folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Basit Bir Program Yazdırmak İstiyorum.

Basit Bir Program Yazdırmak İstiyorum.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

bedavaya yaptırma gibi bir niyetim yok zaten. kaça yazdırılır diye sormuşum ilk mesajda da.

Sana p.m dende attığım gibi, 300 lira harika bir fiyat. Kesin adamın gram parası kalmamıştır yada bu işten anladığını sanıyordur ama anlamıyordum. Paranı alıp istatistikleri bile sunamayabilir.

Ucuz etin yahnisi muhabbetinde ucuz a gelemeden proje iptal olabilir 300 lira isteyen adam için.

YAda daha önce vardır elinde böle birşey onu sana çakacaktır çünkü bu tarz ufak şeyler görmüştüm piyasada.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

verdiği fiyat 300 değil 600.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PHP-SEO Developer
    Erdem
    Erdem's avatar
    Erkek

ok 600 lük adama yaptır dostum :) ama ilk başta kodlasın gör çalıştır sonra ödeme yap. Sana girmesin sonucunda.

Php for SEO nun ardından Php for Gcode (CNC)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı

bedavaya yaptırma gibi bir niyetim yok zaten. kaça yazdırılır diye sormuşum ilk mesajda da.

Kusura bakma hacı biz "para etmez" diyene takıldık =)

:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

600 tl iyi fiyat, ben 1500 den aşağı yazmazdım.. bence takıldığın nokta paket program mantığı. şimdi bu programı sen kendine özel istediğin için yüksek

fiyat veriliyor. eğer yazılımcı bunu yapıp pazarlarsa o zaman 50-100 e satabilir. çünkü o programı birden fazla kişiye satacak, ama bu program tek bi kişiye

özel olarak hazırlanacağı için fiyatın yüksek olması daha doğrusu ücret normal

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

600 tl iyi fiyat, ben 1500 den aşağı yazmazdım.. bence takıldığın nokta paket program mantığı. şimdi bu programı sen kendine özel istediğin için yüksek

fiyat veriliyor. eğer yazılımcı bunu yapıp pazarlarsa o zaman 50-100 e satabilir. çünkü o programı birden fazla kişiye satacak, ama bu program tek bi kişiye

aynen dediğin gibi düşünüyordum zaten ben. sonra istediğine satsın benim için sıkıntı yok. bu şekilde kaça yazdırılır?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

çok basit diye başlayan her program kesinlikle zordur. 

ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM BU YORUMA.

bu fiyatı neye göre verdiler ? tam bu yazdıklarına göremi 600 tl filan dediler hocam ?

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    itfaiyeci bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

aynen dediğin gibi düşünüyordum zaten ben. sonra istediğine satsın benim için sıkıntı yok. bu şekilde kaça yazdırılır?

o zaman kendine ortak bulacaksın hocam. ama sen programın tüm mantığını yazmışsın o adam neden seni ortak olarak kabul etsin ki? en iyi ihtimal programı yapar bi tane sana ücretsiz verir, kalanını kendi satar.. tabii programın tutup tutmayacağı bir risk, bu riski herkes almaz. o yüzden bu işe yeni başlayan adamlarla çalışabilirsin.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    Sharp bunu yazdı

çok basit diye başlayan her program kesinlikle zordur. 

ABİ SONUNA KADAR KATILIYORUM BU YORUMA.

bu fiyatı neye göre verdiler ? tam bu yazdıklarına göremi 600 tl filan dediler hocam ?

attığım özel mesajdan kopyalayıp bu konuya yapıştırdım zaten.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    itfaiyeci bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı

o zaman kendine ortak bulacaksın hocam. ama sen programın tüm mantığını yazmışsın o adam neden seni ortak olarak kabul etsin ki? en iyi ihtimal programı yapar bi tane sana ücretsiz verir, kalanını kendi satar.. tabii programın tutup tutmayacağı bir risk, bu riski herkes almaz. o yüzden bu işe yeni başlayan adamlarla çalışabilirsin.

yapsın, bana da satsın. sonra kimse isterse satabilir. benden yana bir sorun yok.

itfaiyeci tarafından 05/Eyl/13 14:12 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 3663 Toplam Mesaj: 24