaiyeci bunu yazdı
bedavaya yaptırma gibi bir niyetim yok zaten. kaça yazdırılır diye sormuşum ilk mesajda da.
Kusura bakma hacı biz "para etmez" diyene takıldık =)
-
600 tl iyi fiyat, ben 1500 den aşağı yazmazdım.. bence takıldığın nokta paket program mantığı. şimdi bu programı sen kendine özel istediğin için yüksek
fiyat veriliyor. eğer yazılımcı bunu yapıp pazarlarsa o zaman 50-100 e satabilir. çünkü o programı birden fazla kişiye satacak, ama bu program tek bi kişiye
özel olarak hazırlanacağı için fiyatın yüksek olması daha doğrusu ücret normal
-
unbalanced bunu yazdı
600 tl iyi fiyat, ben 1500 den aşağı yazmazdım.. bence takıldığın nokta paket program mantığı. şimdi bu programı sen kendine özel istediğin için yüksek
fiyat veriliyor. eğer yazılımcı bunu yapıp pazarlarsa o zaman 50-100 e satabilir. çünkü o programı birden fazla kişiye satacak, ama bu program tek bi kişiye
aynen dediğin gibi düşünüyordum zaten ben. sonra istediğine satsın benim için sıkıntı yok. bu şekilde kaça yazdırılır?
-
Sharp bunu yazdı
çok basit diye başlayan her program kesinlikle zordur.
ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM BU YORUMA.
bu fiyatı neye göre verdiler ? tam bu yazdıklarına göremi 600 tl filan dediler hocam ?
-
itfaiyeci bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
aynen dediğin gibi düşünüyordum zaten ben. sonra istediğine satsın benim için sıkıntı yok. bu şekilde kaça yazdırılır?
o zaman kendine ortak bulacaksın hocam. ama sen programın tüm mantığını yazmışsın o adam neden seni ortak olarak kabul etsin ki? en iyi ihtimal programı yapar bi tane sana ücretsiz verir, kalanını kendi satar.. tabii programın tutup tutmayacağı bir risk, bu riski herkes almaz. o yüzden bu işe yeni başlayan adamlarla çalışabilirsin.
-
baristbt bunu yazdıSharp bunu yazdı
çok basit diye başlayan her program kesinlikle zordur.
ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM BU YORUMA.
bu fiyatı neye göre verdiler ? tam bu yazdıklarına göremi 600 tl filan dediler hocam ?
attığım özel mesajdan kopyalayıp bu konuya yapıştırdım zaten.
-
unbalanced bunu yazdıitfaiyeci bunu yazdıunbalanced bunu yazdı
o zaman kendine ortak bulacaksın hocam. ama sen programın tüm mantığını yazmışsın o adam neden seni ortak olarak kabul etsin ki? en iyi ihtimal programı yapar bi tane sana ücretsiz verir, kalanını kendi satar.. tabii programın tutup tutmayacağı bir risk, bu riski herkes almaz. o yüzden bu işe yeni başlayan adamlarla çalışabilirsin.
yapsın, bana da satsın. sonra kimse isterse satabilir. benden yana bir sorun yok.
itfaiyeci tarafından 05/Eyl/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir